- 11 Nisan 2024
- 1.224
- 1.008
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım. Fazla iştahım olmamasına rağmen elimden geleni yapıyorum bebeğimin kilo alması için. Dediğin her şeyi tüketiyorum. Bebeğime şifa olur inşallahCanım sabahları ceviz ve badem çiğ olarak tüketiyorum bi de kaşar peyniri kilo aldırıyor. Şeker ve karbonhidratta kilo aldırıyormuş ama sağlık açısından riskli pek önermem. Yine de tümtuşlara basmak istersen diye yazdım. Hepimiz sağlıkla evlatlarımızı bi kucağımıza alalım inşallah. Her gün bir yeni ağrı güncellemesi ile güne başlamak hareket takibi yapmak beni çok yıpratmaya başladızamanında sağlıkla hemen doğurmak istiyorum. Son aya girer girmez duvara çentik atasım geliyor
![]()
Manuel gereksiz ben önce onu aldım bi de gittim elektrikli aldım onun gücü elektrikli gibi olmuyor ve ellerim aşırı ağrımıştıPeki sizce elektrikli mi, manuel mi yoksa eller serbest mi??
Karnını çarpmamışsın kanaman falan da yoksa karın ağrını takip et bakalım eğer artarsa acile gidersin. Yoksa yarın kendi doktoruna gidersin.hareket ettiğine göre yarın sabah doktora gideyim en iyisi değil mi? bu akşam gitmek ancak eziyet olacak eşim de yanımda değil çünkü
Benimki de öyle. Ani bir olay olmaz inşallah planlı gelirBen şeker etkiler diye her kontrolde korkuyorum ama gününde çıkmasına çok sevindim maşallah bebikolarımıza bakalım önce kiminki gelecek benim hiç gelesi yok gibi![]()
Geçmiş olsun canım. Şimdi nasılsın?Kızlar merdivenlerden düştüm ya
Ay çok iyi bir yıl yapmadılar bari şu olsun yetişsin bize![]()
Canim hemen gitsen daha iyi değil mi belki sana bişey oldu Allah korusunhareket ettiğine göre yarın sabah doktora gideyim en iyisi değil mi? bu akşam gitmek ancak eziyet olacak eşim de yanımda değil çünkü
Kiz böyle bir şey olabilir mi lütfen olsunçünküokudum şimdi doğum sonrası izin 16 haftaya çıkıyormuş allahım biz doğurmadan çıksın inşallah amin
Eyvah eyvah iyi misin?Kızlar merdivenlerden düştüm ya
Bir sürü haber çıkmış bugün olacak gibi görünüyor ama bizim için anahtar soru ne zaman, inşallah çok sürmez bizi de vurur ya iki ay daha kalcaz bebişlerle çok iyi olacakKiz böyle bir şey olabilir mi lütfen olsunçünkü![]()
Doğrudan karnının üstüne düşmediysen endişelenme hemen canım, geçen aylarda ben de düştüm ayağım döndü sağ yana düştüm bebeğin hareketlerini izledim bir sorun olmadı ağrın normalden farklı mı? Kanama vs yok galiba.İşin kötüsü tırabzanlardan tutmaya çalışmak dışında bir şey hatırlamıyorum, tutamadım başta birkaç basamak indim elim boşa çıkınca biraz döndü vücudum. Sağ bacağımda şişlik oluşmuş. İyiyim diye eve geldim ama şimdi karnımda sancı var. Harekette sıkıntı yok baya hareket ediyor ama gaz sancısı bağırsak ağrısı gibi sancılar var göbek bölgemde. Ne yapsam bilmiyorum
Ay inşallah ya ne mutlu olırum öyle bir fırlama yapsaYa annede tansiyon sorunu olmayıp 38. Haftada 2600 doğan bebiş gördüm gayette sağlıklı ve bıcırıkbakalım bende merak ettim simdi. İnşallah şöyle bi 2500 falan olmuştur
![]()
Çok geçmiş olsun kuzum nasılsın şu an darbe aldın mı çok?Kızlar merdivenlerden düştüm ya
Yürürlüğe girdiğinde eğer biz doğum iznindeysek bizi de kapsıyormuş. Ama biz işe döndükten sonra kabul olursa maalesef kaçırıyoruz.Bir sürü haber çıkmış bugün olacak gibi görünüyor ama bizim için anahtar soru ne zaman, inşallah çok sürmez bizi de vurur ya iki ay daha kalcaz bebişlerle çok iyi olacak
Ya dimi
Ayy inşallah kaçırmayız ya iyi düşünelim iyi olsunYürürlüğe girdiğinde eğer biz doğum iznindeysek bizi de kapsıyormuş. Ama biz işe döndükten sonra kabul olursa maalesef kaçırıyoruz.
Tabii ki kuzum hatta doğmak bilmemiş 40+larda sezaryenle doğmuş kendisiYa dimiaçıkcası ben de öyle düşünüyorum aslında, hatta doktorum da dedi buna takılma bu sadece doğum zamanını belli eder ufak bebekler daha hızlı toparlıyor önemli olan sağlık ve sağlığı yerinde dedi. Yani bence de öyle süt mama bi şekilde kilo aldırırım gözüyle bakıyorum. Ama gel gelelim arada mantık devre dışı kalıp az daha kilo alsa da biraz daha kalsa diyorum
yine de böyle örnekleri gördükçe çok rahatlıyorum sağol
![]()