• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
Kızlar kaç gündür hastanede yatıyorum tansiyon bir türlü düşmüyor. Günde 1 doz tansiyon ilacı alıyordum yetersiz geliyor diye 2 ye çıktı. Onda da yine tansiyon 140/100 sanırım 3 e çıkacak. Hiç hareket etmeye gelmiyor hemen yükseliyor sürekli yatacam sanırım. Çok sıkıldım hastaneden evime de gitmek istiyorum 🥺
Nasıl oldun canım suan ben de 3 tane tansiyon ilacı kullanıyorum. Ödemin var mı bacaklarda. Protein kacagı yoksa bir de üzülme düşüyor benim de bazen cok yükseliyordu su ara iyi

Kızlar dün gece o kadar zor geçti ki asla uyuyamadım sabahladım. Sürekli devam eden sırt ve karın ağrısı vardı kasık ağrısını artık saymıyorum bile. Tuvalete kalkcam adım atamadım kasıklarımın acısından 🥹 karnım sürekli sertleşti bin yandan oğlum sürekli hareketlendi. Dün ilk defa sanırım doğuruyorum dedim ya 🫢

merhaba arkadaşlar, uzun zamandır başlığı takip ediyordum artık çoğu ismi tanıyor gibiyim :) fi tarihinden kalma hesabımı aktifleştirip dahil olmak istedim sohbetlerinize :)
benim de bugün tam 33 hafta oldu gebeliğim 22 kasım tahmini doğum tarihi, umarım sağsalim alırız bebeklerimizi kucağımıza <3
bir de sormak istiyorum aranızda suda doğum düşünen var mıdır?

Kızlar dün gece o kadar zor geçti ki asla uyuyamadım sabahladım. Sürekli devam eden sırt ve karın ağrısı vardı kasık ağrısını artık saymıyorum bile. Tuvalete kalkcam adım atamadım kasıklarımın acısından 🥹 karnım sürekli sertleşti bin yandan oğlum sürekli hareketlendi. Dün ilk defa sanırım doğuruyorum dedim ya 🫢
Ya bende dün gece sabahladım biliyor musun. Şimdi doktorumu aradım böyle böyle ağrılarım var diye ama dediki 35. Haftadasın çok normal, bu ağrılar artadabilir. Bol bol istirahat etcen başka yapcak bişi yok dedi :( senin bugün kontrolün var bakalım ne diyecek

Gercekten hava cok güzrl ben normalde güneşli havaları severim ama bugün cok hoşuma gitti.
Kızlar ben bugun devlet hastanesine gidicem ilk defa bi doktor da burda olsun diye ani doğum olursa ilk defa gitmeme ragmen bana calısmama iznini verebilir mi? Nasıl alıcaz o izni? 31+5oldum bugun
32 olmadan rapor vermiyorlar

Kızlar bu karın sertleşmesi normal mi ya bugün 32.haftamdayım gece soldan sağa dönerken bile karnım sertleşti. Ağrı sızı yok da rahatsızlık veren bi hissi var tuhaf bir şekilde. Niye oluyor böyle, bi anormallik yok di mi

Kızlar benim gece uykularım çok kötü olmaya başladı. Bir tarafımda sadece 3 dk uyuyabiliyorum. Sonra o tarafım çürümüş gibi oluyor öbür tarafa dönüyorum daha doğrusu dönemiyorum. Dönerken ağrım oluyor. Şu an hem sağ hem sol tarafımın kemikleri aşırı ağrıyor yürürken falan.. Bu kadar kötü değildim 32. Haftayla beraber geldi bu güncelleme 😢

Kızlar günaydın, hem başka bir doktordan fikir almak hem de doğum konusunda hastaneden emin olmadığım için doğum hastanesini de bi göreyim diye randevu almıştım doktor başka bir yerde takipliysen neden geldin ki der gibi konuştu resmen ultrasona da kendisi bakmadı radyolojiye gönderdi kan tahlili nst istedi sonuçların çıkınca randevu al gel dedi. Nstde de 3 kere sancım çıktı oradaki ebeler bu sancıyla yatış verebilir doktorun dedi moralim çok bozuldu bir de doktora tekrar randevu taa çarşamba gününe var onu beklesem mi yoksa başka bir doktora mı gitsem kafam çok karışık

Ya bende dün gece sabahladım biliyor musun. Şimdi doktorumu aradım böyle böyle ağrılarım var diye ama dediki 35. Haftadasın çok normal, bu ağrılar artadabilir. Bol bol istirahat etcen başka yapcak bişi yok dedi :( senin bugün kontrolün var bakalım ne diyecek
Bugün özellikle belirtcem bakalım ya bugüne kadar hep ufak tefek şeyler söyledim doktoruma iyiyim diye gittim. Bu hafta baya bi maddelik listem var hepsini sıralıcam adam ne oluyoruz dıcek 🤣 kız bi de gece ödemlerim çok arttı ellerimin karıncalaşmasına uyanıyorum dün ilk defa uyumayınca gece her yerimin kaşındığını farkettim Preaklemsi den korktum bu kez de, kanlı idrar durumu da oldu ya pazar günü protein kaçağı mı var acaba dedim aklıma başka bişey gelmedi. Tahlil isticem bugün 🥲

Kızlar günaydın, hem başka bir doktordan fikir almak hem de doğum konusunda hastaneden emin olmadığım için doğum hastanesini de bi göreyim diye randevu almıştım doktor başka bir yerde takipliysen neden geldin ki der gibi konuştu resmen ultrasona da kendisi bakmadı radyolojiye gönderdi kan tahlili nst istedi sonuçların çıkınca randevu al gel dedi. Nstde de 3 kere sancım çıktı oradaki ebeler bu sancıyla yatış verebilir doktorun dedi moralim çok bozuldu bir de doktora tekrar randevu taa çarşamba gününe var onu beklesem mi yoksa başka bir doktora mı gitsem kafam çok karışık
Nst sonucun elindeyse kendi doktoruna gönder bence. Bir de sonuç konuşacağım diye aradan girebilirsin neden yeni randevu alıyorsun onu anlamadım. Şuan hastahanedesin diye anlıyorum yazdığından ama ??

Nasıl oldun canım suan ben de 3 tane tansiyon ilacı kullanıyorum. Ödemin var mı bacaklarda. Protein kacagı yoksa bir de üzülme düşüyor benim de bazen cok yükseliyordu su ara iyi
Bu sabah taburcu oldum şükür. Sürekli yatmam ve tansiyon yükselirse hastaneye gelmem şartıyla. Bir iş yapmak yasak. Hareketlenince hemen yükseliyor. Ödem yattığım için baya indi. Protein kaçağı yok çok şükür. 🌸

merhaba arkadaşlar, uzun zamandır başlığı takip ediyordum artık çoğu ismi tanıyor gibiyim :) fi tarihinden kalma hesabımı aktifleştirip dahil olmak istedim sohbetlerinize :)
benim de bugün tam 33 hafta oldu gebeliğim 22 kasım tahmini doğum tarihi, umarım sağsalim alırız bebeklerimizi kucağımıza <3
bir de sormak istiyorum aranızda suda doğum düşünen var mıdır?
sizinle aynıyız sat 14 şubat :)

Bugün özellikle belirtcem bakalım ya bugüne kadar hep ufak tefek şeyler söyledim doktoruma iyiyim diye gittim. Bu hafta baya bi maddelik listem var hepsini sıralıcam adam ne oluyoruz dıcek 🤣 kız bi de gece ödemlerim çok arttı ellerimin karıncalaşmasına uyanıyorum dün ilk defa uyumayınca gece her yerimin kaşındığını farkettim Preaklemsi den korktum bu kez de, kanlı idrar durumu da oldu ya pazar günü protein kaçağı mı var acaba dedim aklıma başka bişey gelmedi. Tahlil isticem bugün 🥲
Preeklampsi olacak düzeyde bi tansiyonun yok canım çok yükselmesi lazım onun için. Kaşıntılar falan ödemden oluyor bende de oluyordu ya baktırdım bişi cıkmadı. Sen tabi sor herseyini detaylıca ama şüphe ettiğin sey yok bence bu tabloya göre

Başka doktora git ya . Belli ki ilgilenmek istememiş bu doktor sonuç çıkınca niye hemen görmüyor randavu al diyor anlamadım sonuca randavu al diyen duymadim bekleme bence kaçıncı haftan sancıların da çıkmış

Preeklampsi olacak düzeyde bi tansiyonun yok canım çok yükselmesi lazım onun için. Kaşıntılar falan ödemden oluyor bende de oluyordu ya baktırdım bişi cıkmadı. Sen tabi sor herseyini detaylıca ama şüphe ettiğin sey yok bence bu tabloya göre
Evet şükür tansiyonum iyi ama emin olayım dedim ya ilaç alıyorum ya şimdi tansiyon dizginleniyor da olabilir. Aman ne bileyim ben diyim de doktor ne dıcek bakalım 🤣

Back
X