• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    202
Kızlar bu karın sertleşmesi normal mi ya bugün 32.haftamdayım gece soldan sağa dönerken bile karnım sertleşti. Ağrı sızı yok da rahatsızlık veren bi hissi var tuhaf bir şekilde. Niye oluyor böyle, bi anormallik yok di mi
Normal dedi benim doktorum ki bende baya bi zamandan beridir oluyor alıştım artık sertleşmesine özellikle akşamları oluyor

Ben geldim kızlar nst en fazla 20 gördük iyi dedi rahim ağzı açıklığı hala 1 cmde pazartesi tekrar gideceğim nst ve kontrol için 17-18 Ekim de gelecek inşallah kızım 😍 drum gidişattan çok memnun bu kadar bile beklemiyordum dedi keyfim yerinde makat sancısı rahim ağzında baskı el kol bacak uyuşması devam ediyor kilo ölçmedi yine kafası aşağıda olduğu için + - 400 gr farkeder net çıkmaz kafan karışmasın dedi

Canım bel sırt ağrısı bende de var dinlenince geçmiyorsa sürekli artış oluyorsa doktoruna görünmeni tavsiye ederim.
Bebeğin bir yana toplanması durumu bende de var özellikle sağ tarafa toplanıyor günde 2-3 defa oluyor ama geçiyor
Gece 2 3 saat çektim ağrıyı valla ovdum sürekli geçti sonra uyudum şu an fazla yok ama gece bi an cidden doğurcam falan sandım şiddetliydi baya 🥺🥺

Ben düşünüyorum canım ama takipli olduğum doktorum ilk doğumda destek için bakacağız dedi, doğum anına kadar suda yapalım dedi. Daha net bi şey yok 36dan sonra netleşecek
Kızlar bende suda istiyorum pazartesi hastaneyle randevum var
Ama suda doğum diyince saatlerce suda bırakmıyorlar ağrılar dayanılmaz olunca yani doğuma çok az kala suya alıyorlar ama gerçekten çok rahatlatıyor
Yarım saat Max içinde bırakıyorlar sonra kaslar çok fazla gevşediği için ıkınma olayı zorlaşıyor ve uyku geliyor diye çıkarıyorlar sudan
Ama ben tam çıkarken ilk oğlum geldi ebeler bebek geliyor diye bağırdı oğlum suda doğmuş oldu inşallah kızımda da kolay bir doğum olur 🙏🥰

Ben geldim kızlar nst en fazla 20 gördük iyi dedi rahim ağzı açıklığı hala 1 cmde pazartesi tekrar gideceğim nst ve kontrol için 17-18 Ekim de gelecek inşallah kızım 😍 drum gidişattan çok memnun bu kadar bile beklemiyordum dedi keyfim yerinde makat sancısı rahim ağzında baskı el kol bacak uyuşması devam ediyor kilo ölçmedi yine kafası aşağıda olduğu için + - 400 gr farkeder net çıkmaz kafan karışmasın dedi

17-18 Ekim 🤩 çok heyecanlı ya sadece iki hafta kalmış 🥹🥹

Gece 2 3 saat çektim ağrıyı valla ovdum sürekli geçti sonra uyudum şu an fazla yok ama gece bi an cidden doğurcam falan sandım şiddetliydi baya 🥺🥺
Vücut kendini doğuma hazırlıyor artık ağrılar olacak ama eğer geçmiyor şiddetleniyorsa dikkate almak lazım
Evde ağır iş yapma yarım saat yürüyorsan yarım saat dinlen vücudu pek zorlama gece yatarken bacak arasına yastık koy ve belini hamile yastığı vs. Destekle
Dur daha beraber doğurcaz daha var bize 😊
Pazartesi kontrolüm var bakalım kızım kal kilo oldu
Sen ne zaman kontrole gittin kilosuna ne dedi en son aynıyız ya seninle bakalım kilolarında aynımı 😊😊

merhaba arkadaşlar, uzun zamandır başlığı takip ediyordum artık çoğu ismi tanıyor gibiyim :) fi tarihinden kalma hesabımı aktifleştirip dahil olmak istedim sohbetlerinize :)
benim de bugün tam 33 hafta oldu gebeliğim 22 kasım tahmini doğum tarihi, umarım sağsalim alırız bebeklerimizi kucağımıza <3
bir de sormak istiyorum aranızda suda doğum düşünen var mıdır?
Selam 👋🏼 ben düşünüyorum :) doktorumu vs ona göre seçtim zaten :)

kızlar, bir şey soracağım. planlı sezaryeni 40. hafta isteyebiliyor muyuz? yoksa illa 40. haftadan önce mi olması lazım. bilgisi olan var mı

Kızlar bende suda istiyorum pazartesi hastaneyle randevum var
Ama suda doğum diyince saatlerce suda bırakmıyorlar ağrılar dayanılmaz olunca yani doğuma çok az kala suya alıyorlar ama gerçekten çok rahatlatıyor
Yarım saat Max içinde bırakıyorlar sonra kaslar çok fazla gevşediği için ıkınma olayı zorlaşıyor ve uyku geliyor diye çıkarıyorlar sudan
Ama ben tam çıkarken ilk oğlum geldi ebeler bebek geliyor diye bağırdı oğlum suda doğmuş oldu inşallah kızımda da kolay bir doğum olur 🙏🥰
Ayy bende sancıları suda karşılamak istiyorum doktorum aynen böyle dediğin gibi söyledi
. İnşallah canım kolay bi doğum olur hepimizin 🌸

Kızlar size 2 soru;
1. Özellikle geceleri elleri şişen uyuşan var mı?
2. Alt bölgenizde vajinada sanki bıçak saplanmış gibi ya da elektrik çarpmış gibi bir his oluyor mu
Ay ben ben 🙋 daha sabah yazdım hatta 😁 bakalım bugün doktora gidince sorcam uyuşmaya kaşımtı da eşlik ediyor benim

Ayy bende sancıları suda karşılamak istiyorum doktorum aynen böyle dediğin gibi söyledi
. İnşallah canım kolay bi doğum olur hepimizin 🌸
Oğlumu da suda doğurdum gerçekten su ağrıyı dindiriyor tavsiye ederim bana iyi gelmişti
Ayy inşallah kolay doğumlar olur saglıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza 🙏♥️

kızlar, bir şey soracağım. planlı sezaryeni 40. hafta isteyebiliyor muyuz? yoksa illa 40. haftadan önce mi olması lazım. bilgisi olan var mı
İlk doğum sezeryan ise 38 de alıyorlar canım ama ilk doğum olursa 40. Haftayı bekler mi bilemiyorum bekletmez bence ya istediğin bir tarihe verir

Canım benim görüşmemde bi ara sezeryan istiyorsan 39.haftada yapılıyor dedi. Yurtdışında da aynı şekilde. Ama en önemlisi doktorun kendi görüşü.

Back
X