• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
Merhaba kızlar yaa ben 34 haftadayım 2100 kilo geldi doktor çok kilolu olmayacak gibi dedi yani düşük mü sizce bu kilo internetten baktığıma göre normal aralıkta gözüküyorr anlayamadım bende.. karın bölgesi 5 gün geride gözüküyor kafa bölgesi bi hafta önde onlara normal dedi doktor bilgi verir misiniz
merhaba, bana da öyle diyo doktorum 2 haftada bir büyümesi devam ettiği için gelişim geriliği gibi durmuyo dedi

Öyle mi? Bana bi tane toz içecek verdi . Bir içimlik. Ama ben çok evhamlıyım heralde ondan verdi.
Toz içeceği veriyorlar evet demek istediğim antibiyotik hap olarak bir şey vermiyorlar. Tozu da önlem amaçlı artmasın diye vermiştir. Çoook içtim ben ondan

Toz içeceği veriyorlar evet demek istediğim antibiyotik hap olarak bir şey vermiyorlar. Tozu da önlem amaçlı artmasın diye vermiştir. Çoook içtim ben ondan
İyi tamam canım çok sağol. Bu illet beni normal doğumdan bile soğuttu. İster istemez tedirgin oluyor insan

Merhaba kızlar yaa ben 34 haftadayım 2100 kilo geldi doktor çok kilolu olmayacak gibi dedi yani düşük mü sizce bu kilo internetten baktığıma göre normal aralıkta gözüküyorr anlayamadım bende.. karın bölgesi 5 gün geride gözüküyor kafa bölgesi bi hafta önde onlara normal dedi doktor bilgi verir misiniz

Canım ben iki haftadır çok yüklendim belki burda yazılarımı görmüşsündür kilo alsın diye. Bu sefer kilosu çok çıktı. Seninle aynı haftadayız. Normal doğuma uygun olmayabilir dedi. Hatta şekerin mi var baktır aç karnına falan dedi. Seninki gayet iyi bence.

İyi tamam canım çok sağol. Bu illet beni normal doğumdan bile soğuttu. İster istemez tedirgin oluyor insan
Çok iyi anlıyorum bende gebeliğin başından beri sürekli enfeksiyon var. Belki toplamda 8-9 kutu antibiyotik bitirmişimdir. Çok can sıkıcı bir durum..

Çok iyi anlıyorum bende gebeliğin başından beri sürekli enfeksiyon var. Belki toplamda 8-9 kutu antibiyotik bitirmişimdir. Çok can sıkıcı bir durum..
Şu an değeriniz nasıl? Geçmiştir inşallah. Antibiyotik ben de iki defa kullandım

hastanede olan herkese acil şifalar.. inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız hepimiz 🙏 bende bugün kontrole geldim kafası büyük bizimkinin 2 hafta önde gidiyor normal dedi doktor sizin nasıl çıkıyor kızlar baya önde bizimki 😞 bu arada son zamanlarda dikkat ettim yeme olayına güzel kilo almış görünüyor. Sabahları 1 yumurta yarım avakoda ve tahim pekmeze devam kızlar 😊

33+ mı 34+ mı canım? Doktor zayıf dememiş kilolu olmayacak demiş bence çok takılma oraya. Nette de normal aralıkta ise doktor normal aralığın alt sınırında falan demek istemiştir

Ben daha iyiyim canım sabahtan beri iki kere nst çekildi 25 30larda ara ara çıktı ben hissetmiyorum zaten ona da normal diyorlar ama taburcu etmedi doktor ilaç tedavisine devam ediyorlar
Sen nasılsın tansiyonun nabzın normale döndü mü?

İyi bari yaa. Sevindim canım. Bende tansiyon biraz dalgalı iniyor çıkıyor ama iğnenin etkisi muhtemelen. Sakince dinlenerek geçiriyorum. Bugün 4 de ikinci doz yapılacak. Toplam 2-2 4 doz yapıldı bana. Sanada öylemi

33+ mı 34+ mı canım? Doktor zayıf dememiş kilolu olmayacak demiş bence çok takılma oraya. Nette de normal aralıkta ise doktor normal aralığın alt sınırında falan demek istemiştir
34+0 canım
Aynen yok ne çok ne az normal sınırda dedi bnde bian tedirgin oldum hani azda söylemiyormu acaba diye sizlere sormak istedim bu haftalarda nasıldı diye
Canım ben iki haftadır çok yüklendim belki burda yazılarımı görmüşsündür kilo alsın diye. Bu sefer kilosu çok çıktı. Seninle aynı haftadayız. Normal doğuma uygun olmayabilir dedi. Hatta şekerin mi var baktır aç karnına falan dedi. Seninki gayet iyi bence.
okuyorum genelde canm ne yedin ne içtin ne kdar sürede çoğaldı yazabilir misinn 🌸🌸
merhaba, bana da öyle diyo doktorum 2 haftada bir büyümesi devam ettiği için gelişim geriliği gibi durmuyo dedi
tam normal dedi kilolu olmayacak belliki 2500 sonrasını normal kabul ediyoruz zaten dedi ama böyle tam sınırda falan diyince ince bi tedirgin oluyor internetten baktım benm haftamda 1900 ile 2400 arası normal diyor benmki tam ortada böyle sanki kilosu azmış gibi konuştu ondan sizleri merak ettm kendimde çok kilo almadm ondan etkilendm sanırm

hastanede olan herkese acil şifalar.. inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız hepimiz 🙏 bende bugün kontrole geldim kafası büyük bizimkinin 2 hafta önde gidiyor normal dedi doktor sizin nasıl çıkıyor kızlar baya önde bizimki 😞 bu arada son zamanlarda dikkat ettim yeme olayına güzel kilo almış görünüyor. Sabahları 1 yumurta yarım avakoda ve tahim pekmeze devam kızlar 😊
Benim de kafa 2 hafta 4 gün büyük çıktı son kontrolde doktor normal dedi bilmiyorum

Canım benimde kafası 2 hafta önce. Ama karnı geride . Doktor bir sıkıntı var demedi. Ama kilosu düşük.

Canım benimde dün 31+6 da kafa 2 hafta önde.
Karın da 2 haftadan fazla geride çıktı. Bacak da 1 hafta geride. 2 haftada 200 gram almış. Toplam 1645 kg çıktı. Gerilik artıyor mu sabit mi kalıyor acaba genelde

Kızlar bugün özelde randevum var. Özelde takipli olanlara bir şey sormak istiyorum. Benim haftalarımdayken rahim ağzı uzunluğunuz ölçülüyor muydu? Vajinal ultrasonla mı yapıyordu ölçümü doktorunuz?
Benim 20. Haftalarda rahim ağzı uzunluğunda kısalma olmuştu. O dönem kontrollerde bütün doktorlar (özel devlet veya Perinatalog) alttan baktı. Sonra rahim ağzı uzunluğu sabit kaldıktan sonra karından devam edildi

Back
X