• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    202
Sen bana göre yine iyisin canım. Benim 34+2 de 2900 küsür bana da aynılarını dedi iri gidiyor karbonhidrat ve tatlı tüketimini kısıtla dedi. Geçen haftada öyleydi açlık tokluk şekeri bakılmasını istedi sağlık ocağında onlara baktırdım normal çıktı. Benimkinin suyu normal çıkıyor ama baya iri gidiyor 😕
Kızlar kimi zayıf diye endişeli kimi kilolu diyee kaç olması gerektiğini söledimi size..

Eki Görüntüle 3653487

Şimdi boy tam olması gereken kilosu 100 gram fazla bile ozaman niyr zayıf dedi 😀😀 hamilelik bi delilik gerçektenn
Canım doktorların sisteminde persantil değeri görünüyor bebek kilo ve boyuna göre ölçülüyor kilodan bağımsız olarak o yüzdelik değere göre yorum yapıyorlar aslında 🤗 sana da geride dememiş zaten ufak bir bebek olacak demiş. O değerin altına düşerse ya da ihtimal varsa belirtiyorlar zaten endişe etme 🥰

Bak seninkinin sebebi belli tatlı ve karbonhidratı kısarsan suyu normale dönecek, kilo alımı yavaşlayacak demekki. Ben geçen hafta dikkat etmeme rağmen yine 400 grama yakın kilo almış bir haftada bende 1 kilo vermişim. Bende normal doğum istiyorum ama 38 den sonra 4 kiloyu geçecek muhtemelen sezaryen olacak.
10 gün sonra bir daha kontrol var o zaman değişiklik var mı bir bakicam 10 gün çok dikkat edicem sebze yeşillik yoğurt kefir ağırlıklı beslenicem

Kızlar 32+1im akıntım çok arttı son günlerde en son 29 haftalıkken idrar verdim temiz çıkmıştı, şu an bu akıntı normal mi enfeksiyon mu kafam karışıyor. Dün randevum vardı doktor koku ve kaşıntı yoksa artış normaldir dedi ama bana fazla artmış gibi geliyor ya. Bu haftalarda sizin de artmış mıydı yoksa bi sorun mu var acaba

Canımız teyzelerimiz biz taburcu olduk evimizdeyiz çok şükür. Desteğiniz için hepinize teşekkür ederim. İyi ki varsınız❤️
Ya muhteşem canım çok sevindim. Şimdi herşey daha güzel olacak emin ol. Sık sık emzirirken senin de motivasyonun yüksek olur oğlun da yanında sütün de iyice artar. Sen iyi olursan evlatların da çok daha iyi olacaklar 🥰 ay günün güzel haberi şükür gerçekten çok sevindim 💕💕💕

Doktor kendisi çıkardı burda enfeksiyon riski var evde daha güzel bakarsın dedi pzt kontrole getir dedi. Nasıl bi dua zinciri oluşturduysanız🥹 gönlümüzden geçen oldu 🙏
Ayy nasıl sevindim yaaa. Çok şükür canım. Çok şükür. Sabah namazdı vaktiydi dua ettim hepimize🤲🏻🙏

Canım doktorların sisteminde persantil değeri görünüyor bebek kilo ve boyuna göre ölçülüyor kilodan bağımsız olarak o yüzdelik değere göre yorum yapıyorlar aslında 🤗 sana da geride dememiş zaten ufak bir bebek olacak demiş. O değerin altına düşerse ya da ihtimal varsa belirtiyorlar zaten endişe etme 🥰
Bnde anlayamadımm geçen ayda iri tombul bi bebek olucak demişti ama ozamanda 1400 lerdeydi internettn baktığımda yine tam normalki ve ölçüler haftamla uyumluydu şimdi yine uyumlu haftamla bu seferde zayıf gibi dedi çok takılmamak lazım ozaman çnki tammsınırın içinde gözüküyor chate öyle diyor ☺️

Kızlar 32+1im akıntım çok arttı son günlerde en son 29 haftalıkken idrar verdim temiz çıkmıştı, şu an bu akıntı normal mi enfeksiyon mu kafam karışıyor. Dün randevum vardı doktor koku ve kaşıntı yoksa artış normaldir dedi ama bana fazla artmış gibi geliyor ya. Bu haftalarda sizin de artmış mıydı yoksa bi sorun mu var acaba
Akıntı zaman geçtikçe artıyor canım ya malesef hamileliğin en pis taraflarından gibi geliyor bana. Beyaz veya şeffafsa kokusuzsa miktarına takılma normal. Ekstrem bişey olursa farkedersin.

Bnde anlayamadımm geçen ayda iri tombul bi bebek olucak demişti ama ozamanda 1400 lerdeydi internettn baktığımda yine tam normalki ve ölçüler haftamla uyumluydu şimdi yine uyumlu haftamla bu seferde zayıf gibi dedi çok takılmamak lazım ozaman çnki tammsınırın içinde gözüküyor chate öyle diyor ☺️
Aynen öyle, boya gitmiştir bu süreçte annesi 😍 benim oğlumun da boyu uzun gidiyor bizim malesef tablonun altına inmek üzere tek temennim boydan kurtarırız +200, 300 gr fazla dolar belki 🤗 35+4 te 2200 gr dedi bizimkine 🥲

Akıntı zaman geçtikçe artıyor canım ya malesef hamileliğin en pis taraflarından gibi geliyor bana. Beyaz veya şeffafsa kokusuzsa miktarına takılma normal. Ekstrem bişey olursa farkedersin.
Ay iç çamaşır değişmekten iliğim kurudu, günde 2-3 değişirdim birkaç gündür 5-6 değişiyorum makinanın canı çıktı çamaşır yıkamaktan. Biraz kurcaladım normal yazıyor her yerde ama bilemedim ben de bana da fazla geldi ama süreç böyle ilerleyecek anlaşılan

Ay iç çamaşır değişmekten iliğim kurudu, günde 2-3 değişirdim birkaç gündür 5-6 değişiyorum makinanın canı çıktı çamaşır yıkamaktan. Biraz kurcaladım normal yazıyor her yerde ama bilemedim ben de bana da fazla geldi ama süreç böyle ilerleyecek anlaşılan
Malesef hepimiz aynı şeyden muzdaribiz. Böyle böyle tamamlayacağız artık 🤗

bende ciktim kontorlden kizlar gunumuzu aldik bu ayin 22 si sezeryan oluyorum insallah saglikla olur. once kalp atimlarini dinledi doktor biraz zayif dedi bende hareketide azaldi diyince nst yapildi 140 da cikti bazen daha yuksek 160 larda da cikti doktor kendi kontrol edince 120 demisdi el doppleriyle. sancim cikti 100 uzeriydi sanirim sonra dustu kendi kendine tekrar olcunce. sezeryan tarihine kadar haftada 1 geleceksin dedi gerekirse 2 3 gunden birde gide bilirmisim. anlamadim sevineyimmi korkayimmi karmasik gun oldu biraz

bende ciktim kontorlden kizlar gunumuzu aldik bu ayin 22 si sezeryan oluyorum insallah saglikla olur. once kalp atimlarini dinledi doktor biraz zayif dedi bende hareketide azaldi diyince nst yapildi 140 da cikti bazen daha yuksek 160 larda da cikti doktor kendi kontrol edince 120 demisdi el doppleriyle. sancim cikti 100 uzeriydi sanirim sonra dustu kendi kendine tekrar olcunce. sezeryan tarihine kadar haftada 1 geleceksin dedi gerekirse 2 3 gunden birde gide bilirmisim. anlamadim sevineyimmi korkayimmi karmasik

Aynen öyle, boya gitmiştir bu süreçte annesi 😍 benim oğlumun da boyu uzun gidiyor bizim malesef tablonun altına inmek üzere tek temennim boydan kurtarırız +200, 300 gr fazla dolar belki 🤗 35+4 te 2200 gr dedi bizimkine 🥲
Seninkide bu haftada olması gerektiği aralıkta değil mi canımm :) bebiş kilo alsın diye ne yiyip ne içmeliyizz

Evet benim de öyle. Doktor idrar temiz çıktığı sürece koku kaşıntı yoksa normal dedi aynı şekilde

Kızlar sabahtan beri kaşık ağrısı yaşıyorum ben ilk hamileliliğimde doğum sancısı falan hiç çekmediğim için ayırtta edemiyorum.
İshal olacak gibi ağrım var bebekte hareketli ara ara.
Üşüttüm mü yoksa sancı mı çekiyorum bilmiyorum size sorayım dedim

Back
X