• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    204
Saniye canım dakika değil sancı olduğunu sanmıyorum ama neydi anlamadım sola yattım geçti gibi bugün yorucu geçti belki ondandır 🥲
Artık daha az yormak lazım kendimizi. Bir de doğuma yakın yuvalama enerjisi geliyormuş onu doğuma saklamak lazımmış.

Arkadaşlar benim annem aşırı ilgisiz ya son zamanlarima geldim artık kardeslerim de kafasına göre gelelim gidelim diyen de yok kayınvalidem gelmek istiyor sağolsun yakın zamanda kayinbabam kalbinden rahatsızlandı o da gelemiyo artık çok agirlastim desteğe ihtiyacım var ama kendimi çok yalnız hissediyorum 😢
Canım yalnız değilsin içinden gelmeyen yapmasın boşver. Başka çocuğun yoksa hiç minnet etme eşin destek olduktan sonra idare edersin. Çünkü sen bekleyip üzüldükçe değere biniyorlar

Kızlar bende de bugün akşama doğru bel ağrısı başladı. Ama karnımda doktorun dediği gibi bir sertleşme yok. Şort giymiştim bugün. Üşütmüş olabilirim diye düşünüyorum. Sadece bel ağrısı bir sorun yaratır mı? Pozisyonumu değiştirince ağrı geçiyor. İçim rahat ama yine de size sormak istedim emin olmak için.
Kız şort giyme artık 🤣 gölge epey serin oluyor üşütmüşsündür ara ara oluyor bel ağrısı ters oturunca ayakta vs durunca .

Artık daha az yormak lazım kendimizi. Bir de doğuma yakın yuvalama enerjisi geliyormuş onu doğuma saklamak lazımmış.
Doğru diyorsun yorulduğumuzu hissetmiyoruz çoğu zaman telaştan heyecandan ama gurbette tek başına zor her şeyi kendimiz yapıyoruz mecburen ufaklıklar gelsin de sağlıcakla anca gelince öğrenicez sancı ne demek nasıl oluyor 🥲🥲

Arkadaşlar benim annem aşırı ilgisiz ya son zamanlarima geldim artık kardeslerim de kafasına göre gelelim gidelim diyen de yok kayınvalidem gelmek istiyor sağolsun yakın zamanda kayinbabam kalbinden rahatsızlandı o da gelemiyo artık çok agirlastim desteğe ihtiyacım var ama kendimi çok yalnız hissediyorum 😢
Benim annem de gelecek doğuma şehir dışından ama aynı ilgisizlik benimkinde de var yüzsüzlük edip çağır anneni gelmeyenin iki yüzü kara derler 😂

Kızlar herkes gibi bende de bir ağrı var düzenli değil daha çok bıçak saplanması tarzında sol kasık ve vajinaya giriyor ayaktayken yürürken daha çok oluyor bildiğiniz bükülüp kalıyorum hareket edemiyorum sabah kontrolüm var umarım ciddi bir şey değildir hiç birimizinki birkaç hafta daha geçirebiliriz hayırlısıyla 🙄

Sağolun kızlar 🩷 Serum takıldı. Tansiyon 130/90 . Eve gitcem artık yarın kendi doktoruma muayene olcam.
Serum alınca düştüyse sıvı eksiğin de var demek ki bol bol su iç vücuttaki tuz atılsın canım geçmiş olsun. Yarın ilaç meselesini konusursun doktorunla

Kızlarr burda konusulanlardan da etkilendiniz ama her ağrı doğum sancısı değil. 30lu haftalara gelince artık ağrılar bekleniyor zaten herkeste olacak olağan ağrılar bunlar korkmayın. Hepinizin kontrolleri yakın zaten bişiycik yoktur daha cok dinlenin yorulmayın
32den sonra özellikle ağrılar artıyormuş rahim çok büyüdüğü için
Ayrıca önemle belirteyim, regl ağrısı gibi olan ağrı nstde çıkmıyor. Benim regl ağrım nstde cıkmıyordu, kasılmalar cıkıyordu. Kasılma da zaten cok net ayırt edebileceğiniz biseu

Kızlar hastanede olanlar, çıkanlar, ağrısı olanlar hepinize geçmiş olsun ❤️‍🩹
iki gündür yoğunluktan yazamadım.
Karnım çok ağrıyor ishal olmuşum. Canım çok sıkkın hemoroid oluştu bi de bu yetmezmiş gibi. Bebeğimin hareketleri de var ama nasıl desem 33+0 olduk tekmeden çok sürekli karın göbek duvarına sürtünüyor o şekilde hissediyorum. Üç gün önceye kadar tekme şampiyonu olan kızım şimdi canı isterse günde 5-10vuruyor. Napsam bilmiyorum,

Kızlarr burda konusulanlardan da etkilendiniz ama her ağrı doğum sancısı değil. 30lu haftalara gelince artık ağrılar bekleniyor zaten herkeste olacak olağan ağrılar bunlar korkmayın. Hepinizin kontrolleri yakın zaten bişiycik yoktur daha cok dinlenin yorulmayın
32den sonra özellikle ağrılar artıyormuş rahim çok büyüdüğü için
Ayrıca önemle belirteyim, regl ağrısı gibi olan ağrı nstde çıkmıyor. Benim regl ağrım nstde cıkmıyordu, kasılmalar cıkıyordu. Kasılma da zaten cok net ayırt edebileceğiniz biseu
Ya çilek ne kadar iyisin bir de bizim içimizi rahatlatmaya çalışıyorsun Allah razı olsun inşallah her şey gönlünce olur 💖💖

Ya çilek ne kadar iyisin bir de bizim içimizi rahatlatmaya çalışıyorsun Allah razı olsun inşallah her şey gönlünce olur 💖💖
Korktunuz etkilendiniz kaç gündür burda hep sancı konusulduğu için :( Halbuki benm başıma gelen erken haftada olan nadir bi durum, arabaya binerken düşmüştüm orda bi problem oldu belki ya da tamamen anatomik.
Hiçbirinizinki öyle bi ağrı değil bence önemseyin tabi ama korkmayın ♥️ rahim kaç kat büyüdü ağrımaması enteresan olurdu zaten

Aynı durumdayım ben de, mide yanmasından nefes alamıyorum resmen
Ben de mide yanmasından uyuyamıyorum ya sola yatmak iyi diyorlar hamilelikte ama ben sola yatınca midem iyice berbat olduğu için neredeyse hiç soluma yatamadım kullanmadığım şey kalmadı faydası da yok 🥺

Back
X