• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    204
Çok sağ olun, inşallah 🙏🙂

Sağ olun kızlar, nidicardı tamamen kesti ciğer geliştirici etki etsin diye sancıları kesiyorduk 48 saat geçti etki etmiştir artık sancı gelirse kesmeyiz doğuma alırız dedi 🤷‍♀️ böyle söylemesi biraz endişelendirdi ama ilaç falan vermeyecekler hastanede beklemiyim dedim
Bende ciğer geliştirici oldum, ama ne kadar dursa kâr dedi benim ki, bir doktora daha danışsan mı acaba, haftası erken çünkü daha.. Bir de benim dr nidicardı kesersem sancılar başlar demişti ben pek içmek istememiştim başta, belki senin ihtiyacın yoktur tabi ama bir görüş daha almak isteyebilirsin canım, temkinli olmak da fayda var

Son düzenleme:
Kızlar sağ bikini bölgesinde bir ağrım var ya neden kaynaklı olur bu,bütün gece doğurmakla uğraştım yok 18 saat sancı çekmişim,yok pilates topundayım.Bugün doğum korkusuyla uyandım ya hiç yoktu böyle bir şeyim yaklaştıkça neler olmaya başladı 🥲
Okuduklarımızdan da etkileniyoruz bence, çok erken doğum vs yazıya denk geldim bende, sancı şöyle mi böyle mi derken yaşamaya başladım belki tesadüf ama sancısı vs olmayan arkadaşlar o bölümleri hızlı geçin bence çok içselleştirmeden atlayın direk😁

Okuduklarımızdan da etkileniyoruz bence, çok erken doğum vs yazıya denk geldim bende, sancı şöyle mi böyle mi derken yaşamaya başladım belki tesadüf ama sancısı vs olmayan arkadaşlar o bölümleri hızlı geçin bence çok içselleştirmeden atlayın direk😁
Çoğunlukla psikolojik de oluyor bence vücudu bir şekilde dinliyorsun.Ama haftalar ilerledikçe değişik kaygılar da yükleniyor bünyeme.Doğum korkusu sardı içimi ya

Çoğunlukla psikolojik de oluyor bence vücudu bir şekilde dinliyorsun.Ama haftalar ilerledikçe değişik kaygılar da yükleniyor bünyeme.Doğum korkusu sardı içimi ya
O bende de var yaa napcaz bilmiyorum, gelip gidiyor devamlı, psikolojim tahtravalli gibi sanki🙈

Berceste3 Berceste3 Aslanb22 Aslanb22 A Ayysssko
Kızlar bende çok muzdariptim mide yanması, gaz mide ağrısı …
Doktor PULCET / PANTO mide koruyucu verdi
Sabah aç karına içiyorum . Çok şükür acı biber salçalı soğanlı yemek bile zarar vermiyor 🙏🏼
Sizde bi sorun isterseniz Dr’a
Ya aynı ilacı kullanıyoruz günlük mü alıyorsun iki günde bir mi

Ya bence kesinlikle okuduklarımız tetikliyor ben birkaç hafta önce doktora karnım sertleşiyor ağrıyor falan dediğimde çok mu erken doğum hikayesi okuyorsun dedi bana 😁

Beni de öyle ya doğumdan bir gün sonraya ışınlanmak istiyorum direkt

Kızlarrrr her kim dua ettiyse Allah ondan razı olsun 😍 gerçekten duanın gücü diyorum bişey demiyorum. 3 haftadır haftada 50 gr alan oğlum 3 günde 250 gr almış değerleri düzelmiş. Keyfi de yerindeydi kıpır kıpırdı. Doktorum ne yaptıysan devam dedi 3 gün boyunca balık yedim 🤣 perşembe bi daha bakacak 37 yi görelim hadi dedi 😍 C cilekcanavari cilekkkkkk💕💕💕

Kızlarrrr her kim dua ettiyse Allah ondan razı olsun 😍 gerçekten duanın gücü diyorum bişey demiyorum. 3 haftadır haftada 50 gr alan oğlum 3 günde 250 gr almış değerleri düzelmiş. Keyfi de yerindeydi kıpır kıpırdı. Doktorum ne yaptıysan devam dedi 3 gün boyunca balık yedim 🤣 perşembe bi daha bakacak 37 yi görelim hadi dedi 😍 C cilekcanavari cilekkkkkk💕💕💕

Ay Merve yaaa çok sevindim.. ne güzel haber bu. ❤️ sen 38 i de görürsün canım benim. Haydi gözün aydın

Ay harika mervecim çok mutlu oldum♥️ gözün aydın bak oğluşa yaramış ne yiyip içtiysen o şekilde devam et🐣 bebişler dirençli çıktı ya maşallah kuzucuklara böyle güzel haberlerle gelin hep🧿

Ben de geldim kontrolden 🥰 nst güzel çıktı rahim ağzı açılmaya devam ediyor 2 cm olmuş dikişler tutuyor buna da şükür diyorum 17 Ekim e gün verdi o zamana kadar kendi gelmek istemezse 🙏🏻 perşembe günü tekrar nst kontrol var tekrar ciğer geliştirici yapılacak 2+2 doz şeklinde nidicard sabah akşam devam

Yaaaaaa merveeeeeee süper haberler bunlar kızımmmm maşallah subhanallah 😍😍♥️♥️🧿🧿🧿 Ay ne kadar sevindim ya cok şükür serpilmiş bebeğin. Hangi balıktan yedin söyle bizde yiyek kızzz😂😂

Back
X