• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    207
Enfeksiyon da buldular, ondan kaynaklı da olabiliyormuş. Bu saatten sonra az kaldı allahtan. Yatıp kendimi yormazsam düzelir ve son haftalara kadar bekleyebiliriz inş. Erken doğum riski testi yapıldı negatif cikti
Evet evet yatıp dinlenmenin bence çok faydası var yer çekimine karşı yaşamamız gerekiyor çünkü. Canınız sıkılır bu süreçte en fazla telefona oyun falan indirin 😀 erken doğum riski testi nasılmış bak duymamıştım onu.

Günaydın kızlarr 🌸🌸 ped alanlar kaç numara aldı ben 5 aldım ama acaba daha büyüğü var mıdır alan oldu mu yeter mi ki? Hastane depend kabul etmiyor illa ped olacak dediler

Ben de 0 pozitifim eşim de A pozitif o zaman Allah korusun sarılık durumu mu olacak 😔

Bizde de var bana ilk haftalarda sağlık ocağındaki ebe demişti ben 0+ eşim ab+ daha sonra gittiğim doktorlara sorduğumda önemli bir şey olmadığını söylediler 🤷‍♀️

Biz de tam olarak öyleyiz. Korktum şu an😞
Biz de öyleyiz. Biraz araştırdım. İlk 24 saate belli oluyormuş zaten o yüzden biraz rahatladım zaten hastahanede olacağız o dönemde diye. Genelde hafif seyrediyormuş ama bazen kan uyuşmazlık iğnesi veya ışık tedavisi gerekebiliyormuş.

Orkid 4 aldım galiba ama onunda bir büyüğü var diye biliyorum. Bizim hastahane depend izin veriyor diye evdeki en koruyucu pedi ekledim çantaya sadece

Orkid 4 aldım galiba ama onunda bir büyüğü var diye biliyorum. Bizim hastahane depend izin veriyor diye evdeki en koruyucu pedi ekledim çantaya sadece
Günaydın kızlarr 🌸🌸 ped alanlar kaç numara aldı ben 5 aldım ama acaba daha büyüğü var mıdır alan oldu mu yeter mi ki? Hastane depend kabul etmiyor illa ped olacak dediler
Alıntıyı eklemeyi unutmuşum 😅

Ben de 0 pozitifim eşim de A pozitif o zaman Allah korusun sarılık durumu mu olacak 😔
Hayır hayır iila olacak diye birsey yok. bu sebele oldugu için uzun sürmüştü yoksa geçmesi gerekiyormus. 9 yıl önceydi kızım da en azından böyle birsey olduğunu bilmek rahatlattı. Bide cok tehlşkeli oşmuyormuş bu sarılık düşünün 4 ay sürdü ama 1 defa cok yükseldi

Evet evet yatıp dinlenmenin bence çok faydası var yer çekimine karşı yaşamamız gerekiyor çünkü. Canınız sıkılır bu süreçte en fazla telefona oyun falan indirin 😀 erken doğum riski testi nasılmış bak duymamıştım onu.
Vajinal sürüntü aldılar, 10dk içinde sonuç çıktı. Ben birden 13mmyi görüp panik olunca dedi ki 3-4 hafta daha gelmez, merak etme🙄
Burada takılıyorum, dizi izleyip kitap okuyorum. Her gün ctg ye iniyorum falan. Zaman geçiyor. Enfeksiyon kalmamışsa perşembe çıkicam ins

günaydın kızlar. dün kontrolüm vardı bebeğim iki haftada 500 gr almış, 2300 olmuş. bir hafta önden gidiyor. şeker yüklemem sınırda çıkmıştı. doktorum diyetime dikkat etmemi söyledi pek dikkat etmiyordum. şekerim açlık 85-90 larda tokluk bazen 140 altı bazen de 150 lerde oluyor. eğer tatlı yediysem de zaten çok yüksek çıkıyor normal olarak. ben açıkçası çok yüksek bulmuyorum ama işte biraz da korktum. hala şekerine dikkat eden var mı aramızda?

Vajinal sürüntü aldılar, 10dk içinde sonuç çıktı. Ben birden 13mmyi görüp panik olunca dedi ki 3-4 hafta daha gelmez, merak etme🙄
Burada takılıyorum, dizi izleyip kitap okuyorum. Her gün ctg ye iniyorum falan. Zaman geçiyor. Enfeksiyon kalmamışsa perşembe çıkicam ins
Canım sende ne enfeksiyonu vardi

Biz de öyleyiz. Biraz araştırdım. İlk 24 saate belli oluyormuş zaten o yüzden biraz rahatladım zaten hastahanede olacağız o dönemde diye. Genelde hafif seyrediyormuş ama bazen kan uyuşmazlık iğnesi veya ışık tedavisi gerekebiliyormuş.
Fizyolojik sarılıga giriyor bu kan ile ilhgiki olan bizim 3.gün cıkmıstı ilk 24 saatte iyiydi. Fizyolojik sarılık cok tehlikeli degil. Neyseee simdiden kimse olumsuz dusunmesin sadece soran olmustu bizde yasadık diye yazdım. Umarım kimseyi strese sokmamışımdır

5 le idare eder miyim acaba bilemedim ne kadar kanama oluyodu unuttum da , depend kullanmıştım da üzerinden on sene geçti 🤣
Dependi ped şeklinde kessen olur mu acaba sonra da kilodun içine sıkıştırsan. Eskiler pamuk koyarmış ya onun gibi 🤔 ped tutmazsa dedin diye dedim ama ne kadar kan geliyor hiçbir fikrim yok benim ilk rodeom 😂

Sürüntüyü spekulum ile ayırıp mı alıyorlar acaba. Benim geçmeyen bir akıntım var sürüntü vermek istiyorum ama spekulum muayenesi travmam oldu resmen

Benim geçen hafta 13mm ölçüldu, hastanedeyim o günden beri😔
Geçmiş olsun canım. Hiç endişe etme. Haftamız ilerledi çok şükür. Açıklığı olup 39. haftada doğum yapan çok kişi var. Hastane insanı psikolojik olarak zorluyor ama dinlenmek için en güzel yer de yine orası. Doktor bana çok yorulmadan yürüyüş yap. Bebek 1 ay daha dursa yeterli zaten dedi ama ben de hep evdeyim. Riske atmak istemiyorum hiçbir şeyi.
Canım kendini yormamanın da etkisi olmuştur, bebişler ağırlaştıkça baskıları artıyor rahim ağzına o yüzden de zamanla zaten kısalıyor kendiliğinden. 3 mm gibi ölçü farkları o anki yatış pozisyonundan idrara sıkışık olmandan bile farkedebiliyor. Artık istesek de aktif olamıyoruz zaten önceden ayaklanmak istiyordum hep ama yatmak artık daha makul geliyor 😅
Doğru diyorsun canım. Dinlenmek ve progestan fitil çok etkili oldu gibime geliyor. Özelde gittiğim doktor 15 gün sonra fitili bırak bence dedi ama o fitile öyle bir bağlanmışım ki bırakmak istemiyorum 35-36. haftaya kadar 😅

Back
X