• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Kendini dinleme sen en iyisi 😄 olmayan bir şeyi oldurma😉
Aynen metal gibi bir şeyle açıp çubuk sokuyor. Hiç sevmiyorum. Birazdan yine bakacaklar😬😔
Aynen ya 😅 günlük ped kullanıyorum çünkü akıntım iç çamaşırımın ötesinde eşofmanlarımı da ıslatıyor. Şimdi söyleyince fark ettim benimki de su gibi o zaman 😅 günlük pedi günde birkaç kere değiştiriyorum işte idare ediyorum nir şekilde
Benim hamileliğimin basindan beri yalvaripta yaptiramadiğim🤣
Neden yapmıyor ki? Başka doktora gidip iste bence aklında kalmaz

yurtdısı ve türkiyede toplam 5. Doktorum hepsi normal diyor. 1 i alttan muayene etti görür görmez çok normal bu dedi ama test için sürüntü falan almadı.

Kizlar bi cilginlik yapip 36. Hafta arabayla uzun yola çıkıyorum doğum için. Böyle olan var mi cevresinde falan önerileriniz var mi

Doktor izin verdi bu arada

Kizlar bi cilginlik yapip 36. Hafta arabayla uzun yola çıkıyorum doğum için. Böyle olan var mi cevresinde falan önerileriniz var mi

Doktor izin verdi bu arada
Asdfgh benim 20. Haftadan beri seyahat etmem yasak 😂 ama o zamandan aklımdan kalan sık mola verip yürüyüş yapman arada. Ödem ve pıhtı sorunu olmasın diye

Geçmiş olsun canım. Hiç endişe etme. Haftamız ilerledi çok şükür. Açıklığı olup 39. haftada doğum yapan çok kişi var. Hastane insanı psikolojik olarak zorluyor ama dinlenmek için en güzel yer de yine orası. Doktor bana çok yorulmadan yürüyüş yap. Bebek 1 ay daha dursa yeterli zaten dedi ama ben de hep evdeyim. Riske atmak istemiyorum hiçbir şeyi.

Doğru diyorsun canım. Dinlenmek ve progestan fitil çok etkili oldu gibime geliyor. Özelde gittiğim doktor 15 gün sonra fitili bırak bence dedi ama o fitile öyle bir bağlanmışım ki bırakmak istemiyorum 35-36. haftaya kadar 😅
Benim Progestana bağlılık 😅 bana da 37de bırakırız dedi doktorum 👌🏻

Aynen ya 😅 günlük ped kullanıyorum çünkü akıntım iç çamaşırımın ötesinde eşofmanlarımı da ıslatıyor. Şimdi söyleyince fark ettim benimki de su gibi o zaman 😅 günlük pedi günde birkaç kere değiştiriyorum işte idare ediyorum nir şekilde

Kızlar benim bir dönem bebeğimin suyu azdı. Bana sadece su gelişi oldu mu diye sordular. Ve ilk gebeliğim olduğu için su gelişi hakkında bir fikrim yok ama belirgin bir şey olmadı dedim. Akıntım beyaz, etrafı sulu oluyor genelde. Bunu söyledim. Ona rağmen hiç test yapmadılar mesela. Doktorlar su gelişi, doğum sancısı gibi şeyleri mutlaka anlayacağımızı çünkü bunların anlaşılmayacak tarzda bir şey olmadığını düşünüyorlar bana kalırsa. O yüzden bazen ısrarla test yapmıyorlar galiba.

Kızlar benim bir dönem bebeğimin suyu azdı. Bana sadece su gelişi oldu mu diye sordular. Ve ilk gebeliğim olduğu için su gelişi hakkında bir fikrim yok ama belirgin bir şey olmadı dedim. Akıntım beyaz, etrafı sulu oluyor genelde. Bunu söyledim. Ona rağmen hiç test yapmadılar mesela. Doktorlar su gelişi, doğum sancısı gibi şeyleri mutlaka anlayacağımızı çünkü bunların anlaşılmayacak tarzda bir şey olmadığını düşünüyorlar bana kalırsa. O yüzden bazen ısrarla test yapmıyorlar galiba.
Benim akıntım da aynı şekilde ama bebeğin suyunda hiçbir sıkıntı olmadı şimdiye kadar. Bence şu gelişi biraz sonu gelmeyen bir geliş gibi olacak. Test yapmamaktaki ısrarı da anlamış değilim en azından senin endişelerini azaltmak için yapabilirlerdi. Devlette misin?

ya ben de bebeğin kilosunun az olmasını ishale bağlıyodum demekki olabiliyo
5 gün ishaldim ve düzgün de beslenemedim. Bebek bir haftalık gelişim kaybetti o dönemde. O dönem dediğim de geçen hafta sadece 40 gr arttı. Sonra ishalim geçince dedikleri şeylerle beslenince kilosu eski haftasını yakaladı

Benim Progestana bağlılık 😅 bana da 37de bırakırız dedi doktorum 👌🏻
Ya ben hamileliğin başından beri kullanıyorum. Önce tüp bebektendi sonra rahim ağzıydı sonra erken sancılardı derken bırakamadım. Ama bu hafta yalvaracağım artık bitsin diye. Ayıptır söylemesi aylardır fitilden dolayı vajinam ağrıyor hassas şişkinlik hissi var. Yoruldum artık 🥲

5 gün ishaldim ve düzgün de beslenemedim. Bebek bir haftalık gelişim kaybetti o dönemde. O dönem dediğim de geçen hafta sadece 40 gr arttı. Sonra ishalim geçince dedikleri şeylerle beslenince kilosu eski haftasını yakaladı
geçmiş olsun 🙂 benim 2-3 haftaya yakın düzenim çok bozuktu ve çok su kaybettim sonra da erken doğum sancısı başladı susuz kalmakla alakalı demişlerdi şimdi de karnı 2 hafta geriden geliyo minişin😌

Valla batıl inanç hurafe fark etmez. Ben örteceğim😊 Bir zararı yok sonuçta, tülbent alt tarafı. İki bebeğimde de kullanmıştım. İkiside sarılık olmadı. Tülbentle ilgisi yok tabi ki ama olsun.
Böyle şeyleri pek takan bi insan değilim ama bende saç kestirme iyi değilmiş diye duydum duymaz olaydım 😂😂😂 kestirsem sanki nolcak ama doğumdan sonra bi koşu gidip kestirmeyi düşünüyorum. 🙈

geçmiş olsun 🙂 benim 2-3 haftaya yakın düzenim çok bozuktu ve çok su kaybettim sonra da erken doğum sancısı başladı susuz kalmakla alakalı demişlerdi şimdi de karnı 2 hafta geriden geliyo minişin😌
Sizin çok sıkıntılı olmuş. Bebeğin karnındaki ölçüm ishalden kaynaklanabilir gibi geldi bana. Ben 5 gün ishal sonrası tartıda -2 kilo çıktım. Bütün vücudum çekilmiş gibiydi. Sonraki hafta düzene girince hemen geri koydum kızım da kilo almış 🙏🏻 bence bir gastroentrologla görüşün eğer görüşmediyseniz

Benim akıntım da aynı şekilde ama bebeğin suyunda hiçbir sıkıntı olmadı şimdiye kadar. Bence şu gelişi biraz sonu gelmeyen bir geliş gibi olacak. Test yapmamaktaki ısrarı da anlamış değilim en azından senin endişelerini azaltmak için yapabilirlerdi. Devlette misin?
Devlet hastanesinde takipliyim ama o dönem özele gittim farklı bir fikir almak amacıyla. Orada da test yapmadılar. Zaten bebeğin suyu bir süre sonra normale döndü. Ama doktorlar ısrarla su gelişi olsa anlardın dediler. Hiçbir test yapmadılar. Bazen okuduklarımızdan yola çıkarak kendimize olmayacak dertler edinebiliyoruz. Ben forumlarda hangi başlıkları korkuyla okuduysam onu kendime çekmiş gibi hepsini yaşadım maalesef.

Devlet hastanesinde takipliyim ama o dönem özele gittim farklı bir fikir almak amacıyla. Orada da test yapmadılar. Zaten bebeğin suyu bir süre sonra normale döndü. Ama doktorlar ısrarla su gelişi olsa anlardın dediler. Hiçbir test yapmadılar. Bazen okuduklarımızdan yola çıkarak kendimize olmayacak dertler edinebiliyoruz. Ben forumlarda hangi başlıkları korkuyla okuduysam onu kendime çekmiş gibi hepsini yaşadım maalesef.
Bende de tam tersi duymadığım korkmadığım ne varsa başıma geldi. Duyup korktuklarım çok şükür olmadı 🙈 ama okuduklarımız çok strese sokuyor bence de bizi

Ya ben hamileliğin başından beri kullanıyorum. Önce tüp bebektendi sonra rahim ağzıydı sonra erken sancılardı derken bırakamadım. Ama bu hafta yalvaracağım artık bitsin diye. Ayıptır söylemesi aylardır fitilden dolayı vajinam ağrıyor hassas şişkinlik hissi var. Yoruldum artık 🥲
Aynıyız ya 12 haftaya kadar kullandım önce, bi süre bıraktım 23 haftada tekrar başladım 😂 arkadaşlarım fitil atamıyorum of ya falan dedikçe kahkaha atıyorum pro oldum çünkü ayaktayken falan koyabiliyorum fitili 😂 kurtulucaz inşallah az kaldııı

Bizim daha çok eksiğimiz var gibi burun aspiratörü, tırnak makası, tarağı nevresimi falan alınmadı daha düşündükçe de çıkıyor 😅

Bende de var iştahsızlık daha doğrusu acıkıyorum ama masaya oturunca çok yiyemiyorum canım istemiyor kısa süre sonra tekrar acıkıyorum

Bizde de var bana ilk haftalarda sağlık ocağındaki ebe demişti ben 0+ eşim ab+ daha sonra gittiğim doktorlara sorduğumda önemli bir şey olmadığını söylediler 🤷‍♀️
Anakıcağını aldık, babybjörn marka umarım iyidir. Otomatik sallanan almadım, bebeğin motor hareketlerini farkındakıj oluşturuyormuş diye. Ateş ölçer omron aldım. Braunthermoscan7 ile aynı özellikte indirimde görünce aldım direk. Göğüs pompası avent eller serbest alacağım ama şimdi alma diyen de var al diyende. Kafam karıştı açıkçası. Burun aspiratörünü alacağım ama nasıl yapacağım bilmiyorum bu da beni korkutuyor. Hastane çantası için herşeyim var sadece çantada değil. Kıyafetlerini yıkadım ütüledim. Nevresim takımı, reflü yatağının çarşaflarını yıkamadım bi tek onları ay sonu yapacağım. Ağırlaşmadan bitirmek istiyorum zaten bitti diyorum yine eksik kalıyor bir şey 😂 mesela banyo seti diye bi şeyi biz eşimle yeni hatırladık 😂 annemde çocuğu lavaboda yıkarsınız bi ay zaten minik oluyorlar diye şaka yapıyor. Sanki benim çocuğum meyve sebze sirkeli suya batırıp mutfak lavabosunda yıkayim😂😂😂

Back
X