• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    207
Aynen öyle kim bana beddua ettiyse Allah cezasını versin wjajs kesin kaynanam olacak kaknem kadın ettiaahsjs
Aybüş iyi şükür sütüm de geldi emziriyorum inşallah yarıyordur
Kız ciddi ciddi yazdıklarını okurken ilk falsoyu gördüm dedim gülme şimdi de bu tutamadım kendimi 😂 ay neşen huzurun bol olsun inşallah 🙏 çok zor güzelim ama bak sütün de geldi mis gibi yarıycak meleğime geçecek bu günler de😍 ama sen dinlenmeyi ihmal etme beslenmene de dikkt et şu an aklın kızında biliyorum ama hem onun hem senin iyiliğiniz için iyi beslen uyumaya çalış her fırsatta. O küçük cimcimeler sandığımızdan çok güçlüler 😍😍😍

Aynen öyle kim bana beddua ettiyse Allah cezasını versin wjajs kesin kaynanam olacak kaknem kadın ettiaahsjs
yarıyordur annesi, şifa olsun aybükemize 💓 inşallah güzel haberler alırsın en kısa zamanda kendi evinize geçersiniz huzurla
Kıyamam valla çok zor süreçler ama biraz dayan sonu aydınlık 😍

Yav ahahsjd sinirim bozuldu🤣 aybükemiz iyi olsun da emzirebiliyosun da bak bu da çok güzel bi nimet. Çok zor süreçler tahmin bile edemiyorum yaşadıklarını ama pozitif ol pozitif düşün inşallah bi an önce evinize gideceksiniz iyileşecek küçük prensesin🌸

Atayım canikom bildiğin çöktü aşağı doğru sarktı. Mide kısmı bomboş😁
Ahahahha o zaman mide rahatladı vajina baskıda heran pirtlayabilir 🙈🤣🤣
Kizzzz Allah iyiliğini versin de kizcene hemencik kavuş koynunda uyut yavrum ben güldüm Allah da seni güldürsün 😍

Kız ciddi ciddi yazdıklarını okurken ilk falsoyu gördüm dedim gülme şimdi de bu tutamadım kendimi 😂 ay neşen huzurun bol olsun inşallah 🙏 çok zor güzelim ama bak sütün de geldi mis gibi yarıycak meleğime geçecek bu günler de😍 ama sen dinlenmeyi ihmal etme beslenmene de dikkt et şu an aklın kızında biliyorum ama hem onun hem senin iyiliğiniz için iyi beslen uyumaya çalış her fırsatta. O küçük cimcimeler sandığımızdan çok güçlüler 😍😍😍
Dalgaya vurmasam kafayı yerim buralarda ben ahsjsj mapustan farkı yok valla Allah kaynanam hariç kimseyi düşürmesin kız
Hastaneye gidiyorum hadi bakalım
Ay noldu niye gidiyon kaçırdım

Ahahahha o zaman mide rahatladı vajina baskıda heran pirtlayabilir 🙈🤣🤣

Kizzzz Allah iyiliğini versin de kizcene hemencik kavuş koynunda uyut yavrum ben güldüm Allah da seni güldürsün 😍
İnşallah canım

Kızlar benim karnım sürekli sertleşiyor. Poposunu dayıyor gibi tek taraflı tümsek oluyor. Acile gitmeli miyim. Gitsem alttan muayene yapmazlar dimi

Kızlar benim karnım sürekli sertleşiyor. Poposunu dayıyor gibi tek taraflı tümsek oluyor. Acile gitmeli miyim. Gitsem alttan muayene yapmazlar dimi
Bu bende sürekli oluyor hastanelik bir durum yok bence aynı zamanda suregelen büyük bir sancı yoksa

Bu bende sürekli oluyor hastanelik bir durum yok bence aynı zamanda suregelen büyük bir sancı yoksa
Sancı yok ama tümsek oluşurken tümsek tarafta gerilme sebebiyle ağrı oluyor tabi. Karnım semsert oluyor. Düzensiz bir şekilde şu an ama yarım saatte bir mutlaka oluyor. Yalancı sancı mı bu?

Sancı yok ama tümsek oluşurken tümsek tarafta gerilme sebebiyle ağrı oluyor tabi. Karnım semsert oluyor. Düzensiz bir şekilde şu an ama yarım saatte bir mutlaka oluyor. Yalancı sancı mı bu?
Bu bana da olmuştu, bence fazla evhamlıyız ben de tedirgin oldum ama sonra normaldir dedim geçtim. Bir sorun da olmadı. Aksi bir şey hissediyorsan ayrı ama diğer türlü sorun olduğunu sanmıyorum

Bu bana da olmuştu, bence fazla evhamlıyız ben de tedirgin oldum ama sonra normaldir dedim geçtim. Bir sorun da olmadı. Aksi bir şey hissediyorsan ayrı ama diğer türlü sorun olduğunu sanmıyorum
Yok öyle keskin bir ağrım falan yok sadece sertleşiyor. Tümsek olan yer ağrıyor geçiyor ve tekrarlıyor. İlk defa öğlenden beri olunca korktum biraz uzanıp dinleneyim en iyisi

Ağrı bende de oluyor zaten karnın gerilmesi bir sancı türü diye biliyorum ufak ufak doğuma hazırlıyor

Ay noldu niye gidiyon kaçırdım
Çocuk sıkıştı gibi oldu dik duramadım çok ağrı oldu arkadaşım hemşire aradım ebeye bağladı ebe de gel dedi
Ben de onu popo sandım kafa çıktı. Şimdi de çok fena oldu hastaneye geldim. Alttan açılma var mı diye yapabilirler bence doktoruna bağlı

Çocuk sıkıştı gibi oldu dik duramadım çok ağrı oldu arkadaşım hemşire aradım ebeye bağladı ebe de gel dedi

Ben de onu popo sandım kafa çıktı. Şimdi de çok fena oldu hastaneye geldim. Alttan açılma var mı diye yapabilirler bence doktoruna bağlı
Kanala mı girdi acaba

Tek taraflı tümsek oluyorsa ayağını ya da totosunu dayıyordur bence gitmene gerek yok. Bi noktadan sonra sürekli yapıyorlar onu. Sap göğsümün altı felç artık karıncalaşıyor 😂

Kızlar az önce ilk yalancı sancımı yaşadım sanırım. Bebeğim önce sertleşti bir tarafa sonra tüm karnım taş gibi oldu ve sancı girdi karnıma 2 dk falan sürdü. Çok değişikti

Korkunç bir sırt ağrım var. Karnım da taş gibi. Ne yatabiliyorum ne gezinebiliyorum. Ne yapsam bilemedim. Sanki söyle yüzüstü yatıp sırtımı bir çiğnetsem hersey çözülecek gibi 😢
Ayy bende butun gun oyleydim, sabahtan beri bi oyana bi buyana yatiyorum, sirtim, belim, kaburgalarim oyle agriyor ki 🥺 37de dogurmaya raziyim, bu bir ay nasil gececek 🥹

Back
X