• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    207
A Ayysssko Eger gorseldeki geldiyse bu puset canim, oto koltugu olarakta kullaniliyor ama normal oto koltugu degil. Arabandaki tutma kolunu cikarip puseti takiyorsun. Iki tanede aparat cikiyor icinden.

merhaba kızlar 2 haftadır epey sırt ağrısı yaşıyorum. yoga hareketleri yapıyorum, sıcak duş alıyorum, eşim masaj yapıyor. ama çok etkili değil bunlar. ağrıyı hissetmemek için 40 takla atıyorum gün içinde. başka ne yapılabilir?

kalp atımındaki ritm bozukluğu ile ilgili bugün hastahanede takip randevumuz var. geçen hafta kendi doktorum hastahaneye yönlendirmişti. oradaki doktor beni sakinleştirdi. gördüğü şeyin zararsız olduğunu, kalbin anatomik yapısında bir sorun görmediğini söyledi. eğer bu hafta da aynı şekilde görürse takip arasını uzatacağını ve endişelenmememi söyledi. umarım güzel haberler alırım :dua:

İnsanın kalbi yerinden cıkacak gibi oluyor ya evlenirken bile bu kadar heyecanlanmamıştım 😁
Gerçekten çok güçlü bir kadınsın. Doğuma saatler kala sadece bebeğine kavuşmak için sabırsızlanıp heyecanlanıyorsun. Yazdıklarını hayranlıkla okuyorum ve senden cesaret alıyorum gerçekten. İnşallah o gün geldiğinde ben de senin kadar korkusuz ve sadece heyecanlı olabilirim 🥲🤍

Kızlar merhaba belki beni hatırlarsınız . Bende bu gruptaydım ama nasip olmamıştı . Çok güzel hamişler olmuşsunuz hepiniz . Allah sağlıkla sıhhatle kavuştursun yavrularınıza . Ben düşükten aylar sonra hamile olduğumu öğrendim 🥲 henüz 6. Haftadayız . Yarın kontrolümüz var . Korkular heyecanlar hepsi karışık durumda . Kan sulandırıcı kullanmaya başlıcaz keseyi görümce . Süreç Korkutuyor . Ama içimdeki anne olma isteği de ağır basıyor bir yandan . Sizlerden dua almaya geldim . Lütfen benim için dua edermisiniz. Bu kez sağlıkla kucağıma almak nasip olsun . Sizler doğurmaya yakınken böyle de güzel bir haber vermek istedim .. lütfen dualarınızda yer verin bana da 🥹💘🙏
Canım benim çok sevindim senin adına, Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🥰

C cilekcanavari Çilekcim bugün kulağımız sende kendini iyi hissettiğin an güzel haberlerini bekliyoruz 🥰 gerçekten diğer arkadaşların da dediği gibi çok güçlü çok cesaretlisin böyle heyecanla gidiyor olman çok güzel bizlere de cesaret veriyorsun, kızın da senin gibidir bence size kavuşmak için çok heyecanlıdır 🌸🌸

Canım günaydınn ♥️ heyecanlı ve biraz buruk uyandım 🥹 Aylardır karnımın içinde olmasına o kadar alışmışım ki, şimdi çıkacağı için kıyamıyorum ona evinden etmişim gibi geliyor garip duygular içindeyim 🥹 Şansa da dün gece ne sancı çektim ne bişey ahahhahah durur muydu acaba biraz daha 🙄
Neyse dua edin bizim için hersey yolunda gitsin ve kızım kucağımdan ayrılmasın hiççç🌸🧿♥️
Senin kelebeğin kendi durmuyor napacaksın yolu açmış gidiyor hhahahha 🤣🤣

Ya geçen cumartesi 34+3te idrar tahlilinde glukoz çıktı. Doktorum dediki şeker çıktı sıkıntı olabilir dedi. Bide bebis az kilolu çıktı bu hafta geçen haftalar normal ilerliyordu. Açlık şekerine baktır saglik ocagında dedi
Bu sabahta açken gittim. Baktirdim 95 çıktı işte.
Doktorum da 120’yi geçerse hemen gel demişti.
Ama siz de diyorsunuz ki sabah ve akşam farklı olabiliyor. Ondan kafam karıştı
Kafanız karışmasın. Sizi de yanlış etkilemek istemiyorum.

Şöyle ki ben insülin kullanıyorum ve yapılabilecekleri yapıyorum. 2 ayı geçti. Bu süreçte değerlerimi düzenli olarak doktora gönderdim ve her defasında insülin düzenlemesi yapıldı. O yüzden benim sabah açlığım 120’lere gelmiyor.

Ama anladığım kadarıyla siz insülin kullanmıyorsunuz. Bu sebeple doktorunuz 120 çıkarsa gelin demiş olabilir çünkü duruma göre insülin başlayacaktır ya da diyetisyene yönlendirecektir.
Şu an günlük düzenli kan şekeri ölçümü yapıyor musunuz ?
Benim size tavsiyem doktorunuz dese de demese de sabah açlık/tokluk, öğle açlık/tokluk ve akşam açlık/tokluk değerlerinizi en azından 1 hafta düzenli ölçmeniz olur. Yediğiniz saatler de aynı saatler olursa iyi olur. Her gün aynı saatlerde ölçüm yaparsınız. Bir de yediklerinizi not ederseniz, en azından elinizde bir data olur ve doktor duruma göre sizi yönlendirebilir

Back
X