• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    207
Biraz günah çıkarmaya geldim kızlar,artık yememe içmeme çok dikkat etmez oldum baya sıkıldım çünkü,bugün bir bardak kola içtim,cips yedim, bir haftadır gidip gidip ağzıma 6 tane filan atıyorum 😏Canım hamurişi istiyor yiyorum,mayonez yiyorum.İlk zamanlardan nerelere geldim kendime hayret ediyorum.Tatlı konusunda kendimi kısmaya çalışıyorum ama ucu kaçar oldu ya vicdan yaptım akşam akşam.

Biraz günah çıkarmaya geldim kızlar,artık yememe içmeme çok dikkat etmez oldum baya sıkıldım çünkü,bugün bir bardak kola içtim,cips yedim, bir haftadır gidip gidip ağzıma 6 tane filan atıyorum 😏Canım hamurişi istiyor yiyorum,mayonez yiyorum.İlk zamanlardan nerelere geldim kendime hayret ediyorum.Tatlı konusunda kendimi kısmaya çalışıyorum ama ucu kaçar oldu ya vicdan yaptım akşam akşam.
Ben ara ara içiyorum yiyorum sonra olmamış gibi yoluma devam ediyorum hiç vicdan yapmadan 🤣 biz de insanız canım hamilelik de uzun bir yolculuk.

Kızlar, sezaryan sürecini merak edenler için, instagramda tesadüf denk geldim pelinmisimgibi kullanıcı adıyla bir kız var. Storylerine bakın bugün sezaryan olmuş tek tek anlatmış nasıl bir süreç olduğunu. Soru cevap seklinde bi bakın merak edenler için🤍

Kızlar selam, size bir şey soracağım. 36. Haftam genel kan- böbrek- karaciğer için enzim testi istemişti doktorum, yaptırdım. Sonuçlara göre demirim yine düşük.. yani her yolu da deniyorum aslında, referans aralığı 123-153 olması gerekirken ben hala 93. Bu beni vajinal doğum konusunda çok tedirgin ediyor, sanki her şey yolundayken doktorum kan değerlerin çok düşük sezeryan yapmalıyız diyecek gibi :/ sizler nasıl yükselttiniz bu değerleri ? C vitamini ile almak, kahve / çay en az 2 saat sonra içmek vs vs yaptım
Kız benim değerim 5 😃 korkma demez öyle bişey

Ben de senin gibi bu hafta hem tatlı hem abur cubur yedim. Gerçekten çok yoruldum beslenmeye dikkat etmekten :( karbonhidrat azaltayım falan diyordum ama inanılmaz da mide yanmam başladı ekmek basıyorum mecburen 😂

Ben ara ara içiyorum yiyorum sonra olmamış gibi yoluma devam ediyorum hiç vicdan yapmadan 🤣 biz de insanız canım hamilelik de uzun bir yolculuk.
Ay valla bu durumdan sıkıldım,kola canım çekiyor ya mayonez çekiyor,sağlıklı şeylerden sıkıldım be cidden.Fellas aldım atıştırmalık çikolata canım onu istemiyor ya gidip öteki çikolatayı istiyor onu yiyorum.

Ben de senin gibi bu hafta hem tatlı hem abur cubur yedim. Gerçekten çok yoruldum beslenmeye dikkat etmekten :( karbonhidrat azaltayım falan diyordum ama inanılmaz da mide yanmam başladı ekmek basıyorum mecburen 😂
Tatlı da nereye kadar yemeyeceğim anlamadım ya üzüm yesem çikolata yesem akşam birkaç ağzıma çikolata atsam kotam dolmuş mu oluyor yani,yemek istiyorum ya dayanamıyorum yani.Ekmek de hadi onda tam buğdaya çevirdim ama gidip reçele batırıyorum rezillik😅

Ay valla bu durumdan sıkıldım,kola canım çekiyor ya mayonez çekiyor,sağlıklı şeylerden sıkıldım be cidden.Fellas aldım atıştırmalık çikolata canım onu istemiyor ya gidip öteki çikolatayı istiyor onu yiyorum.
Ben çikolata yiyorum ya arada. .az önce pasta yedim mesela🥲

Kızlar şöyle kapı süsüden yaptırmak istiyorum. Komple süsleme yaptırmayacağım, bir kapı süslenecek sadece ama küçücük şeye bir sürü para söylüyorlar. (7k falan) Bunları uygun fiyatlı yapan bir yer var mı ?
El emeği düşünürseniz ben yapıyorum, hem de kargo dahil 1000 tl, instagramda minik bir işletme hesabım var. Limoncicegi_design aratırsanız çıkar.

Eklentiler

• IMG_20251003_095726.webp
    IMG_20251003_095726.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 29
  • Screenshot_2025-10-01-13-22-16-881_com.instagram.android.webp
    Screenshot_2025-10-01-13-22-16-881_com.instagram.android.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 25
  • Screenshot_2025-10-01-13-21-54-390_com.instagram.android.webp
    Screenshot_2025-10-01-13-21-54-390_com.instagram.android.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 25
  • Screenshot_2025-10-01-13-21-03-301_com.instagram.android.webp
    Screenshot_2025-10-01-13-21-03-301_com.instagram.android.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 28
Tatlı da nereye kadar yemeyeceğim anlamadım ya üzüm yesem çikolata yesem akşam birkaç ağzıma çikolata atsam kotam dolmuş mu oluyor yani,yemek istiyorum ya dayanamıyorum yani.Ekmek de hadi onda tam buğdaya çevirdim ama gidip reçele batırıyorum rezillik😅
Ben yemiyordum şimdiye kadar da bu hafta 2 kez yedim 🫣🫣 ağzına çikolata atmakla dolacağını da zannetmiyorum. Benim eşiğim yüksek o konuda

Ben yemiyordum şimdiye kadar da bu hafta 2 kez yedim 🫣🫣 ağzına çikolata atmakla dolacağını da zannetmiyorum. Benim eşiğim yüksek o konuda
çayı da saldım bakıyorum 3 bardak çay 1 kahve içmiş oluyorum bir bakıyorum kupa kupa çay içmiş oluyorum

Ya aynısını yaşıyoruz. Hatta bu konuşmadan sonra doktor idrar kaçırman var mı diye sordu idrar kaçırabilirsin dedi. Gerçekten öyle wc den daha kalkarken bidaha oturuyorum. Bidahaki komtrol günün ne zaman, doktor inmeye başladıysa söyler zaten ultrasonda görüyorlar.
Ben de her seferinde son saniyede yetişiyorum lavaboya 😂 Haftaya Perşembe gideceğim doktora. İnşallah benimki hâlâ yukarılarda bir yerlerde duruyordur 😀 Gerçi aşağı inse karın da aşağı inmiyor mu acaba? Benim hâlâ göğsümün altı dolu.
Elektrik çarpması gibi miydi
Yok canım. Hiç ağrı, sızı hissi yoktu. Sadece böyle karnım her an yere düşecekmiş gibi ilginç bir histi. Geçti. Ayakta çok da durmadım aslında. Her zamanki gibi sadece yemek yaptım.

Arada olandan değil ya baya her gün olandan bahsediyorum çikolata baya canım çekiyor bıraksan o tableti bir anda mideme indiririm.
Ben de her gün çikolata yiyorum canım. Dün 🐠 yemek için dışarı çıktık. Eve kola mı giriyor sanki dedim. Kola içtim yanında. İnsan zorlanıyor artık.

Ya şu doğumun yüze vurması nasıl bişey çok merak ediyorum bende 😂 Bana kimse öyle bişey demedi daha, sadece bugün biri karnıma bakıp doğuracaksın sen artık baya az kalmış dedi 😂
valla bende bilmiyorum 😀 sabah oglumu okula gotururken velilerden duydum karnimin buyuk kucuk olmasini konusuyorlarmis birisi yok kucukmus baska biri yok normalmis doyormus 🤦‍♀️ bide gecen yildan hamilesin niye dogurmadin diyenler

Back
X