• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    207
Of bana kimse söylemiyor ya birileri bana da desin🤣🤣 zaten sancım 20lerden yukarı çıkmadı hiç hoca desen 39u rahat bekleyelim biz hemen gelmicek bu boş yere erken almayayım diyor, hayır kalsın karnımda yani bir gün bir gündür diyorum ama C cilekcanavari ndan sonra inanılmaz doğurma isteği geldi😍🤣
Şuan üstüne yeşil papatyalı bi tulum giydirdim ask yasıyoruz öpüş koklaş emzir falaaaaan. Özendirmek gibi olmasınn hahahahahagafs

Ay ne diyorsun dkjdjd yaaa çok yorgun hissetmiyor musun kendini ? Masallahhhhhh sana vallahi ya benim değer 5 olsa elimi kaldıramazdım herhalde bu hali bile demir eksikliğine yoruyordum dkkdkd
Kız zaten bir o yana bir bu yana devriliyorum allahtan annem yanımda yemeğimi temizliğimi yapıyo allah razı olsun 😃 yoksa benim iş nanay 😃😃 bide demir ilacını içmeyi de denedim kusmaktan içemedim ben ilaçta alamıyorum o yüzden

Şuan üstüne yeşil papatyalı bi tulum giydirdim ask yasıyoruz öpüş koklaş emzir falaaaaan. Özendirmek gibi olmasınn hahahahahagafs
Eee bizede bi el ayak fotosu gelir dimi sabırsızlıkla bekledik alyosuuuu🤩🤩🤩

Ben de her seferinde son saniyede yetişiyorum lavaboya 😂 Haftaya Perşembe gideceğim doktora. İnşallah benimki hâlâ yukarılarda bir yerlerde duruyordur 😀 Gerçi aşağı inse karın da aşağı inmiyor mu acaba? Benim hâlâ göğsümün altı dolu.
Benim göğsümün altında biraz boşluk olmaya başladı karnım indi farkediyorum artık. 😂

O zaman durun azıcık daha özendireyim 😜
Sizin usg fotoları bu kadar net miiiii teyzoşlar🤓
Yakama yapışan şu ele bi bakın bakınnn😍😍

Eklentiler

• IMG_0488.webp
    IMG_0488.webp
    57,4 KB · Görüntüleme: 75
C cilekcanavari senin karnın aşağı indikten sonra mı sancıların başlamıştı yoksa sancıların oldukça mı karnın indi. Benim biraz aşağı indi de korkmaya başladım. Annemler şehir dışında inşallah yakın zamanda sancı falan başlamaz 🙏

O zaman durun azıcık daha özendireyim 😜
Sizin usg fotoları bu kadar net miiiii teyzoşlar🤓
Yakama yapışan şu ele bi bakın bakınnn😍😍
Allaaaaaaahhhh😍😍😍😍 bak senin yüzünden erkenden doğurma isteği geldi zaten evi temizleyip duruyorum belki bir umut diye shdhdj ah benim minik ellim güzel prensesim Rabbim nazarlardan sakınsın🧿🧿🧿🧿

Canım hemoglobin değerin olmasın o. Benim de 9 ama arkadaşın bahsettiği referans aralığı farklı sanırım çünkü 12 olması gerekiyormuş en düşük bu değerlerde
Yok yok ferritinim baya 5, gebeliğin başında 118di ki o bile çok iyiydi benim için benim hep düşük çünkü

C cilekcanavari senin karnın aşağı indikten sonra mı sancıların başlamıştı yoksa sancıların oldukça mı karnın indi. Benim biraz aşağı indi de korkmaya başladım. Annemler şehir dışında inşallah yakın zamanda sancı falan başlamaz 🙏
Sancılarım oldukça yavaş yavaş inmeye başladı. Sancılardan önce yukardaydı

Back
X