- 19 Aralık 2023
- 2.023
- 1.202
- 53
Aynen aylardır kahve içmiyordum bu hafta başladım ona da ahsgsfaçayı da saldım bakıyorum 3 bardak çay 1 kahve içmiş oluyorum bir bakıyorum kupa kupa çay içmiş oluyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen aylardır kahve içmiyordum bu hafta başladım ona da ahsgsfaçayı da saldım bakıyorum 3 bardak çay 1 kahve içmiş oluyorum bir bakıyorum kupa kupa çay içmiş oluyorum
Teşekkür ederimm. Trendyolda satıcının adı retro lazerAy çok güzel nerden aldınız
Evet canımm bugün öğlen taburcu oldukC cilekcanavari kuşumm bir akşam mı yatış çıktınız mı hastaneden nasılsınız prensesin nasıl haber ett![]()
Hergün NutellaArada olandan değil ya baya her gün olandan bahsediyorum çikolata baya canım çekiyor bıraksan o tableti bir anda mideme indiririm.
Şuan üstüne yeşil papatyalı bi tulum giydirdim ask yasıyoruz öpüş koklaş emzir falaaaaan. Özendirmek gibi olmasınn hahahahahagafsOf bana kimse söylemiyor ya birileri bana da desinzaten sancım 20lerden yukarı çıkmadı hiç hoca desen 39u rahat bekleyelim biz hemen gelmicek bu boş yere erken almayayım diyor, hayır kalsın karnımda yani bir gün bir gündür diyorum ama C cilekcanavari ndan sonra inanılmaz doğurma isteği geldi
![]()
Allahımmm yaaaa yerim onun götünüğğğğ .Şuan üstüne yeşil papatyalı bi tulum giydirdim ask yasıyoruz öpüş koklaş emzir falaaaaan. Özendirmek gibi olmasınn hahahahahagafs
Kız zaten bir o yana bir bu yana devriliyorum allahtan annem yanımda yemeğimi temizliğimi yapıyo allah razı olsunAy ne diyorsun dkjdjd yaaa çok yorgun hissetmiyor musun kendini ? Masallahhhhhh sana vallahi ya benim değer 5 olsa elimi kaldıramazdım herhalde bu hali bile demir eksikliğine yoruyordum dkkdkd
Eee bizede bi el ayak fotosu gelir dimi sabırsızlıkla bekledik alyosuuuuŞuan üstüne yeşil papatyalı bi tulum giydirdim ask yasıyoruz öpüş koklaş emzir falaaaaan. Özendirmek gibi olmasınn hahahahahagafs
Benim göğsümün altında biraz boşluk olmaya başladı karnım indi farkediyorum artık.Ben de her seferinde son saniyede yetişiyorum lavaboyaHaftaya Perşembe gideceğim doktora. İnşallah benimki hâlâ yukarılarda bir yerlerde duruyordur
Gerçi aşağı inse karın da aşağı inmiyor mu acaba? Benim hâlâ göğsümün altı dolu.
Tam tersine canım özendir bizi ki ne güzellikler için gün saydığımızı unutmayalımŞuan üstüne yeşil papatyalı bi tulum giydirdim ask yasıyoruz öpüş koklaş emzir falaaaaan. Özendirmek gibi olmasınn hahahahahagafs
Canım hemoglobin değerin olmasın o. Benim de 9 ama arkadaşın bahsettiği referans aralığı farklı sanırım çünkü 12 olması gerekiyormuş en düşük bu değerlerdeKız benim değerim 5korkma demez öyle bişey
Maşallah canım benimO zaman durun azıcık daha özendireyim
Sizin usg fotoları bu kadar net miiiii teyzoşlar
Yakama yapışan şu ele bi bakın bakınnn![]()
AllaaaaaaahhhhO zaman durun azıcık daha özendireyim
Sizin usg fotoları bu kadar net miiiii teyzoşlar
Yakama yapışan şu ele bi bakın bakınnn![]()
1. BenceKizlar kapı süsü için
1. mi 2. mi 3. mü
Seçer misiniiiiiz
Daha sonra odası için kullanacağım
Yok yok ferritinim baya 5, gebeliğin başında 118di ki o bile çok iyiydi benim için benim hep düşük çünküCanım hemoglobin değerin olmasın o. Benim de 9 ama arkadaşın bahsettiği referans aralığı farklı sanırım çünkü 12 olması gerekiyormuş en düşük bu değerlerde
Sancılarım oldukça yavaş yavaş inmeye başladı. Sancılardan önce yukardaydıC cilekcanavari senin karnın aşağı indikten sonra mı sancıların başlamıştı yoksa sancıların oldukça mı karnın indi. Benim biraz aşağı indi de korkmaya başladım. Annemler şehir dışında inşallah yakın zamanda sancı falan başlamaz![]()