• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    207
Yok yok ferritinim baya 5, gebeliğin başında 118di ki o bile çok iyiydi benim için benim hep düşük çünkü
Bende korkuyorum ya bu demirden içemiyorum da ilacı. Ama doğumdan sonra çok halsiz ve bitkin yapıcak bu düşüklük bizi.

Bende korkuyorum ya bu demirden içemiyorum da ilacı. Ama doğumdan sonra çok halsiz ve bitkin yapıcak bu düşüklük bizi.
Ya ete abanmak lazım doğumdan sonra, ben hiç ette yiyemedim aşırı midemi bulandırıyo, ya benim hamileliğim de sınavım bulantı oldu asla geçmedi 35. Haftamdayım hala prilam içiyorum nexium alıyorum ama yok, gerçekten bıktım bu durumdan, rüyalarımda beyti göriyorum uyanıyorum misemi bulandırıyo 😃

Kız zaten bir o yana bir bu yana devriliyorum allahtan annem yanımda yemeğimi temizliğimi yapıyo allah razı olsun 😃 yoksa benim iş nanay 😃😃 bide demir ilacını içmeyi de denedim kusmaktan içemedim ben ilaçta alamıyorum o yüzden
Ayyy sorma ben de içiyorum içtikçe afedersin kabız oluyorum acayip rahatsız edici! Neyse ya , ben yurtdışındayım doktorumu en son 7 hafta önce gördüm de , aradaki mesafe uzayınca böyle şeyleri kendi kendime çözmeye çalışıyorum bu gece rahat bi uyurum 😂😂 iki gündür falan bunu düşünüyordum

Ayyy sorma ben de içiyorum içtikçe afedersin kabız oluyorum acayip rahatsız edici! Neyse ya , ben yurtdışındayım doktorumu en son 7 hafta önce gördüm de , aradaki mesafe uzayınca böyle şeyleri kendi kendime çözmeye çalışıyorum bu gece rahat bi uyurum 😂😂 iki gündür falan bunu düşünüyordum
Bende yurtdışındayım doktorun umuru değil benim durumum, annemle evde halletmeye çalışıyoruz anca sonuç 5 oldu işte 😃😃

Ya ete abanmak lazım doğumdan sonra, ben hiç ette yiyemedim aşırı midemi bulandırıyo, ya benim hamileliğim de sınavım bulantı oldu asla geçmedi 35. Haftamdayım hala prilam içiyorum nexium alıyorum ama yok, gerçekten bıktım bu durumdan, rüyalarımda beyti göriyorum uyanıyorum misemi bulandırıyo 😃
Merhaba bende de bulantı baş belası haline geldiğİ için yazmak istedim gece yatmadan 1 prilam sabah uyanınca da zofer içiyorum bulantımı kesiyor. Zofer benim en sadık dostum oldu hamilelikte 😅 doğuma az kalmış ama son zamanlarda bir beyti yemek istersen dene bence zoferİ 😂

C cilekcanavari bir türlü yazamadım, kaç gündür sürecini takip ediyordum. girdiğimde sayfalar birikmiş oluyordu acaba son sayfada çilek doğurmuş olur mu heyecanı oluyordu her gün 😍 her şeyin bu kadar güzel geçmesine çok sevindim. bu mutluluğun daim olsun. inşallah bizim de doğuma dair güzel anılarımız olur. 🥰 alyakuş kankilerine uğur getirsin, güzel güzel vaktinde sağlıkla güzellikle doğuralım hepimiz inşallah 🤲🏼

C cilekcanavari senin karnın aşağı indikten sonra mı sancıların başlamıştı yoksa sancıların oldukça mı karnın indi. Benim biraz aşağı indi de korkmaya başladım. Annemler şehir dışında inşallah yakın zamanda sancı falan başlamaz 🙏
Başlamaz senin yüzüne doğum inmedi daha ama benim indi🤣🤣🤣

Back
X