• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    215
Benim gibisin canım başka şehirde çalışıyorum. Yarı evden ama Sonuçta Bebek için erken izne ayrılmadım. 34+5 te asıl evime ve doğum yapmak istediğim şehrime döneceğim.
Gel gör ki son iki gecedir hafif lekelenme gibi kanamam oldu. Doktor sancım yok diye bir hafta istirahat verdi.
Yalnız değilsin bi şekilde yoluna koyacagız 🙏
Kendime hala gecelik vs bile almadım denemeye gitmek riskli diye. İnş bebişlerimiz bekler zamanını sağlıkla yerlerinde gelirler kucağımıza.
Ay ben doğum başka yerde yapıp evime öyle gideceğim bu süreçte doğum sonrası nasıl olur kalsam mı biraz toparlanıp gitsem mi eve bilemiyorum çok karmaşık her şey
Lekelenmelerini de göz ardı etme istirahat et mutlaka yorma kendini 🙏🏻🙏🏻
İnşallah zamanında alırız kucağımıza hepimiz gerçi bu grup erkenci hakkımızda hayırlısı 😅

Perinatalog muayenesinde 3 hafta geride çıktı. Bizim kız aslında önde gidiyordu. Sonra karın çevresi kendi haftası ile uyumlu hale geldi sonra da 2 hafta geri düştü. 2 hafta geri düştüğü muayenede doktorum Doppler ölçümünü de pek beğenmedi ve Perinatalog’a yönlendirdi. Onun ölçümlerinde karın çevresi 3 hafta geriden geliyor (2 persentil çıktı en az 3 olması gerekiyormuş) ayrıca plesenta kan akışında da direnç çıktı bir miktar. Yani sağlıklı parametrenin dışına çıkmışız. Haftada iki gün takip önerdiler: Nst ve Doppler. Bence mesele artık kilo alıp almaması ile ilgili değil. Kilo almaması plesentada kan akışının yavaşladığının belirtisi oldu. İnternetten araştırdığım kadarıyla iki doktor da isabetli kararlar vermiş.
Anladım. Benim plasentada, Doppler ölçümlerinde bir sıkıntı çıkmadı. Durumlarımız biraz farklıymış.
Bende de bu hafta 2 kez oldu
Benim hep havalar soğuyunca vajinal akıntım artış gösterirdi. Aklıma o geldi. Belki de üşüttüm kendimi.
Benden de geliyor arada bir dediğin gibi aynı. Sümüksü yoğun bir akıntı.Progestandan sanmıştım ilk başta ama doktor onu da kestirdi iki gündür kullanmıyorum bu sabah yine geldi aynı akıntı.
İlk defa olunca bir tedirgin oldum ama çabuk atlattım. Bütün felaketlerden sonra her şeye çabuk adapte olmaya başladım galiba 🥲
e benim hamileliğimin başından beri bu şekilde:olamaz: ve sari renkte. fitilde assslaa etki etmedi bende
Böyle sizden de duyunca içim iyice rahatladı valla

🤣 kendine o kadar güvenme bebişim daha ekimin bitmesine 21 gün var her gün iki iki gidersek kim kalacak
Haftaya yola cikiyorum 10 saatlik. Hemde baya yüklü eşyayla . O gün doğurmazsam 40 a kadar dogurmam diye düşünüyorumm😅🤣

Ahahha art arda doğumlar gelince evde şuan ben🤣🤣 3 takım koydum ben biri elbise diğeri iki pijama takımı, bebe kusar üstüme ne biliyim kan bişey bulaşır diye fazla fazla koyayım dedim ama çok mu bilmiyorum
Ok yaydan çıktı içim kıpır kıpır normalde bugünü kendime totemlemiştim 10.10 ama tutmayacak gibi 😅 bende bir Lohusa takım bir düğmeli pijama koydum yetmez derlerse ekleme yaparım. Yerimde de duramıyorum sürekli iş yapmaya başladım çekmecelere mi girsem ne etsem tüm tuşlara basayım🧟‍♀️

Ok yaydan çıktı içim kıpır kıpır normalde bugünü kendime totemlemiştim 10.10 ama tutmayacak gibi 😅 bende bir Lohusa takım bir düğmeli pijama koydum yetmez derlerse ekleme yaparım. Yerimde de duramıyorum sürekli iş yapmaya başladım çekmecelere mi girsem ne etsem tüm tuşlara basayım🧟‍♀️
Valla bende sürekli bi yerlere girip çıkıyorum işleri hızlandırdım tutamicaz bu bebeleri içerde bu gidişle🫠🫠

Ay ben doğum başka yerde yapıp evime öyle gideceğim bu süreçte doğum sonrası nasıl olur kalsam mı biraz toparlanıp gitsem mi eve bilemiyorum çok karmaşık her şey
Lekelenmelerini de göz ardı etme istirahat et mutlaka yorma kendini 🙏🏻🙏🏻
İnşallah zamanında alırız kucağımıza hepimiz gerçi bu grup erkenci hakkımızda hayırlısı 😅
Bence bi 10 gün toparla kendini de bebişi de öyle çıkın yola. Araba klima falan zorlamasın minnoşu 😄😄
Bakalım ya erken gelen bebişler ailesine sağlık şans getirsin 🙏😊🙏

Back
X