• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Gayet yeterli gözüküyor canım ben süt kaşığı ve biberon da koydum her ihtimale karşı küçük bir paket mama da koydum çantama büyük ihtimalle ordan süt gelmezse mama takviyesi yapar hemşireler ama dediğim gibi temkinli olmak lazım sanırım🙏🏻 doğuma giren arkadaşlar yanımıza bestlak damla almamızı tavsiye etmişlerdi onu da ekledim
Evet bende düşündüm bunları ama dediğim gibi hastanenin hemen orda e bebek var eşime aldiririm süt gelmemesi gibi bir durum olursa diye düşündüm o yüzden süt pompası ve mama biberon bunları almadım sadece 😊

N naz-nazz kontrole gitmiştin ne oldu merak ettim seni
kalp atisini saydilar 140 cikti bu iyi . 3 gun sonra usg muayinesi yapilacak ondan sonra karar verilecek sezaryen zamanina. ama gecen hafta 22 si olacak diye konusmustuk doktorla simdi belki erken yapa biliriz dedi. 3 gun sonra bakilacak. hareketleride say dedi 1 gune 10 hareket olacakmis

kalp atisini saydilar 140 cikti bu iyi . 3 gun sonra usg muayinesi yapilacak ondan sonra karar verilecek sezaryen zamanina. ama gecen hafta 22 si olacak diye konusmustuk doktorla simdi belki erken yapa biliriz dedi. 3 gun sonra bakilacak. hareketleride say dedi 1 gune 10 hareket olacakmis
İyi canım çok şükür
Bikaç gün önce sonra farketmez takma kafana sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah 🙏♥️

Evet bende düşündüm bunları ama dediğim gibi hastanenin hemen orda e bebek var eşime aldiririm süt gelmemesi gibi bir durum olursa diye düşündüm o yüzden süt pompası ve mama biberon bunları almadım sadece 😊
Bende pompa koymadım daha doğrusu satın almadım ihtiyacım olursa temin ederim bir şekilde😊 ne güzel e bebek yakındaymış sorun yok o zaman benim böyle imkanım olmayacağı için ayrıca doğum saati geç saatlere denk gelirse diye koydum

Canım son durum nenedir
Bugün değil galiba hareketleri cok olunca bekleyelim dedi suyu yetecek kadar var dedi dr. Azar azar gelince su bekleyebilirz dedi. Elimizden gelse 1 hafta daha bekleticek dr ama bakalim. Gecen hafta da ferrittin dusuklugunden serum taktirdim. Anca 2 haftaya toparlaniyormus kan değerim icin de bebek gelişimi icinde bu hafta önemli

kızlar özel hastanede doğum yapınca ilk 45 gün yenidoğana yapılan tüm işlemler ücretsiz mi oluyor

Kızlar benim canım günlerdir acayip buz çekiyor kıtır kıtır. Kendime meyvelerle buzla frozen falan yapıyorum ama hasta olucam artık şimdi yine istiyorum. Sizde de var mı böyle bi şey

Dün de bizim kontrolümüz vardı. Geceleri uyuyamıyorum artık, bel ağrısına uyanıyorum sürekli. Akıntım eskisine göre daha fazlalaştı. Bunların hepsi vücudun kendini doğuma hazırlaması ile ilgili olduğunu söyledi doktorum. Hamileliğimin başında çok kilo verdim maalesef. Şimdi ise hamile kaldığım kiloya geldim ve bu bile beni çok mutlu etti. Bebeğimin durumu çok şükür iyi beyfendi sabredebilirse 24 ekimde aramıza katılacak (25ekim de eşim ile yıldönümümüz) artık gerçekten yürürken ve bir şeyler yaparken çok zorlanıyorum. Allah'tan çanta temizlik işlerini halletmişiz. Sizde bir güne yüklenmeden yavaş yavaş eksiklerinizi tamamlayıp rahat kafa ile doğumunuzu bekleyin canlarım. İlerleyen haftalar da gerçekten çok zormuş
Bende aynı durumdayım. Gece tuvalete kalkmasamda bel ağrısına uyanıyorum. Bu ara ekstra kasıklarımda çok ağrıdı. Meğer doğum pozisyonuna gelmiş. Suyumda fazla olunca doktor olabilir dedi

Kuvöze alınması gerekirse o da içinde mi ? Ben de bilmiyorum bu durumu 🥰😊
Aiiy onu hiç bilmiyorum canım. İlk hamileliğimde girmemişti. Hiçbirimizinkide girmez inşallah ama gittiğin hastane ile detaylıca bi konus bakalım belki içindedir🫠🩷

Ben önceden kaburgama baskı yapıyordu özellikle sağ kaburgamı deşiyordu şuan rahatım ordan anladım. Bide aşağıya daha çok baskı oluyor artık sık idrara çıkma oluyor, hareketleri aşağıda da hissediyorum ordan anladım aşağı indiğini. Son kontrolümde de kuyruk sokumunda çok ağrım oluyor demiştim doktora başı aşağı inmiş baskı yapıyor o yüzden ağrır demişti.
Selam bu belirtiler 33 haftada mı olmuştu böyle?
Ben suyu çok içiyorum ama özellikle son günlerde mesanede baskı oluyor, sık idrar yapıyorum.
Kontrolüm bir hafta önceydi ve anormal bir şey demedi.
Doğum yapanları da okudukça kendimden çok tedirgin oldum. 🤗🤗🤗

Bugün değil galiba hareketleri cok olunca bekleyelim dedi suyu yetecek kadar var dedi dr. Azar azar gelince su bekleyebilirz dedi. Elimizden gelse 1 hafta daha bekleticek dr ama bakalim. Gecen hafta da ferrittin dusuklugunden serum taktirdim. Anca 2 haftaya toparlaniyormus kan değerim icin de bebek gelişimi icinde bu hafta önemli
Ya alta yazan künyende de sıvı sızıntısı olabilir demesiii

Ferritinin kaç canım benim hep 20-30 arası ben kendimi bildim bileli böyle ve asla değişmiyor

Back
X