Ben doguruyorum galiba. Sabahtan beri az az da olsa suyum geliyor doktor haberleşelim bir şeyler yeme dediKızlar hadi bugün doğurma nöbeti kimde ben olmak istemiyorum lütfen biri gönüllü olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben doguruyorum galiba. Sabahtan beri az az da olsa suyum geliyor doktor haberleşelim bir şeyler yeme dediKızlar hadi bugün doğurma nöbeti kimde ben olmak istemiyorum lütfen biri gönüllü olsun
Evet bende düşündüm bunları ama dediğim gibi hastanenin hemen orda e bebek var eşime aldiririm süt gelmemesi gibi bir durum olursa diye düşündüm o yüzden süt pompası ve mama biberon bunları almadım sadeceGayet yeterli gözüküyor canım ben süt kaşığı ve biberon da koydum her ihtimale karşı küçük bir paket mama da koydum çantama büyük ihtimalle ordan süt gelmezse mama takviyesi yapar hemşireler ama dediğim gibi temkinli olmak lazım sanırımdoğuma giren arkadaşlar yanımıza bestlak damla almamızı tavsiye etmişlerdi onu da ekledim
Aşkım sana nolduMervem dünden beri aklım hep sendeydi ama zor bi gün geçirdim giremedim. Hep seni düşündüm ama. Rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin nazarlardan esirgesin arkadaşım çok mutluyum senin adınanasılsın yolunda mı hersey ? Cok dua ettm senin için @mrv2309
kalp atisini saydilar 140 cikti bu iyi . 3 gun sonra usg muayinesi yapilacak ondan sonra karar verilecek sezaryen zamanina. ama gecen hafta 22 si olacak diye konusmustuk doktorla simdi belki erken yapa biliriz dedi. 3 gun sonra bakilacak. hareketleride say dedi 1 gune 10 hareket olacakmis
İyi canım çok şükürkalp atisini saydilar 140 cikti bu iyi . 3 gun sonra usg muayinesi yapilacak ondan sonra karar verilecek sezaryen zamanina. ama gecen hafta 22 si olacak diye konusmustuk doktorla simdi belki erken yapa biliriz dedi. 3 gun sonra bakilacak. hareketleride say dedi 1 gune 10 hareket olacakmis
Bende pompa koymadım daha doğrusu satın almadım ihtiyacım olursa temin ederim bir şekildeEvet bende düşündüm bunları ama dediğim gibi hastanenin hemen orda e bebek var eşime aldiririm süt gelmemesi gibi bir durum olursa diye düşündüm o yüzden süt pompası ve mama biberon bunları almadım sadece![]()
Canım son durum nedirBen doguruyorum galiba. Sabahtan beri az az da olsa suyum geliyor doktor haberleşelim bir şeyler yeme dedi
Bugün değil galiba hareketleri cok olunca bekleyelim dedi suyu yetecek kadar var dedi dr. Azar azar gelince su bekleyebilirz dedi. Elimizden gelse 1 hafta daha bekleticek dr ama bakalim. Gecen hafta da ferrittin dusuklugunden serum taktirdim. Anca 2 haftaya toparlaniyormus kan değerim icin de bebek gelişimi icinde bu hafta önemliCanım son durum nenedir
ilk 28 gün ücretsiz oluyorkızlar özel hastanede doğum yapınca ilk 45 gün yenidoğana yapılan tüm işlemler ücretsiz mi oluyor
28 canım işitme testi falan yapıyolar hepsinikızlar özel hastanede doğum yapınca ilk 45 gün yenidoğana yapılan tüm işlemler ücretsiz mi oluyor
Bende aynı durumdayım. Gece tuvalete kalkmasamda bel ağrısına uyanıyorum. Bu ara ekstra kasıklarımda çok ağrıdı. Meğer doğum pozisyonuna gelmiş. Suyumda fazla olunca doktor olabilir dediDün de bizim kontrolümüz vardı. Geceleri uyuyamıyorum artık, bel ağrısına uyanıyorum sürekli. Akıntım eskisine göre daha fazlalaştı. Bunların hepsi vücudun kendini doğuma hazırlaması ile ilgili olduğunu söyledi doktorum. Hamileliğimin başında çok kilo verdim maalesef. Şimdi ise hamile kaldığım kiloya geldim ve bu bile beni çok mutlu etti. Bebeğimin durumu çok şükür iyi beyfendi sabredebilirse 24 ekimde aramıza katılacak (25ekim de eşim ile yıldönümümüz) artık gerçekten yürürken ve bir şeyler yaparken çok zorlanıyorum. Allah'tan çanta temizlik işlerini halletmişiz. Sizde bir güne yüklenmeden yavaş yavaş eksiklerinizi tamamlayıp rahat kafa ile doğumunuzu bekleyin canlarım. İlerleyen haftalar da gerçekten çok zormuş
Kuvöze alınması gerekirse o da içinde mi ? Ben de bilmiyorum bu durumu28 canım işitme testi falan yapıyolar hepsini
Aiiy onu hiç bilmiyorum canım. İlk hamileliğimde girmemişti. Hiçbirimizinkide girmez inşallah ama gittiğin hastane ile detaylıca bi konus bakalım belki içindedirKuvöze alınması gerekirse o da içinde mi ? Ben de bilmiyorum bu durumu![]()
Selam bu belirtiler 33 haftada mı olmuştu böyle?Ben önceden kaburgama baskı yapıyordu özellikle sağ kaburgamı deşiyordu şuan rahatım ordan anladım. Bide aşağıya daha çok baskı oluyor artık sık idrara çıkma oluyor, hareketleri aşağıda da hissediyorum ordan anladım aşağı indiğini. Son kontrolümde de kuyruk sokumunda çok ağrım oluyor demiştim doktora başı aşağı inmiş baskı yapıyor o yüzden ağrır demişti.
Aorayım ben bir arayıp hastaneyi yarınAiiy onu hiç bilmiyorum canım. İlk hamileliğimde girmemişti. Hiçbirimizinkide girmez inşallah ama gittiğin hastane ile detaylıca bi konus bakalım belki içindedir![]()
Ya alta yazan künyende de sıvı sızıntısı olabilir demesiiiBugün değil galiba hareketleri cok olunca bekleyelim dedi suyu yetecek kadar var dedi dr. Azar azar gelince su bekleyebilirz dedi. Elimizden gelse 1 hafta daha bekleticek dr ama bakalim. Gecen hafta da ferrittin dusuklugunden serum taktirdim. Anca 2 haftaya toparlaniyormus kan değerim icin de bebek gelişimi icinde bu hafta önemli
sgk anlaşması olmayan özel hastanelerde de mi böyle biliyo musunuzilk 28 gün ücretsiz oluyor
Ferritinin kaç canım benim hep 20-30 arası ben kendimi bildim bileli böyle ve asla değişmiyorBugün değil galiba hareketleri cok olunca bekleyelim dedi suyu yetecek kadar var dedi dr. Azar azar gelince su bekleyebilirz dedi. Elimizden gelse 1 hafta daha bekleticek dr ama bakalim. Gecen hafta da ferrittin dusuklugunden serum taktirdim. Anca 2 haftaya toparlaniyormus kan değerim icin de bebek gelişimi icinde bu hafta önemli