Şekerim yok çok şükür deneyeyim çok teşekkür ederimGeçmiş olsun şekeriniz yoksa sarımsak bal limon kürü ve bol sıvı ile çabucak atlatırsınız inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şekerim yok çok şükür deneyeyim çok teşekkür ederimGeçmiş olsun şekeriniz yoksa sarımsak bal limon kürü ve bol sıvı ile çabucak atlatırsınız inşallah
Ben sleepy bionatural aldım bezi bir paket 100lüydü alt değiştirme örtüsünü de yine sleepyden aldım 4 paket kadar gayet güzeldi yumuşaktıKızlar bebek bezini ve alt değiştirme örtülerini kaçlı ve ne aldınız,hemen bunları da almam lazım![]()
Sakinleştiriciden sonra dünya çok daha güzel bi hale gelmişti hshshshya böyle dinleyince çok komik geliyo moral oluyo![]()
Amin canım inşallah güzelce atlatırızSenin hikayede çok iyimiş okurken gözümde canlandı
Bu sefer Allahım bir güç kuvvet verir inşallah da su gibi geçer ikimizin de![]()
Canım bu anlattığın anne sütü sarılığına benziyor. Tam 7 gün sonra oluyormuş, anne sütü aldıkça artıyormuş. Sarılığın da çeşitleri varmış yeni yeni seyler duyuyoruz vallahiCanım doğdu doğduğunda bir sıkıntı yoktu zaten 4 kilo doğdu eve geldik tam 1 hafta sonra çocuk sarardı kontrolde doktor sarılık var ama bol emzir geçer dedi öyle de yaptım ama demekki sütüm azdı yetmedi ona mama da ver demedi doktor sonra biz götürdük doktora çocuk sarardı diye ertesi günü kan tahlili yapıldı 20 çıkmıştı galiba hemen aradılar çıkınca çocuğu getirin küveze alalım sarılık tedavisi görecek dediler
Küvezde de süt sağıp götürdük verdiler ama bilemedimCanım bu anlattığın anne sütü sarılığına benziyor. Tam 7 gün sonra oluyormuş, anne sütü aldıkça artıyormuş. Sarılığın da çeşitleri varmış yeni yeni seyler duyuyoruz vallahi
Bizimki fizyolojik sarılık gibi görünüyor 2. Gün başlayıp 5. Gün pik yapıyormus ve anne sütüyle düzeliyormuş
Ay bal bu çocuk iyi olmaz mı teyzesiİnşallah aşkitom ya. Senin oğlan nasılll aranız iyi mi![]()
Ben 3 paket 1 numara kullandım 15 günde artık lastiklerin izi bacağına çıkıyor 2 numara almayı düşünüyorumBen de doğum yapıp kullananların yorumunu bekliyorum hangi bez kaç tane kaç numara alalım tecrübeli annelerimiz bize ne önerir acaba C cilekcanavariPuxhu @memurhanim @astroleblebi M mrv2309
Çıktınız mı mervee nasılsın ağrın sancın var mı?Ay bal bu çocuk iyi olmaz mı teyzesiilk gün hastaneyi inletti bi sn bırakamadım kucağımdan ayrılmadı benden
şimdi babaya paslayabiliyorum çok şükür dönüşümlü kucakçı yaptık tadını çıkarıyoruz bol boll
![]()
Dün sabah çıktık güzelimÇıktınız mı mervee nasılsın ağrın sancın var mı?
Aminn çok teşekkürler güzel dilekleriniz içinÇok teşekkür ederim. İnşallah hepinizin bebekleri zamanında, sağlıkla gelir. Günde yarım saat görüyorum. Öyle güzel bir his ki. Hep yanımda olsa paha biçilemez olurdu diyorun. İnşallah Rabbim hepinize en güzel, en kolay şekilde nasip eder![]()
Sarılık karmaşık bişi ya bende anlamadımKüvezde de süt sağıp götürdük verdiler ama bilemedim
Ay yaygara mı kopardı kızzzz hele bak senAy bal bu çocuk iyi olmaz mı teyzesiilk gün hastaneyi inletti bi sn bırakamadım kucağımdan ayrılmadı benden
şimdi babaya paslayabiliyorum çok şükür dönüşümlü kucakçı yaptık tadını çıkarıyoruz bol boll
![]()
Ayyy inanmıyorum yeni gördüm kızzzz ne oluyor bize hepimiz 35te elendik. Dualarım seninle canım arkadasım allah yardımcın olsun, hersey günlük güneşlik olsun inşallahKızlar 35 haftalık oldum. Muayeneye geldim. Sancı iki gündür hissediyordum. Nst de düzenli ve yüksek sancım çıktı. Plasenta yaşlanmaya başlamış. Öğleden sonra doğuma giriyorum. Bana dua edin lütfen. İsmim Meryem.