• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Bebek bezi kiloya göre mi alınıyordu. Ben acemilikle sleppy 1 numara aldım iki paket. Bebeğimin büyümesi baya önden gidiyor şuan kullanamaz mıyız acaba 🤔
Paketin üstünde yazar kilo aralığı canım bi bak istersen

Bebek bezi kiloya göre mi alınıyordu. Ben acemilikle sleppy 1 numara aldım iki paket. Bebeğimin büyümesi baya önden gidiyor şuan kullanamaz mıyız acaba 🤔
Tabiki kullanirsiniz 5 veya 6 kiloya kadar kullaniliyor ama bazi bebeklerin ayaklari daha tombik sikabiliyor 😊

Bu gece uyuyamayacağım o kadar belli ki ya şimdiden huzursuz bacak sendromu yaşıyorum. Var mı bana eşlik edecek olan

QUOTE="Puxhu, post: 80400637, member: 1156429"]
Aa Doğum yaptı mıı? Nebileyim2328 Nebileyim2328
[/QUOTE]
Öğleden sonra doğuma gireceğini yazmıştı merak ettim o yüzdenn

Dogum yapmis yeni canim anneler💘💘emzirme sütyeni hakkında düşünceniz nedir ? alınmalı mı? Faydası oluyor mu yoksa gereksiz mi?

Kızlar ben saat 14.18 de kızımı doğurdum. Genel anestezi oldum. 34+6 haftalık 48 cm 2495 gr doğdu. Şuan küvözde. 10-15 gün kadar küvözde kalması bekleniyor. Kucağıma alamadım. Ama ilk yürüyüşe kalktığımda gittim gördüm. O kadar güzel ki 🥹 Çokta minik görünüyor. Süt sağdım. Gönderdim. 3 saat arayla saĝmamı söylediler. Çok dua edin ne olur. Hemen çıksın küvözden. Bende kızımı görme arzusuyla hemen ayaklandım. 4 kere yürüdüm. 3 kere çişe çıktım. Şimdilik gaz çıkmadı ama gelmedi de. Yazılanların hepsine bakamadım. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum hepinize 🙏

Kızlar ben saat 14.18 de kızımı doğurdum. Genel anestezi oldum. 34+6 haftalık 48 cm 2495 gr doğdu. Şuan küvözde. 10-15 gün kadar küvözde kalması bekleniyor. Kucağıma alamadım. Ama ilk yürüyüşe kalktığımda gittim gördüm. O kadar güzel ki 🥹 Çokta minik görünüyor. Süt sağdım. Gönderdim. 3 saat arayla saĝmamı söylediler. Çok dua edin ne olur. Hemen çıksın küvözden. Bende kızımı görme arzusuyla hemen ayaklandım. 4 kere yürüdüm. 3 kere çişe çıktım. Şimdilik gaz çıkmadı ama gelmedi de. Yazılanların hepsine bakamadım. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum hepinize 🙏

Gözün aydın canım benim en kısa sürede kucağına gelsin bebeğin inşallah kavuşun🙏

Gözünaydin. Bir an önce sağlıkla taburcu olmanız dileğiyle 💓

Back
X