Saati belli mi bana 06:00 da burada ol dedi 08:00 gibi alacaklaraaa gercektenmi sende canim insallah sag salim bebislerimize kavusalim kolaylikla atlatalim. mutlulukla burada da paylasiriz insallah. grupda dogumlar her gun 2 2 gidiyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saati belli mi bana 06:00 da burada ol dedi 08:00 gibi alacaklaraaa gercektenmi sende canim insallah sag salim bebislerimize kavusalim kolaylikla atlatalim. mutlulukla burada da paylasiriz insallah. grupda dogumlar her gun 2 2 gidiyor![]()
sen bilirsin icin nasil rahat edecekse oyle yap bence. ama hareketlerinde bisey yoksa gune 10 hareketin varsa bence cumartesine bisey kalmadi. hareketlerine dikkat et deyisik bisey hiss edersen bence oyle gidersin. bende 33+6 da normal suydu simdin37+2 deyim azalmis nereye gidip azalmis onuda anlamadim her halde 4 haftaya az az sizinti olmus fark etmemisim normal vajinal akinti gibi gelmis bana bilemiyorumBu durum bende de var bir süredir doktor bana da bol su iç suyun az değil ama sınırda demişti sonra yeteri kadar var dedi bir şeyler geveledi ben de önemsemedim cumartesi kontrolüm var beklemeden söylesem mi doktora acaba hareketlerinde bir sıkıntı yok ama
Benim de öyle oluyor son zamanlarda özellikle çok ayakta duruyorsam, bir sorun olduğunu düşünmemiştim çünkü akıntıyla birlikte geliyor ama burda bi arkadaş su azalmasını ona bağlamış bilemiyorumkızlar merhaba daha önce de bahsedilmişti ama iç çamaşırında akıntının dışında büyük bir su izi var dışarıda olduğum ve yürüdüğüm için herhangi bir istemsiz su akışı fark etmedim ama bu su gelmesi olabilir mi
Sormamıştım son kontrolde bilmiyorumCanim senin bebisin boyu kaçti
Bu bende 1.5 aydır var ama su değil dendi. Muayene edip bir çubukla test yapıyorlar öyle tespit ediliyor. İçiniz rahat etsin istiyorsanız o testten yaptırabilirsinizkızlar merhaba daha önce de bahsedilmişti ama iç çamaşırında akıntının dışında büyük bir su izi var dışarıda olduğum ve yürüdüğüm için herhangi bir istemsiz su akışı fark etmedim ama bu su gelmesi olabilir mi
bou kilosu nasıldı canım 36+0 daKızlar merhabalardoğum yapan arkadaşlara geçmiş olsun gözünüz aydın diyorum. Rabbim sağlıkla sıhhatle huzurla büyütmeyi nasip etsin inşallah
okuyamadım hepsini tek tek bilemiyorum kimler doğum yaptı ama topluca iyi dileklerimi sunuyorum hepinize
Benimde bugün kontrolüm vardı 36+0.
Doğum tarihi planlandı. Talebim de doğrultusunda 30 Ekim olur dedi doktorum. Allah’ın izniyle erken bir sıkıntı çıkmazsa bu şekilde![]()
Bana da aynı test yapıldı bişey çıkmadı.Ama baya her gün akıntı geliyor benim iç çamaşırı değiştiriyorum 2-3 defa. Genelde hareket ettiğimde yürüdüğümde yemek yaparken falan artıyorBu bende 1.5 aydır var ama su değil dendi. Muayene edip bir çubukla test yapıyorlar öyle tespit ediliyor. İçiniz rahat etsin istiyorsanız o testten yaptırabilirsiniz
Çok heyecanlı ya resmen bir günün kaldı.Kizlarrrrr bende doguruyorum ama bu gun degilayin 16 a aldik randevuyu 16 si sezaryan oluyorum bebisin suyu azalmis bekletemeyiz dedi doktor. aslinda yarin gel yapalim dedi ben kendim istemedim 1 gun islerimi toparlayayim dedim. 1 gun sonra sezaryen olacak ayyy cok korkuyorum yaaa karisik duygular icindeyim elim ayagima dolandi kendimi 22 si diye hazirlamistim
böyle akıntının etrafında geniş bir su izi gibi miBana da aynı test yapıldı bişey çıkmadı.Ama baya her gün akıntı geliyor benim iç çamaşırı değiştiriyorum 2-3 defa. Genelde hareket ettiğimde yürüdüğümde yemek yaparken falan artıyor
Aynen bende de öyle. Hareket halinde ve ayakta artıyor. Hatta bazen çok oluyor ter mi anlamıyorum. Ama dediğim gibi test negatif geldiBana da aynı test yapıldı bişey çıkmadı.Ama baya her gün akıntı geliyor benim iç çamaşırı değiştiriyorum 2-3 defa. Genelde hareket ettiğimde yürüdüğümde yemek yaparken falan artıyor
maşallah canım kaç haftalık oldunuzBen geldiiimm kontrolden çıktık kızlar 2800 gr 49 cm olmuş cimcimeherşey yolunda dedi doktor akıntı kısmına da normal dedi detaylı bişey söylemedi. Nst de bi ara sancı 40 a çıktı ama ona da normal şuan doğurmazsın dedi
ayağın ağzına sokmaya çalışıyordu tırnakları da uzamış dedi doktor
çok şükür keyfi yerindeymiş bizde şimdilik bu kadar Kasım annesi olacağım o belli oldu gibi
![]()
Maşallah bebişeBen geldiiimm kontrolden çıktık kızlar 2800 gr 49 cm olmuş cimcimeherşey yolunda dedi doktor akıntı kısmına da normal dedi detaylı bişey söylemedi. Nst de bi ara sancı 40 a çıktı ama ona da normal şuan doğurmazsın dedi
ayağın ağzına sokmaya çalışıyordu tırnakları da uzamış dedi doktor
çok şükür keyfi yerindeymiş bizde şimdilik bu kadar Kasım annesi olacağım o belli oldu gibi
![]()
Boyunu bilemiyorum direk söylemedi ama Fl değerini 7 ile çarpınca çıkıyormuş galiba 50-51 cm var gibi 3100 gr dedi ama bizim önden gidiyor en baştan beri son adet tarihim belirsizdi doktor tahmini bişey yazmıştı. Bir hafta önden gittik hepbou kilosu nasıldı canım 36+0 da
canım benim de doktorum bu ayın sonunda dört gün şehir dışında olacak ve benim tam 38 ve 39. haftaların arası oluyor duyunca bir canım sıkıldı ama sıkılarak bunu çözemeyeceğimi anladığım için hayırlısı demekle yetiniyorumKızlar hiç olmayacak bir şey oldu.. ben bugün tam 37 haftalık hamileyim.. kendi doktorumu en son 30. haftada görebilmiştim, o zamandan beri görüşmedik, haftaya artık NST testleri yapılacaktı ve doktor hastalandı diye önümüzdeki haftalardaki tüm randevularım iptal edildi.. 29 ekimden önce hastanede olamayacakmış.. benim 38+5 e denk geliyor.. bana tabi başka bir doktor ayarladılar bu süreci yönetelim diye ama herkes böyle erken erken doğururken cidden kendimi tutmam gerek bu tarihe kadar, doğuma o doktor girsin çok istiyorum((( tamam sancılara başka doktor bakar okey ama bütün bi doğum sürecini o kadınla tamamlamak istediğim için o hastaneyi seçmiştim ben
umarım hastalığı erken biter, ya da tamamen iyileşir o tarihte ve ben de erken doğurmam
![]()
Kordonu dolanmıştı açıldı mı o canım yoksa hala duruyor muevet ya aniden soyleyince doktor bi panik oldum doktor yarin alalim dedi sonra 16 olsun dedik bu 2 gune toparlanirim. ama cok dikkat et dedi hareketleri say gecede olsa bir sorun hiss etsen aramami soyledi insallah bisey olmaz