• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Yaaa keşke 10 da kalabilseydim.. kaç kilo hamile kaldığınla da alakalı sanırım bu , benim gözlemlediğim genelde hamilelik başında 55 kilo altı olanlar en az bi 15-20 kilo alıyor malesef e tabi genetik etkiler de var
Ayy ben de 55le kaldım ve 70 kilo olmuşum 😂😂

Ben geldiiimm kontrolden çıktık kızlar 2800 gr 49 cm olmuş cimcime 🧿🥰 herşey yolunda dedi doktor akıntı kısmına da normal dedi detaylı bişey söylemedi. Nst de bi ara sancı 40 a çıktı ama ona da normal şuan doğurmazsın dedi 😅 ayağın ağzına sokmaya çalışıyordu tırnakları da uzamış dedi doktor ☺️ çok şükür keyfi yerindeymiş bizde şimdilik bu kadar Kasım annesi olacağım o belli oldu gibi 🙈
Kaçıncı haftan canım

Kızlar kontrolden geldim ben de. 36+4tük bugün. Serklaj dikişlerinde ağrı var gibi hissediyordum doktor normal dedi artık plesantası suyu bebeğin kendisi derken bir sürü ağırlık biniyor ondandır dedi. Nst çok ilginçti yüklicem size şimdi doktor önce bi şaşırdı biraz daha bekletti sonra tamam normal dedi. Bebek çok hareketliydi sanırım ondan sancı çıktı. 27 Ekime kadar kızçem acele etmezse eğer 27sinde sezaryen olacak ters geldiği için💖 haftaya da 2 kez çağırdı bakalım bizi neler bekliyor djdjd

Eklentiler

• 5E7E795F-E7F8-4E98-BB38-C8CEC93CAFA4.webp
    5E7E795F-E7F8-4E98-BB38-C8CEC93CAFA4.webp
    46,5 KB · Görüntüleme: 54
Kızlar benim iştahım aşırı açıldı günde 5 öğün falan yiyorum heralde. Sizce zararı olur mu aç kalsam da vicdan yapıyorum bebeğim aç kalıyorsa diye. Şuana kadar 8 kilo aldım hamilelikte. Siz nasıl başa çıkıyorsunuz bu yeme durumuyla.

Kızlar kontrolden geldim ben de. 36+4tük bugün. Serklaj dikişlerinde ağrı var gibi hissediyordum doktor normal dedi artık plesantası suyu bebeğin kendisi derken bir sürü ağırlık biniyor ondandır dedi. Nst çok ilginçti yüklicem size şimdi doktor önce bi şaşırdı biraz daha bekletti sonra tamam normal dedi. Bebek çok hareketliydi sanırım ondan sancı çıktı. 27 Ekime kadar kızçem acele etmezse eğer 27sinde sezaryen olacak ters geldiği için💖 haftaya da 2 kez çağırdı bakalım bizi neler bekliyor djdjd
Maşallah lokumuna içeride parti yapıyor sanırım 🥰🧿

Canım galiba bebiş çok hareketli nst de sakin durmamış o yüzden böyle çok parazitli çıkmış.😂 Hareket edince sancı gibi çıkıyor çünkü. Sevindim senin için geçen gün baskı ağrı oluyor demiştin dikişlerine bişey olmamış şükür. İnşallah gününü de bekler uslu uslu heyecan yaptırmaz 😍

bende şimdi baktım en sonki kan testimde 11.8 miş kaç olması lazım ki acaba
Benimde en son 11.6 ydı çok iyi dedi doktorum. ama demir ilacını kullanmayı bırakma bir hastam son ay mideme dokunuyor diye bırakmış hgb 8 geldi sezaryenden önce kan hazırlığı yaptık takmak için dedi.

Maşallah lokumuna içeride parti yapıyor sanırım 🥰🧿
Tam da öncesinde börek yemiştim afedersin 😅 ondan zıpırlandı herhalde
Canım galiba bebiş çok hareketli nst de sakin durmamış o yüzden böyle çok parazitli çıkmış.😂 Hareket edince sancı gibi çıkıyor çünkü. Sevindim senin için geçen gün baskı ağrı oluyor demiştin dikişlerine bişey olmamış şükür. İnşallah gününü de bekler uslu uslu heyecan yaptırmaz 😍
Evet canım çünkü ben hiç ağrı hissetmedim valla normal muhabbet ediyordum hemşireyle hiçbir şey hissetmedim şaşırdım görünce 😀 inşallah dediğin gibi uslu uslu durur da yormaz anasını 😀🥰

Tam da öncesinde börek yemiştim afedersin 😅 ondan zıpırlandı herhalde

Evet canım çünkü ben hiç ağrı hissetmedim valla normal muhabbet ediyordum hemşireyle hiçbir şey hissetmedim şaşırdım görünce 😀 inşallah dediğin gibi uslu uslu durur da yormaz anasını 😀🥰
Seninki de kız demi. Kızlar çok kıpırdak oluyor bunu grupça teyitledik. Benimki de her kontolde çok hareketli bikere de ultrasonda hıçkırırken yakaladık çok tatlıydı. Anası gibi iştahlı tabi ne kadar su içiyorsa artık 🤣

Kızlar ben saat 14.18 de kızımı doğurdum. Genel anestezi oldum. 34+6 haftalık 48 cm 2495 gr doğdu. Şuan küvözde. 10-15 gün kadar küvözde kalması bekleniyor. Kucağıma alamadım. Ama ilk yürüyüşe kalktığımda gittim gördüm. O kadar güzel ki 🥹 Çokta minik görünüyor. Süt sağdım. Gönderdim. 3 saat arayla saĝmamı söylediler. Çok dua edin ne olur. Hemen çıksın küvözden. Bende kızımı görme arzusuyla hemen ayaklandım. 4 kere yürüdüm. 3 kere çişe çıktım. Şimdilik gaz çıkmadı ama gelmedi de. Yazılanların hepsine bakamadım. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum hepinize 🙏
Gözün aydın canım .kilosu iyi aslında neden kuvezde.ins kısa süre sonra mis kokuluna kavuşursun ♥️♥️

Kızlar benim iştahım aşırı açıldı günde 5 öğün falan yiyorum heralde. Sizce zararı olur mu aç kalsam da vicdan yapıyorum bebeğim aç kalıyorsa diye. Şuana kadar 8 kilo aldım hamilelikte. Siz nasıl başa çıkıyorsunuz bu yeme durumuyla.
O bana da bu hafta yüklendi 😂 bir haftada 2 kilo almışım

Seninki de kız demi. Kızlar çok kıpırdak oluyor bunu grupça teyitledik. Benimki de her kontolde çok hareketli bikere de ultrasonda hıçkırırken yakaladık çok tatlıydı. Anası gibi iştahlı tabi ne kadar su içiyorsa artık 🤣
Aynen canım bizimki de kız 😂 bide gündüz sakindi nstyi görünce yaptı yapacağını çılgın😅 ayy hıçkırırken yakalamak istiyordum ben de aşırı 😍

Benimde en son 11.6 ydı çok iyi dedi doktorum. ama demir ilacını kullanmayı bırakma bir hastam son ay mideme dokunuyor diye bırakmış hgb 8 geldi sezaryenden önce kan hazırlığı yaptık takmak için dedi.
Evet banada öyle söyledi sakın bırakma çok düzenli iç dedi benim hem sezeryan olacak hem de eşi önde geliyor çok önemli dedi kanama çok olduğu için sezeryan sırasında

Canım merhaba çıkamıyoruz 😂😂 kendi adıma konuşayım, 55 ile hamile kaldım 69 falanım. Sürekli bir şeyler yemek istiyorum diye biraz yememeye karar verdim, yani zaten öyle bi yiyorum ki eminim kızım besleniyordur , ben biraz coşuyorum yani 😅

Back
X