- 22 Kasım 2022
- 4.352
- 5.278
- 88
Ay ay ayyy canım benimmmm hayırlı olsun allah analı babalı büyütsünKizlar dogurdum ama agrim çok çoook titredim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ay ayyy canım benimmmm hayırlı olsun allah analı babalı büyütsünKizlar dogurdum ama agrim çok çoook titredim
Gözün aydın geçer inşallah o daKizlar dogurdum ama agrim çok çoook titredim
Gözünaydın canımm. Allah analı babalı büyütsünKizlar dogurdum ama agrim çok çoook titredim
Hayırla sağlıkla gelsin inşallahKızlar yarın sabah 10.30da sezaryene giriyorum. 38+1de doğum yapmış olucam. Bir haftadır gelen yoğun akıntı su sebebiyle daha fazla beklemeyelim dedik. Heyecandan uyuyamıyorum:) kendimce hazırım stres hic yapmadım. 2. Cocuk rahatlığı dedikleri bu herhalde demiştim ama uykum kaçtı oturuyorum öyle:)
Sağlıkla kolaylıkla gelsin inşallahKızlar yarın sabah 10.30da sezaryene giriyorum. 38+1de doğum yapmış olucam. Bir haftadır gelen yoğun akıntı su sebebiyle daha fazla beklemeyelim dedik. Heyecandan uyuyamıyorum:) kendimce hazırım stres hic yapmadım. 2. Cocuk rahatlığı dedikleri bu herhalde demiştim ama uykum kaçtı oturuyorum öyle:)
Ultrason ölçümünde hafta olarak birebir aynı mı yazıyor30. haftada 1450, 31de 1550 çıkınca 32yi beğendim ben. Uygulamada da 1700den itibaren vermiş skalayi. B3nce gayet normal
Gözün aydın Allah sağlıkla analı babalı büyütsün inşallah ağrıkarın da en kısa sürede azalır umarım bebeğin nasıl ne zaman göreceksinKizlar dogurdum ama agrim çok çoook titredim
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini kolay bir doğum olur umarımKızlar yarın sabah 10.30da sezaryene giriyorum. 38+1de doğum yapmış olucam. Bir haftadır gelen yoğun akıntı su sebebiyle daha fazla beklemeyelim dedik. Heyecandan uyuyamıyorum:) kendimce hazırım stres hic yapmadım. 2. Cocuk rahatlığı dedikleri bu herhalde demiştim ama uykum kaçtı oturuyorum öyle:)
canım şükür haftan ilerledi artık doğum olsa bile bebiş kendini kurtardı say. Senin de durumun önemli cok yorucu bi süreçten geçtin, inşallah karsılık olarak fetah bi doğım nasip etsin allahCanım bana Preeklemsi teşhisi kondu.Yarın tekrar kan ve 24 saatlik protein sonucuma göre doktor karar verecek. Salı günü alabilirim dedi. Biraz stresliyim bu gece. Çarşambadan pazara kadar da doktorum yok. Allah’a emanet gidiyorum. Dua ediyorum bol bol
Sen nasılsın Kasım gözüküyor galiba dimi doğumun![]()
Hayırlı olsun analı babalı büyüsün bahtı açık olsunKizlar dogurdum ama agrim çok çoook titredim
Çok geçmiş olsun canım Allah analı babalı büyütmek nasip etsinKızlar herkes alıntılıyamıyorum. Teşekkür ederim yazanlar için. Bebişimi de aldım kucağıma.
kim sezaryena kolay dediyse inanmayın… ağrım var. Önce belden uyuşturdular. Ağrım var deyince komple bayılttılar. acı eşiğim çok düşük herhalde. Ama bebis … o kadar güzel ki. Allah’ım hepinize kolay doğumlar nasip etsin
Hayırlı olsun cnm allah analı babalı büyütsün ağrılarında hızla geçicek merak etmeKızlar herkes alıntılıyamıyorum. Teşekkür ederim yazanlar için. Bebişimi de aldım kucağıma.
kim sezaryena kolay dediyse inanmayın… ağrım var. Önce belden uyuşturdular. Ağrım var deyince komple bayılttılar. acı eşiğim çok düşük herhalde. Ama bebis … o kadar güzel ki. Allah’ım hepinize kolay doğumlar nasip etsin
Ayyy maşallah sabah ne güzel haber böyle sağlıcakla büyüt bebisini sende iyi olacaksın merak etme sezeryandan sonra bir tanidigimda olmus titreme normaldirKızlar herkes alıntılıyamıyorum. Teşekkür ederim yazanlar için. Bebişimi de aldım kucağıma.
Canım nasılsınn, bebişin nasıl? Durum güncellemesi yap merakta bırakma biziKızlar herkes alıntılıyamıyorum. Teşekkür ederim yazanlar için. Bebişimi de aldım kucağıma.
Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar herkes alıntılıyamıyorum. Teşekkür ederim yazanlar için. Bebişimi de aldım kucağıma.
Rabbim kolay doğumlar nasip etsin inşallahKızlar yarın sabah 10.30da sezaryene giriyorum. 38+1de doğum yapmış olucam. Bir haftadır gelen yoğun akıntı su sebebiyle daha fazla beklemeyelim dedik. Heyecandan uyuyamıyorum:) kendimce hazırım stres hic yapmadım. 2. Cocuk rahatlığı dedikleri bu herhalde demiştim ama uykum kaçtı oturuyorum öyle:)
Oh masallah allah sağlıklı, bereketli, uzun ömürler versin inşallahKizlar dogurdum ama agrim çok çoook titredim