• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    217
Kızlar yarın @Elyra ile doğuma giriyoruz dualarınız da bize de yer verin diğer ikisinde çok şükür bir sıkıntı yaşamadık insallah bu doğumda da yaşamayız heyecan yok ama stresliyim nedense sabah olmaz bana 🙈
Kolaylıkla geçsin doğumlarınız canlarım yarın dualarım sizinle, sağlıkla alın kucağınıza evlatlarınızı🌸🌸 bizi de habersiz bırakmayınnn

Çatı muayenesi doğumu tetikler diye korkuyorum ben de. Gittiğimde imkanı varsa yapmayalım diyeceğim

Bana da cuma günü yapacağım ona göre doğum şekline karar vereceğiz dedi . Bende tedirginim açıkçası merak ediyorum nasıl olacak 😞
Aynısını dedi ben de ya cuma ya cumartesi gideceğim. Çıkınca haberdar et bizi olur mu

Canım sürekli şekersiz komposto çekiyor. Keşke turşucu olduğu gibi kompostocular da olsaydı memlekette

Karşıma çıkan şeye bakın
IMG_4257.webp

İyi akşamlar kızlar bugün kontrolüm vardı suyum azalmıştı yine az gördü insülin de kullanıyorum doktor en son sezeryan önermişti bugün yine çatı muayenesi oldum normal deneyelim olmazsa döneriz dedim bir haftaya kendiliğinden de gelebilir dedi bebek iyice aşağı inmiş dedi açıklık ve de sancı yok ama ben yine de tüm tuşlara basarım hayırlısı olsun gelmek istemezse bebitom Salı günü 28 ekimde gelecek gün de vermiş oldu çok heyecanlıyım sabırsızım karnıma sarılamamak haksızlık 😂😂😍🥹 bu arada şekeri olup doğum sonrası problem yaşan var mı bebeğin şekerü de ölçülecekmiş mama getir yanında dedi

Çatı muayenesi bence de gereksiz bir şey. Doktorlar dahi doğum sırasında pelvisin normalden çok daha fazla genişleyip açıldığını söylüyor ona rağmen çatı muayenesi hala çokça yapılıyor türkiyede. Normal doğum yapmaya karar vermişse kadın herhangi bir komplikasyonda zaten sezaryen seçeneği masaya geliyor, öncesinde çatın dar diye moral bozmanın da bi manası yok.

Bide bu şeyi merak ediyorum lavman olayını , utanırım yani kaka yaparım diye aniden doğum sancısı ile gittim diyelim açılmada baya olmuş hangi ara lavman yapıyorlar , acılı bi olay mı o bide minik bi basur memem var 😭
Bende ped alayım bari ne olur ne olmaz o zaman 🥹
Vajina başlangıcında ki kemiğe sağ tarafa genellikle bi ağrı vuruyor saniyelik günde 3/4 kere oluyor .

Bu arada bende 2. Nst de temizlik ertesi 3 kere 80 i gören sancılar çıkmıştı ben bisey hissetmedim . Yoruldum heralde .
Son 3 ünde de normal çıkıyor 20/30 seyrinde .
Ay evet bende lavman isticem ya ne olursa olsun valla doğum masasına giderken bile olsa o aklımda.😂 Daha önce kendime hiç yapmadım ama Hemşire olduğum için çok hastaya uyguladım hiç acılı birşey değil canım ondan korkma.

Oh maşallah maşallah 🧿 🧿 aferin kızıma yaaa.
Canım bu süreçte gelen giden oluyormu eve ? Onu nasıl yapıyorsunuz.
Canım biz hastanedeyken gelmek isteyen herkesi ağırladık nasıl olsa steril ortam diye. Ama eve çıktıktan sonra henüz kimseyi misafir etmedik cünkü sarılık oldu, zaten erken de doğdu. Eş dost biliyor bu durumu o yüzden 40ı cıkmadan kimseyi kabul etmeyiz. Cokta hastalık var ortalıkta şimdi insan korkuyor

Back
X