• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    217
muayene ederken çok zorlamış olabilir mi veya kendini mi kastın acaba. ne zaman bir dahaki kontrol geçmiş olsun ama korkma canlı kırmızı renk değilse kanama korkutmasın sizi dedi dün doktorum
Hayır tam tersine hiç hissetmedim baya rahat geçti doktor şaşırdı hatta tepki vermememe, sabah özeldeki doktorum çağırdı gel bakalım bi dedi ama ben stresten uyuyamadım malesef ilk tecrübesizlik olunca insan herşeye takılıyor

Hayır tam tersine hiç hissetmedim baya rahat geçti doktor şaşırdı hatta tepki vermememe, sabah özeldeki doktorum çağırdı gel bakalım bi dedi ama ben stresten uyuyamadım malesef ilk tecrübesizlik olunca insan herşeye takılıyor
bir problem yoktur Allahın izniyle bence en fazla nişan gelmiştir o da beklenen bir şey zaten:) ay keşke benim de gelse bi suyum patlasa ne blm bi iyice açılabilsem de doğsa🥲😛

yok yok 1-2 hafta daha dursa keşke🥲
kişiye göre değişiyor tabii de nişandan hemen sonra da doğmuyor sanırım görümcemin nişandan tam bir hafta sonra doğmuştu kız kardeşimin neredeyse bi buçuk iki hafta sonra😂 diğer görümcem de nişanı gördü sabahı doğurdu herkesin farklı galiba benim de mesela haftam dolcak hala nişan falan hak getire

kişiye göre değişiyor tabii de nişandan hemen sonra da doğmuyor sanırım görümcemin nişandan tam bir hafta sonra doğmuştu kız kardeşimin neredeyse bi buçuk iki hafta sonra😂 diğer görümcem de nişanı gördü sabahı doğurdu herkesin farklı galiba benim de mesela haftam dolcak hala nişan falan hak getire
benim de ümidim o yönde hemen gelmez umarım hemen doğuran da var doğurmayan da beni tedirgin eden nişandan sonra olan açılmam🥲

O da olabilir bilemiyorum ki 2 haftadır kontrole gitmemiştim bugün gittim ve hepsini bi anda yaşadım
ay gerçekten çok teferruatlı şey bu gebelik süreci anne bebek ilişkisi falan bide ilk gebeliğin verdiği tecrübesizlik oluyor hepimizin üzerinde😅 inşallah en güzel zamanda en güzel şekilde sağlıkla kucağımıza alıcaz yavrularımızı🫶🏼 36 haftan dolmuş artık hiç korkma bebiş gelişimini tamamlamış bu saatten sonra ne zaman gelirse gelsin sağlıkla gelecek inşallah

ay gerçekten çok teferruatlı şey bu gebelik süreci anne bebek ilişkisi falan bide ilk gebeliğin verdiği tecrübesizlik oluyor hepimizin üzerinde😅 inşallah en güzel zamanda en güzel şekilde sağlıkla kucağımıza alıcaz yavrularımızı🫶🏼 36 haftan dolmuş artık hiç korkma bebiş gelişimini tamamlamış bu saatten sonra ne zaman gelirse gelsin sağlıkla gelecek inşallah
Amin inşallah yavrusunu bekleyen kim varsa sağlıklı şekilde kavuşur inşallah 🫠🫶🏻

İlk başta bilge de çok ağır uyuyordu uyandırıp beslemeye çalış az sarılık çıktı topuğuna vurup avuç içlerine bastırıp uyandırıp besledik 1-2 saatte bir, neyse ki sarılığı geriledi
Şuan nasıl canım. Çooook zor uyanıyor benimki

Benimde 36. Hafta bittiğinden beri nerdeyse her gün oluyor. Özellikle akşamları ve çok yorucu günlerde daha da fazla oluyor. Gerçekten kasılmayla beraber karnım da sanki bebek sıkışıyor toplanıyor bi yere ve nefesimi kesiyor çok garip geçene kadar kalıyorum öyle 🤦🏻‍♀️🫩
Benim de birkaç gündür başladı, beni de rahatsız ediyor verdiği his. Bir anda nefesim kesiliyor nefes almak zorlaşıyor karnım taş gibi oluyor ne olduğunu anlamıyorum verdiği his çok tuhaf

Yine sabahladığım bir geceydi, böyle gecelerden sonra acaba bebiş doğunca geceleri uyumayacak beni mi hazırlıyor diye düşünüp stres oluyorum yaa 🥲🥲

Kızlar iki kere çatı muayenesi oldum ilkinde doktor biraz sert yaptı muayeneyi bence bir anda acı çektim anlıktı ama dayanılmayacak bir şey değil dün de yine yaptı akıntım da vardı o sırada yani ıslaktı hiç ama hiç acımadı yine kasmama rağmen kendimi doğumu başlatacağını düşünmüyorum açıkçası ilişki de oluyor sonuçta bir farkı yok gibi lekelenmeleri olanlar da normal korkmasın deniyor amaaa gel gelelim çatı muayenesi çook saçma bir şey herkes orası açısından doğurabilir bence 😅

Galiba ilk defa bebek hareketlerini daha çok alt karında hissediyorum. Kasılmalarım oluyor yine alt karında. Bi şeyler oluyor ben söyliyim aşağı mı indi naptı

Back
X