- 10 Ocak 2024
- 1.067
- 1.182
- 53
Dün tahlil verdimm suan protein kacagı yok o yuzden dedi 37 en gec alırız diye. Ama malum tansiyon işleri birazdna belli olumuyor![]()
Ee iyi kuzum o zaman rahat ol.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün tahlil verdimm suan protein kacagı yok o yuzden dedi 37 en gec alırız diye. Ama malum tansiyon işleri birazdna belli olumuyor![]()
Ay nolduKızlar
Ay tahmin ediyorum canım, annem yapar bana bişeyler zaten şindiden hoşafını hazırlayayım karnın indi deyip duruyo çok geriliyorumEvet canım önümüzdeki hafta içi halledicem. Ay hastane yemekleri hakkımda bilgi vereyim tecrübe ettim çünkü. Berbat ötesi bilgin olsun. Akşamları tereyağ ve ekmek veriyorlar “Abendbrot” dedikleri şey.. imkan varsa eşin getirsin yemek
isteğe bağlı sezeryan mı yapıyorlar sanaAy tahmin ediyorum canım, annem yapar bana bişeyler zaten şindiden hoşafını hazırlayayım karnın indi deyip duruyo çok geriliyorum![]()
Evet canımisteğe bağlı sezeryan mı yapıyorlar sana
Yesss kuzuuKızlar
Hadi bakalım kolaylıkla geçsin ne zamana belli mi ?Evet canım
Suyum azalmış 7 cm dedi. Salıya kadar devam ederse azalma, yatışım yapılacak. Günde 3 tl su iç dedi. Çok kalabalık olduğu için de çatı muayenesini de salıya erteledi. Hareketleri azalırsa da gel dedi.
Sğaol canım 11 kasıma gün verdi 39+4 teHadi bakalım kolaylıkla geçsin ne zamana belli mi ?
Canım kaçıncı haftasınızzSlm kızlar kontrolden çıktım bebem bi haftada 200 gr almış şükür 2900 olmuş ama boy çok uzamamış yine 1 cm uzamış 47 cm boyu 2 hafta geri hala dr yapısal dedi 3 kasıma doğum şimdi anestezi ile görüşücem![]()
37+5 bacak 3 hafta geriymiş ya şu an farkettimCanım kaçıncı haftasınızz
İnşallah sorun olmaz ya aynı durumdayız37+5 bacak 3 hafta geriymiş ya şu an farkettimumarım ölçüm hatasıdır drum bi sorun yok diyor ısrarla 35te normaldi
Tüm ölçümler mi geride bazen son haftalarda ölçümler yanlış olabiliyor başka drlardsn görüş alabilirsinizİnşallah sorun olmaz ya aynı durumdayızçok korkuttu benimki kafasını ölçemedi bacağınıda kilosunu bile bilmiyorum
Pazartesi başkasına gıtcem özeleTüm ölçümler mi geride bazen son haftalarda ölçümler yanlış olabiliyor başka drlardsn görüş alabilirsiniz
Bu zamana kadar hep normal ilerlediyse belki pozisyon kaynaklıdır bir anda böyle olması normal değil bence çünkü doktor ne dediSlm kızlar yorumlarınızı bekliyorum dün ultrasonda 36.6 çıkmadım 34.te kalmış neden böyle oluyo dr. Ölçemedim pozisyon uygun değil diyo kafası yamuk diyo neden yamuldu ki son haftada şaştım kolu kısa çıkıyo dıo cihazdan mı ayrıntılıda ve şuana kadar güzel geçmişti![]()
İlk çocuğum kızım 11.11.2021 doğumlu bu erkek aynı olsun diyenlerde var ayrı olsunda her doğum günü kendine özel diye biran önce çıksın istiyorum hamilelik yıprattı benimde o gün 39.3 uyumlu tarih bilemedimSğaol canım 11 kasıma gün verdi 39+4 te
Borik duruyo başı eğik duruyo dedi 37 bugün 34 duruyo dedi cihaz sıkıntılı tam göstermiyo dedi basakları fln kısa dedi aslında böyle bir göbekte çok rahat ölmesi lazım ikiz göbeği var yeri bile dar olmaması gerekBu zamana kadar hep normal ilerlediyse belki pozisyon kaynaklıdır bir anda böyle olması normal değil bence çünkü doktor ne dedi