Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Onları benden de istedi canım. 5 tüp kan aldılar bi de idrar tahlili. Ve aylardır geçmeyen idrar yolu enfeksiyonum eşliğinde yine doğuma gidicem🫠🫠
bende de kesin enfeksiyon çıkıcak ya son bi ilaç yazmadı mı doktor peki bebeğin kesesine enfeksiyon geçebilşyomuş🥹

Duaniza talibim adım Sümeyye oğlumun adı berktug
Doğum yapan arkadaslarim en gaz yapmayan Bebek maması önerisi lütfen çilek aklıma gelmedi yapanlar yardım edermisiniz
Canım mama kullanmadım hiç ama bestlak damla+dereotlu yoğurt+kayısı üzüm hoşafı+tahin helvası bunlar inanılmaz süt yapıyor. Bide çiğ badem

bende de kesin enfeksiyon çıkıcak ya son bi ilaç yazmadı mı doktor peki bebeğin kesesine enfeksiyon geçebilşyomuş🥹
Yok kuzum ya yazmadı, ben normalde sürekli ilaç kullandım monurol ama sona yaklaştık diye midir nedir 4 güne doğumum var belki o yüzden kullanmamam mı gerekiyor hiç bilmiyorum yazmadı yani. Normalde bu değerlerde hep yazardı

Yok kuzum ya yazmadı, ben normalde sürekli ilaç kullandım monurol ama sona yaklaştık diye midir nedir 4 güne doğumum var belki o yüzden kullanmamam mı gerekiyor hiç bilmiyorum yazmadı yani. Normalde bu değerlerde hep yazardı
monuroldan bıktım 😁 ben de pazartesi kontrolümde sorcam inşallah verir ama ya her ihtimale karşı

Evet canım şükür direkt odaya geldi. İki doz ciğer geliştirici olmuştu doğumdan 3 gün önce. Emme refleksi de güçlüydü ondan küvöze girmedi
Şükür masallah dün ikinci doz ciğer gelistirici vurdular bana etkisi devam ediyor ozman . Allah'ım herkesi sağ salim kavuştursun insalalh kaç kilo doğmuştu minik prenses

Selam kızlar bugün 36+0 da doktor kontrolüm vardı ilk kez vajinal bakti ve plesentam rahim ağzına çok yakınmış 1.5cm kadar. Sancıların başlamadan bebeği almamız lazım dedi. 3 kasım 37+2 ye sezaryen için gün verdi. O kadar kötü oldum ki çok ani oldu. Gelisimi icin 38i görmek isterdim. Hala bir şansım var mı süreyi uzatmak için. Başına gelen var mı?
a.selam canım benimde plesantam rahim ağzını kapatıyor mecburi sezeryan olacağım günümü bekliyorum ya 36da ya 37de alıcak sürekli kontrol ediyor yani bu zamana kadar farkedilmemesi çok garip geldi bana

20.haftalarda plesentanin rahim ağzına yakın olduğunu zamanla yukarı cikabilecegini söylemişti. Sonrasında da 2cm üstüne çıkmıştı. Simdi tehlikeli olduğunu söylüyor 😞
benimde aynı sizin gibi 20li haftada aynı şeyleri söyledi ama yukarı çıkmadı şuan tamamen kapatıyor sezeryan olması şart oluyor normal doğum bu durumda benim için imkansız

Canım yarın randevum var haftaya için gün verecek doktorum. İyice yaklaştı benim doğumda. Zaten çok bekleyecek durumda kalmadı 10 tane tansiyon hapı ile düşmüyor hala. Bu günlere bile çok şükür iyi geldim 🙏 sen normal doğumu bekliyorsun galiba dimi
Evet inşallah nasip olursa
Kıyamam sana çok çetrefilli yollardan geçtin az kaldı mükâfatını almaya inşallah 😍

Back
X