Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
kızlar doktorunuz doğum öncesi tahlillerde diğerlerinden farklı neler istedi bana crp aptt falan da eklemiş
Onları benden de istedi canım. 5 tüp kan aldılar bi de idrar tahlili. Ve aylardır geçmeyen idrar yolu enfeksiyonum eşliğinde yine doğuma gidicem🫠🫠

Eklentiler

• IMG_1093.webp
    IMG_1093.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 27
İlk doğumsa kanala girdikten sonra 1-3 hafta sonra doğum oluyormuş. İlk doğum değilse kanala girdikten kısa süre sonra doğum başlıyormuş.

Yok hemen olmuyor açılma. Benim geçen haftaki kontrolümde kanala girmeye başlamış demişti hatta yüzünü tam göremiyorduk alın kafasının üst kısmı pelvik kemiğinin içinde demişti. Ona rağmen açılmama falan bakmadı. Ama benim ilk gebeliğim ve nst deki sancılarıma yalancı kasılma demişti.
Benim ikinci doğumum ama diğeri de sezeryandı 39+2 de doğum yaptım ne sancım vardı ne bişey.
Bunda geceden beri mahvoldum hiç böyle ağrım olmamıştı bu kadar ağrı yapar mı ki gerçi acı eşiğim de çok düşük değildir ama bilemedim canım. Bende ilk defa yaşıyorum 😞

Benimki galiba iki haftadır filan kanalda canım, muayene de yapılmadı gerçi bana açılma için ama bir durum yok şu anda dün doktordaydım her şey iyi haftaya gel dedi
Ya bende 2 gündür hissediyorum aşırı batma. Birde evim dubleks merdivenden aşağı in çık baya hareketliyim ne kadar da dikkat etsemde acaba tetikliyor mu ki sonuçta zaman da yaklaştı. 😟

Ya bende 2 gündür hissediyorum aşırı batma. Birde evim dubleks merdivenden aşağı in çık baya hareketliyim ne kadar da dikkat etsemde acaba tetikliyor mu ki sonuçta zaman da yaklaştı. 😟
Son haftalarda iş konusunda cok dikkat etmek gerek doğumu hızlandırıyor ağır iş hareket dikkat edin . Son haftalar mümkün olduğunca az hareket iş yapmak lazım

Aldım şimdi damla . Mama aldım ne olur ne olmaz hasta bezi depend yokmuş başka aldım internetten almıştım ama yetişmedi
Orkidin büyüklerinden de al burda onu önerenlerde olmuştu 5 numarası falan.
Çok sancın var mı? Sezaryen mi olacaksın

Orkidin büyüklerinden de al burda onu önerenlerde olmuştu 5 numarası falan.
Çok sancın var mı? Sezaryen mi olacaksın
Sezeryan evet gece pedi aldım birde hasta bezi depend yokmuş başka marka . Onu zaten az birkaç tane kullanıyormuşuz pede geciyormusuz

Canım sen nasıl oldun her şey yolunda mı

Canım yarın randevum var haftaya için gün verecek doktorum. İyice yaklaştı benim doğumda. Zaten çok bekleyecek durumda kalmadı 10 tane tansiyon hapı ile düşmüyor hala. Bu günlere bile çok şükür iyi geldim 🙏 sen normal doğumu bekliyorsun galiba dimi

Günaydın kızlar, bugün 37+3’yim. Sanki hiç doğurmayacakmışım gibi geliyor 😂 uykum vs hala gayet iyi, tabi ağırlaştık ama şu halime de bin şükür, bakalım ne zaman gelmek isteyecek piremsesim. Egzersiz grubumda bir ebe var sürekli ilk doğum 40. haftada olur diyor en son yumruk atacaktım 🤪 40+5 sonrası yay olur, bir de artık şişko olur. Şöyle fırt diye bir normal doğum hayalim var benim 😂
aynı gündeyiz😍

Back
X