Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    221
İdrar yolu enfeksiyonu olmadığım tek bi anım olmadı yani ne zaman test yapılsa hep yüksek oranda çıktı. Bazen yanma böbrek ağrısı eşlik etti bazen de hiç anlamadığım şekilde haberim bile yokken çıktı. Öyle böyle geçirdik ayları bakalım hepimiz sağlıcakla kavuşalım inşallah yavrularımıza🙏🏻🙏🏻
Çok çok geçmiş olsun 💐 hamilelik bitince sağlam bir antibiyotik ile geçer gider inşallah. Ağrısı çok fena oluyor iyi sabretmişsin Allah yardım etmiş 🙏🏻🙏 evet gerçekten öyle böyle sonlara geldik ❣️❣️

Yahu ben fazla mı telaş yapıyorum bilemedim ama 36+2’deyim. Dün koltuklarımı yıkattım, bugün bir abla çağırdım evi baştan sonra tertemiz yapacak. Hastane çantası falan 1 ay önceden hazırdı. Bir tek kedimin tüylerini kestirmek kaldı iş olarak. Ama şimdi de korkmaya başladım her şey hazır diye gelmesin bu çocuk erkenden 😱😱 ama hazırlıksız olursa diye de içim hiç rahat değildi. Karmakarışık duygulardayım yani 🥲🥲

Kızlar iyi akşamlar 38+5 bugün kontrolde bebek 3800 gram çıktı normal doğum istiyorum doktor korkuttu iri dedi zorlanırsın dedi ben yinede denemek istediğimi söyledim pazartesi gün verdi suni sancı verecek olmazsa sezeryana dönecek benim gibi bebeği iri olan var mı ilk doğumum olucak korkuyorum çok zorlanırmıyım epiduralde yapacak normal olursa
2.doğumumda oğlum 4200 gr doğdu ve normal oldu kendi sancım o kadar çoktu ki gayette iri bir bebekti ve vajinal varislerim de vardı ama doktor kesi atmam gerekirse atacağım yerde değil dedi ve normal doğurttu bazı doktorlar da hiç risk almıyor direkt sezeryan diyor normalde varisin olması bile sezeryan sebebi ama benim doktorum çok normal doğumdan yana herhangi bir risk yoksa tabi şuan mesela sezeryan yapacak eşi önde geldiği için

Yahu ben fazla mı telaş yapıyorum bilemedim ama 36+2’deyim. Dün koltuklarımı yıkattım, bugün bir abla çağırdım evi baştan sonra tertemiz yapacak. Hastane çantası falan 1 ay önceden hazırdı. Bir tek kedimin tüylerini kestirmek kaldı iş olarak. Ama şimdi de korkmaya başladım her şey hazır diye gelmesin bu çocuk erkenden 😱😱 ama hazırlıksız olursa diye de içim hiç rahat değildi. Karmakarışık duygulardayım yani 🥲🥲
Ben de 36+1im bence önden halletmeniz iyi olmuş. Benim evde bir sürü temizlik işim var kara kara düşünüyorum nasıl yetişecek diye🥲

Ay varrrr bebeğim ya heyecanla karısık büssğrğ duygu içindeym. Herşeyimizi hazırladık kendimde hazırlandım. Suan kerosumu uyutuyorum duygusalım biraz onunla yarın ilk defa ayrı kalıcaz gece, neyse ki kameradan izlerim djdjd ama yinede içim bi garip. Bi yandan heyecanlı bi yandan hüzünlü bi yandan neler olcak acaba merakı🥹🥹🥹
yaa canim benim en zoruda evdeki cocugu brakip gitmek. ben hastaneden cikinca agladim oglumu gorunce. hastanede oldukta o kadarda ozlem vs hiss etmiyor insan ama cikisda ilk gordugumde anladim nasil ozledigimi. sizde insallah sag salim kavusursunuz

Ben de şimdi yeni çıkan modeline bakıyordum. Sizinki hangi model acaba ben de bebebao alacağım da
Canım ben de alacağım, tekli mi alacaksın ikili mi? Birde iyi araştırdın mı benim kafamı çok karıştırıyor bu süt sağma makinaları

Ben de 36+1im bence önden halletmeniz iyi olmuş. Benim evde bir sürü temizlik işim var kara kara düşünüyorum nasıl yetişecek diye🥲
Biter biter başlayınca pat pat ilerliyor direk hiç stres yapmayın. Benim de erken bitiyor yeniden batacak illa ki. Keşke net tarih bilebilsek 😂

Aynen bende uzun yürüyüşler yapamıyorum eskisi gibi. Alttan çıkacakmış gibi baskı yapmaya başlıyor.

Benimki iki haftadır kanalda yine de açılma yok 😂Bu doğum nasıl başlıyor ya, Sancı oluyor yok, batmalar oluyor yok daha ne olması lazım acaba🤣Neyse yaşayıp görcez.
İnan bu konuda sıfır tecrübeliyim bende kiminin ki durmuyor kiminin ki gelmek bilmiyor arkadaşım 42. Hafta da doğurdu suni sancıyla 😅 Türkiye de olsaydım 39 da sezeryana girmiştim şimdi o kadar bunaldım ki diyordu o da yurtdışın da yaşıyor mecbur beklemek zorunda kalmıştı ama kafayı yiyecekti artık 😒
Olabilir son zamanlarda zaten merdiven öneriyorlar doğum kolaylaşsın diye, ben bir sancı dalgası yaşadım bugün daha hazır değilmişim onu farkettim 🤣 yapacak işlerim gözümün önüne geldi
Ay yok benim ne açılma ne sancı hiç bişey yokmuş canım kendi kendime triplere girdim ama ciddi sancım vardı gece nasıl bi yalancı kasılmaysa artık 😅 ay son ana kadar hazır olamıcaz herhalde bacım 12 kasıma gün verilince erken mi acaba diye bi düşünmedim değil eşim diyor daha ne kadar tutabilirsin gelsin artık sevelim 😂😂

Valla ben 36 ya gireceğim canım hastane çantam filan yok ortada,eksiklerim de var yani.Bebeğimin dolabı 37.haftamda gelecek düşün yani.İnşallah akışında vakti saatiyle gelir de stres olmam,temizlik de muamma cidden.Pencerelerim filan berbat :(

Canım ben de alacağım, tekli mi alacaksın ikili mi? Birde iyi araştırdın mı benim kafamı çok karıştırıyor bu süt sağma makinaları
Benim de kafam çok karışıyor. Lansinoh, philips bide bebebao ya baktım hepsinin yorumları benzer zaten. Doğru flanş seçtiğimiz sürece hepsi iyi sağıyor diye anladım. Bebebao daha sessizmiş bir de herhangi bir arıza durumında daha kolay muhatap bulabiliniyormuş. Şu an da indirim olunca cezbetti açıkçası. Ben tekli alacağım çünkü zaten bir sıkıntı olmadiği sürece hep emziririm. Bir sıkıntı olursa da idare ederiz tekiyle artık🤷‍♀️

Back
X