- 24 Mayıs 2020
- 1.834
- 1.622
- 133
- 30
Bende de enerji yok hiç. Kulaklık takıp müzikle falan motive ediyorum kendimiAyy keşke bana da gelse o enerji sadece balkondan bakıyorum dışarıya![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de enerji yok hiç. Kulaklık takıp müzikle falan motive ediyorum kendimiAyy keşke bana da gelse o enerji sadece balkondan bakıyorum dışarıya![]()
İlahi çok güldümEvde çok takılma mutlaka hergün çık yürüyüş yap çok iyi geliyor. Mesela ben şuan taktım kulaklığımı yanıma suyumu da aldım yürüyüşe çıktım.Annen evde aç kalacak değil ya iki saat dışardasın diye.İlla ona uymaya çalışma.
Bende var ama harcanıyorBende de enerji yok hiç. Kulaklık takıp müzikle falan motive ediyorum kendimi![]()
Evin işi çok nankör bugün yap yarın yine aynı. En güzeli çok kapılmamakİlahi çok güldümDoğru bir de üstümden ev sahibi modunu atmam lazım. Ya bir de ben hiç evde kalmadım çalışmayı da yeni bıraktım ya elimi ayağımı nereye koyacağımı bilmiyorum sürekli yapacak iş çıkıyor çok acayip çalışırken evde bu kadar iş olmuyordu
![]()
Ya işte çalışırken ne güzeldi gerçekten kapılmamak mümkündü şimdi her an bir iş çarpıyor gözüme abv böyle düzeninEvin işi çok nankör bugün yap yarın yine aynı. En güzeli çok kapılmamak![]()
3 tog aldım 15-18 derece yazıyor altta ince birşey olması şartıyla sanırım bende yanlış aldım kalın sanki biraz keşke 2,5 alsaydımBu arada kızlar battaniye yorgan yerine uyku tulumu kullanacaklara sorum: ben bazı yerlerde 0.3 tog 21-24 dereceye yeter diye okudum ona göre almıştım ama şimdi görüyorum bir tog öneriyorlar bu derece için. Siz ne yaptınız
Bir şey diyeyim mi 2.5 da kalın gelir yine pişman olma3 tog aldım 15-18 derece yazıyor altta ince birşey olması şartıyla sanırım bende yanlış aldım kalın sanki biraz keşke 2,5 alsaydım
Hatta gidiyorum şimdi 2,5 tog almaya![]()
Bende ne alacağımı bilmediğim için almadımBu arada kızlar battaniye yorgan yerine uyku tulumu kullanacaklara sorum: ben bazı yerlerde 0.3 tog 21-24 dereceye yeter diye okudum ona göre almıştım ama şimdi görüyorum bir tog öneriyorlar bu derece için. Siz ne yaptınız
2,5 damı kalın diyorsun 1 tog mu alayım yaBir şey diyeyim mi 2.5 da kalın gelir yine pişman olmaGitmişken bana da 1 alsana
![]()
Ya dur2,5 damı kalın diyorsun 1 tog mu alayım ya
Gidip siparişi iptal edeyim dur geliyorum![]()
Bunu iyice bi araştıralımBende ne alacağımı bilmediğim için almadım![]()
Aynen benimde oyle, hikayemiz benzer bende ilk dogumumda suyum geldi diye gittimBenim de hiç muayene olmadı, galiba bir kez normal doğurdum diye çatı filan da bakmaz artık 38 e geldim.
Valla iptal ettim 1,5 tog aldımYa duryanlış yönlendirmeyeyim ama odanın derecesine göre karar vermek lazım bence. Genelde 21-24 falan oluyor mesela bizimki. O yüzden kararsızım ben de
![]()
3 tog giydirdiğinde camları açValla iptal ettim 1,5 tog aldıminşallah doğru almışımdır oda şuanda 21.7 derece de
1,5 tog 21-23 derece arası için uygun yazıyor
dediğin gibi altında da ince bir tulum falan olsa ideal olur
Benim evdeki 3 tog çok kalın bu hesaba göre
alırken bana onun bile ince gelmesi3 tog giydirdiğinde camları aç![]()
Ben de çok muzdaribim bu konudanİlahi çok güldümDoğru bir de üstümden ev sahibi modunu atmam lazım. Ya bir de ben hiç evde kalmadım çalışmayı da yeni bıraktım ya elimi ayağımı nereye koyacağımı bilmiyorum sürekli yapacak iş çıkıyor çok acayip çalışırken evde bu kadar iş olmuyordu
![]()
Kız bizde annemle şimdi komposto yaptık, arabayı yerleştirdik falanNefertitiiii nasılsın cnm iyi misin
son saatler arada unutuyorum aklıma gelince üç buçuk
Son hazırlıkları yapıcam bu akşam kayısı kompostosu falan yaptık onları alıcam yanıma inş bişi unutmam bu gece uyuyamam artık
![]()