- 26 Ekim 2025
- 72
- 18
- 3
- 37
Amin inşallah çok teşekkür ederimHayırlısı olsun, umarım en yakın zamanda gönlündeki gibi olsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah çok teşekkür ederimHayırlısı olsun, umarım en yakın zamanda gönlündeki gibi olsun.
Yok etmiyorum vardır Rabbimin bir bildiği diyorum siginmaktan başka çarem yok çok şükür hamile kalabiliyorum en azından Rabbim.sizlerinkini sağlıcakla kucağınıza almanızı nasip etsinçok çok üzüldü inan.. Herkesin ayrı bir sınavı var bu hayatta işte isyan etme inşallah en kısa zamanda bebeğini sağlıkla kucağına alırsın
Benimde başladı kanamam Rabbim en kısa zamanda tekrar sağlıklı hamile kalmayı nasip etsin tüm isteyen herkese hamile arkadaşlarımda sağlıkla kucaklarına alsınlar kuzucuklariniDüşük yapıyorum ben pihtili yoğun kanamam var
Evet inşallah bu sefer her şey farklı olacak ben inanıyorum ikimiz için debirebir aynı durumu yaşamışız çok zor bir psikolojiydi allah tekrar yaşatmasın. kontrollere gittikten sonra haberleşim :)) ben ankarada değilim maalesef görev gereği elazığdayım
Amin inşallahBenimde başladı kanamam Rabbim en kısa zamanda tekrar sağlıklı hamile kalmayı nasip etsin tüm isteyen herkese hamile arkadaşlarımda sağlıkla kucaklarına alsınlar kuzucuklarini![]()
Erken döllenme de olabilir. Şuan gecikme var mı?Kızlar merhaba. 4.haftada olduğumu düşünüyorum ama beta değerim 2367 çıktı. Geçen ay regl olduğuma çok eminim. Neden bu kadar yüksek olabilir sizce? İkiz gebelik olabilir mi?
Pıhtılaşma testiniz çıktı mı?Konu açacam kızlarda önce sizin fikrinizi almak istedim.bu benim 4. Gebeligim
1. 4 aylık suyum geldi erken doğum yaptım
2. Kimyasal oldu
3. Dış gebelik
4 kimyasal tekrar genetik pıhtılaşma yaptırdım.Baska hangi birime gidip tetkik yaptırabilirim rahim kabul etmiyor yada sağlıksız embriyo oluyor sürekli doktorlarda adam akıllı ilgilenip yönlendirme yaptirmiyolar sizin yaptırdığınız testler falan var mi?
İlk gebelikte yaptırdım temiz çıktı bissey demedi doktolarPıhtılaşma testiniz çıktı mı?
Yok ya boşuna yorulma kanama vs yoksa gebelik devam ediyor demektir, sağlıklı mı değil mi ilk muayenede öğrenirsiniz zatenkızlar beta değerine 2 kez baktırdım en son 617 de bıraktım. sizce üçüncüye de baktırmama gerek var mıydı
betası düşenleri duydukça burda insan tedirgin oluyo ya ondan sordum muayeneye kadar bekliyim o zamanYok ya boşuna yorulma kanama vs yoksa gebelik devam ediyor demektir, sağlıklı mı değil mi ilk muayenede öğrenirsiniz zaten
Bugün iki de birazdan gidicemİnşallah görürsünüz, randevunuz ne zaman?
Ay hadi inşallah vallahi çok heyecanlıyım ilk bebiş olacak olursa benimbeni mde 26 eylül perşembe günü gideceğim inşallah keseyi ve bebişi görmeyi ümit ediyorum tam6+0 olacak o gün
haber bekliyorummAy hadi inşallah vallahi çok heyecanlıyım ilk bebiş olacak olursa benim![]()
Bende 2 kez baktırdım. Reglime 2 gün varken 266ydı. Doktorla görüştüm 1 hafta sonraya yani önümüzdeki çarşambaya randevu verdi. Betası güzel yükselip boş gebelik olanlar da varmış bende artık vermedim. keseyi görürsek çarşamba günü o zaman rahat edeceğim inşallahkızlar beta değerine 2 kez baktırdım en son 617 de bıraktım. sizce üçüncüye de baktırmama gerek var mıydı
İlk gebeligim 6 haftada kalbi durmuştu kürtaj oldum 2. Gebeligimden şükür oğlumu kucagima aldım bu 3. Gebeligimdi genetik rahatsızlığım var benim ona bağlı kimyasal olmuş olabilir die düşünüyorumAmin inşallahilk düşük mü sizin
Beta düşünce otomatik kanama da başlıyo genelde hep güzel düşünmeye çalışbetası düşenleri duydukça burda insan tedirgin oluyo ya ondan sordum muayeneye kadar bekliyim o zaman
Değeriniz kaçken keseye baktırdınız acaba ?Merhaba,
4w+5 den selamlar, iki güne bir beta takiplerinden sonra bugün Usg de keseyi gördük çok şükür.
Darısı isteyen, haber bekleyen herkesin başına.
Kalp atışı için 2 hafta sonra tekrar Usg yaptıracağız inşallah![]()