• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

çok çok üzüldü inan.. Herkesin ayrı bir sınavı var bu hayatta işte isyan etme inşallah en kısa zamanda bebeğini sağlıkla kucağına alırsın
Yok etmiyorum vardır Rabbimin bir bildiği diyorum siginmaktan başka çarem yok çok şükür hamile kalabiliyorum en azından Rabbim.sizlerinkini sağlıcakla kucağınıza almanızı nasip etsin 🤲🏻🌸

Konu açacam kızlarda önce sizin fikrinizi almak istedim.bu benim 4. Gebeligim
1. 4 aylık suyum geldi erken doğum yaptım
2. Kimyasal oldu
3. Dış gebelik
4 kimyasal tekrar genetik pıhtılaşma yaptırdım.Baska hangi birime gidip tetkik yaptırabilirim rahim kabul etmiyor yada sağlıksız embriyo oluyor sürekli doktorlarda adam akıllı ilgilenip yönlendirme yaptirmiyolar sizin yaptırdığınız testler falan var mi?

Konu açacam kızlarda önce sizin fikrinizi almak istedim.bu benim 4. Gebeligim
1. 4 aylık suyum geldi erken doğum yaptım
2. Kimyasal oldu
3. Dış gebelik
4 kimyasal tekrar genetik pıhtılaşma yaptırdım.Baska hangi birime gidip tetkik yaptırabilirim rahim kabul etmiyor yada sağlıksız embriyo oluyor sürekli doktorlarda adam akıllı ilgilenip yönlendirme yaptirmiyolar sizin yaptırdığınız testler falan var mi?
Pıhtılaşma testiniz çıktı mı?

kızlar beta değerine 2 kez baktırdım en son 617 de bıraktım. sizce üçüncüye de baktırmama gerek var mıydı

Merhaba,
4w+5 den selamlar, iki güne bir beta takiplerinden sonra bugün Usg de keseyi gördük çok şükür.
Darısı isteyen, haber bekleyen herkesin başına.
Kalp atışı için 2 hafta sonra tekrar Usg yaptıracağız inşallah 🩷

kızlar beta değerine 2 kez baktırdım en son 617 de bıraktım. sizce üçüncüye de baktırmama gerek var mıydı
Bende 2 kez baktırdım. Reglime 2 gün varken 266ydı. Doktorla görüştüm 1 hafta sonraya yani önümüzdeki çarşambaya randevu verdi. Betası güzel yükselip boş gebelik olanlar da varmış bende artık vermedim. keseyi görürsek çarşamba günü o zaman rahat edeceğim inşallah 🥰

Amin inşallah 🤲🏻 ilk düşük mü sizin
İlk gebeligim 6 haftada kalbi durmuştu kürtaj oldum 2. Gebeligimden şükür oğlumu kucagima aldım bu 3. Gebeligimdi genetik rahatsızlığım var benim ona bağlı kimyasal olmuş olabilir die düşünüyorum

Merhaba,
4w+5 den selamlar, iki güne bir beta takiplerinden sonra bugün Usg de keseyi gördük çok şükür.
Darısı isteyen, haber bekleyen herkesin başına.
Kalp atışı için 2 hafta sonra tekrar Usg yaptıracağız inşallah 🩷
Değeriniz kaçken keseye baktırdınız acaba ?

Back
X