• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Ben de bı foto paylaşayım dedim 💝😍 ne zamandır yazamıyorum kizlar ama olabildiğince takip etmeye çalışıyorum doğuran arkadaşlarım bebeginizi sağlıkla büyütün 🤗💖 biz genel olarak sağlıklıyiz sadece bir kaç gündür geceleri huzursuz oluyor kızım pek uyumuyor boğazında hırıltı var geceleri artıyor ondan rahatsız oluyor sanırım burununa serum suyu verip aspirasyon yapıyoruz ama anlık rahatlama sağlıyor son günlerde buna üzülüyorum işte günlerimiz geçip gidiyor böyle 😔

Eklentiler

• IMG_20251022_205723.webp
    IMG_20251022_205723.webp
    16 KB · Görüntüleme: 74
Kızlar sezaryenden sonra nasıl iç çamaşırı ggiymeliyiz? Yüksek bel mi olmalı normal mi?

Ben daha iç çamaşırına geçemedim. Kanamam fazla olduğundan hala hasta bezi ileyim. Ama baya rahat ettim. İç çamaşırına geçersem yüksek giyerim canım ama

Ben de bı foto paylaşayım dedim 💝😍 ne zamandır yazamıyorum kizlar ama olabildiğince takip etmeye çalışıyorum doğuran arkadaşlarım bebeginizi sağlıkla büyütün 🤗💖 biz genel olarak sağlıklıyiz sadece bir kaç gündür geceleri huzursuz oluyor kızım pek uyumuyor boğazında hırıltı var geceleri artıyor ondan rahatsız oluyor sanırım burununa serum suyu verip aspirasyon yapıyoruz ama anlık rahatlama sağlıyor son günlerde buna üzülüyorum işte günlerimiz geçip gidiyor böyle 😔

Ayyyy mis kokular yayıldı🌸🌸🌸

Ben daha iç çamaşırına geçemedim. Kanamam fazla olduğundan hala hasta bezi ileyim. Ama baya rahat ettim. İç çamaşırına geçersem yüksek giyerim canım ama
Ben 1 paket depend aldım ne olur ne olmaz 2 tane de iç çamaşırı ve normal gece pedi koydum. Depend fazla koyayım o zaman

Ay masallah bu eller ne böyle :) sağlıkla büyüsün inşallah :)

Ben 1 paket depend aldım ne olur ne olmaz 2 tane de iç çamaşırı ve normal gece pedi koydum. Depend fazla koyayım o zaman

Canım bazı arkadaşların kanaması çok az olmuş onlar ped kullandılar sadece. İkisinide hazırlıklı ol.
Mesela kesinlikte gecelik olsun. Ben pijama hiç giymedim. Birkaç tane gecelik olsun. Ayrıca hep soğuk olur diye düşündüm. Ama benim bebek biraz erken geldi diye oda sıcaklığını yükselttiler ve çok sıcaktı.. ince geceliğe ihtiyaç duydum.

Kızlar bebeklerin hareketleri son haftalarda daha ağır mı oluyor? Benimki önceden çok tekmelerdi şimdi böyle gerinme gibi. Elini ayağını kaldırıyor. Öyle hissediyorum. Daha güçlü ama daha yavaş hareketler.
Bende canım dönme gibi genelde vurma çok nadir oluyorr

Kızlar bebeklerin hareketleri son haftalarda daha ağır mı oluyor? Benimki önceden çok tekmelerdi şimdi böyle gerinme gibi. Elini ayağını kaldırıyor. Öyle hissediyorum. Daha güçlü ama daha yavaş hareketler.
Aynen canım benim de öyle olmaya başladı

Canım bana da öyle oluyor, çok sık hareketler yerine az ama daha etkili 😂

Back
X