• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Ben de çok muzdaribim bu konudan 🤣 ama ben yapacak işleri bitirdim şimdi hafiften evde olmanın pişmanlığı çöktü üzerime. Beş haftadan fazladır evdeyim ilk haftalar çok mutluydum şimdi modum çok düştü evde yapılan işlerden bunaldım kendimi bir tuhaf hissediyorum 😰
İşler bende de bitti gibi ama her gün yeni bir şey çıkması şok etkisi yaratıyor bende😂 Annemden dolayı evde yemek yapıyorum normalde yarısını dışarıdan söylerim ama o yemiyor diye beraber takılıyoruz. Bazen de iyi annelik stajı oluyor bana diyorum😂😂 Yine de yavrumun henüz gelmemiş olması güzel bu içimdeki kaosu onsuz çözüp ona daha hazır olacağım mental olarak.

Nefertitiiii Nefertitiiii nasılsın cnm iyi misin 🤣 son saatler arada unutuyorum aklıma gelince üç buçuk :rolleyes: Son hazırlıkları yapıcam bu akşam kayısı kompostosu falan yaptık onları alıcam yanıma inş bişi unutmam bu gece uyuyamam artık:KK14:
Kız bizde annemle şimdi komposto yaptık, arabayı yerleştirdik falan🤣 unuttum mu bişey diye sürekli düşünceli haldeyim bi yandan panikli bi havam var çaktırmamaya çalışıyorum evde hayırlısı🫠🫠 iyi geçecek herşey kuzum Allah yardımcımız olsun♥️🙏🏻
Ay kızlaaar yarın kaçlarda sizin doğum? Dualarımız sizinle bu gece ne heyecan ne heyecan🥰

Bu arada kızlar battaniye yorgan yerine uyku tulumu kullanacaklara sorum: ben bazı yerlerde 0.3 tog 21-24 dereceye yeter diye okudum ona göre almıştım ama şimdi görüyorum bir tog öneriyorlar bu derece için. Siz ne yaptınız
Benim aldığım markanın 18-20 derece için tog değeri 2 idi. Ben 2 tog aldım

Kız bizde annemle şimdi komposto yaptık, arabayı yerleştirdik falan🤣 unuttum mu bişey diye sürekli düşünceli haldeyim bi yandan panikli bi havam var çaktırmamaya çalışıyorum evde hayırlısı🫠🫠 iyi geçecek herşey kuzum Allah yardımcımız olsun♥️🙏🏻
Amin canım inşallah yarın öğlene emziriyor oluruz 🥲🥲🥲🥲🥹🥹🥹🥹
Ay kızlaaar yarın kaçlarda sizin doğum? Dualarımız sizinle bu gece ne heyecan ne heyecan🥰
sabah 10da benim 11de nefertitinin dualarınızı bekliyoruz 🥲🥲🥲

Ya ne aldın uyku tulumu? Başlarda kundak yaparım diye uyku tulumu almadım, rahat uyuyamaz sık uyanır diye. Siz ne aldınız
Ben zuppers diye bir markadan aldım canım. Ama aldığım aslında tog değerli kundak tulum diye geçiyor. Kundak şeklinde olduğu için rahat eder diye düşündüm ben de.

Son düzenleme:
İşler bende de bitti gibi ama her gün yeni bir şey çıkması şok etkisi yaratıyor bende😂 Annemden dolayı evde yemek yapıyorum normalde yarısını dışarıdan söylerim ama o yemiyor diye beraber takılıyoruz. Bazen de iyi annelik stajı oluyor bana diyorum😂😂 Yine de yavrumun henüz gelmemiş olması güzel bu içimdeki kaosu onsuz çözüp ona daha hazır olacağım mental olarak.
Umarım çözebilirsin 🙏

kızlar doğurun gelin hadiiiii. Bu bebişler bir harika yaaa. ❤️🧿🌸

IMG_0968.webp

Kızlar sezaryenden sonra nasıl iç çamaşırı ggiymeliyiz? Yüksek bel mi olmalı normal mi?

Back
X