• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
canım doktorun ne zamana kadar bekleyeceğin konusunda bir şey dedi mi
Ay benimki zaruri olan şeyler dışında bir cümle kursa ölecek sanıyor ama yarın tekrar bir NST’mi görecek belki sorarım. Aslında gıcıklığına uzun bir soru listesi yapıp tek tek yavaş yavaş sorasım var ama enerjimi doğuma saklıyorum😂

Doğuranlar doğurmadan şunu da yapsaydım dediğiniz bi şeyler varsa söyleyin bize. Mesela bekarlığa veda partisi türünden bir şey veya bambaşka bir şey🤣

Ben çok tetikleniyorum ya 😂 Sanki doğmak istedi de ben doğurmadım gibi insanda yetersizlik hissi uyandırıyor. Hamilelik duygusallığı bu hafta pik yaptı bende çok fenayım 🤣
Demiş miydim geçen sofrada hem ağladım hem güldüm annemle kocam şok🤣
Bugün ofise gittim birkaç eşyamı almak için bir nefes aldım bir iyi geldi ondan mıdır baya modum yükseldi.

Ben çok tetikleniyorum ya 😂 Sanki doğmak istedi de ben doğurmadım gibi insanda yetersizlik hissi uyandırıyor. Hamilelik duygusallığı bu hafta pik yaptı bende çok fenayım 🤣
Böyle sorana şöyle kafa açmak lazım: Ben doğurmuyorum çoçuğum doğuyor. Bu onun hayatının en önemli içsel eylemi ben müdahale etmiyorum sadece sürece şahit oluyorum🤣 Bir daha da bir şey soramazlar zaten🤣🤣🤣

Demiş miydim geçen sofrada hem ağladım hem güldüm annemle kocam şok🤣
Bugün ofise gittim birkaç eşyamı almak için bir nefes aldım bir iyi geldi ondan mıdır baya modum yükseldi.
Ben bugün hurma yerken ağladım eşim sen hurmayı az mı yiyorsun dedi diye 😂 Sonra beni yürüyüşe götür bırak dedim o hırsla bir saatten fazla yürüyüş yaptım şimdi belim ağrıyor 🤣
İşyerime hayatta gitmem zaten doğurmadın mı diye arıyorlar. Bidaha doğduktan sonra haber vermeye görüşürüm 😂

Doğuranlar doğurmadan şunu da yapsaydım dediğiniz bi şeyler varsa söyleyin bize. Mesela bekarlığa veda partisi türünden bir şey veya bambaşka bir şey🤣
Artık onları yapamayız (dinlenerek uyumak, partilemek, seyahat etmek, rahat rahat sevişmek) bu saatten doğuma kadar yapabileceğimiz galiba bir sıcak çay kahve içmek var 🤣

Az dikişli normal doğum gerçekleşti 🙏🏻 çok güzel bir duyguymuş oğlumu kucağıma alınca anladım darısı da doğru zamanda sizlerin başına inşallah ❤️
Canımmm müsait olunca sürecini anlatır mısın? Bebiş kanalda mıydı? Epidural aldın mı süreç nasıl ilerledi, vajinal doğum isteyenlere de fikir olur

Ay ben de sinir olmaya başladım ki ben daha 37+3 üm 🫣 gören tüm akraba eş dost nasılsın demeden sen doğurmadın mı hala diyo, ne zaman doğurcan diyoo🤐 sanki 10 ay olduuu

Kızlar bende doğurdum geldim 😂 buraya bakamadım hiç. 38+2 de epidural anestezi ile aldım bebeğimi kucağıma. İnan hiç zor olmadı tam bir prenses doğum oldu. Başında bi sakinleştirici verdiler sonra tüm sürece canlı şahit oldum çok güzeldi hersey. Benim biraz kanamam fazla oldu oda kanım çok akışkan ondan dolayı tek olumsız yanı bu diyebilirim. Korkmayın yani sezaryendı vajinaldi en sağlıklısı ne olacaksa o olsun diye dua edin 🙏 şuan 6 günlüğüz biraz sarardık sütüm var gibi ama mama takviyesi de veriyorum inşallah zamanla artacak sütüm onada gerek kalmayacak. İnsan bakmaya kıyamıyor Rabbim hepinize en sağlıklı şekilde nasip etsin valla bu duyguyu yaşayınca anlayacaksınız öyle güzel kokusu var ki anlatamam 🥹

Ben hala 0-3 aylıklarım az diye düşünüyorum ya. Doğum yapanlar kaç tane yetiyor söyler misiniz

Ay ben de sinir olmaya başladım ki ben daha 37+3 üm 🫣 gören tüm akraba eş dost nasılsın demeden sen doğurmadın mı hala diyo, ne zaman doğurcan diyoo🤐 sanki 10 ay olduuu
Normal doğum bekleyince günü saati hiç bişey de belli değil sadece Kasım ayı içinde bir gün inşallah 🤣

Kızlar bende doğurdum geldim 😂 buraya bakamadım hiç. 38+2 de epidural anestezi ile aldım bebeğimi kucağıma. İnan hiç zor olmadı tam bir prenses doğum oldu. Başında bi sakinleştirici verdiler sonra tüm sürece canlı şahit oldum çok güzeldi hersey. Benim biraz kanamam fazla oldu oda kanım çok akışkan ondan dolayı tek olumsız yanı bu diyebilirim. Korkmayın yani sezaryendı vajinaldi en sağlıklısı ne olacaksa o olsun diye dua edin 🙏 şuan 6 günlüğüz biraz sarardık sütüm var gibi ama mama takviyesi de veriyorum inşallah zamanla artacak sütüm onada gerek kalmayacak. İnsan bakmaya kıyamıyor Rabbim hepinize en sağlıklı şekilde nasip etsin valla bu duyguyu yaşayınca anlayacaksınız öyle güzel kokusu var ki anlatamam 🥹
Canım sen neden erken yAptın doğumunu

Hayırlı olsun sizin de normal doğum tarihi geçmişti demi o yüzden suniyle yaptınız. Kaçıncı haftada oldu doğum. Benim sonum da böyle görünüyor da ne zamana kadar beklemek mantıklı bilemedim.🤷‍♀️
Teşekkür ederim 🙏🏻 40+6 da doğmuş oldu miadını doldurduğu için müdahale edilmesi şarttı oğlum da zaten bunu bekliyormuş toplam 4.5 saat sürdü😇

Teşekkür ederim 🙏🏻 40+6 da doğmuş oldu miadını doldurduğu için müdahale edilmesi şarttı oğlum da zaten bunu bekliyormuş toplam 4.5 saat sürdü😇
canım hayırlı olsun güle güle büyüt🥰 bebiş kanala girmiş miydi peki öyle mi suni sancı verdiler

Back
X