• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    237
Kızlar ya vajinal doğum olacak benimki bi sıkıntı olmazsa ben de son günlerde korkmaya başladım🫣 nedense sancının şiddetinden değil de sürekli açıklığa bakma olayları, kesi ve dikişten korkuyorum. Sürekli düşünmeye başladım acaba nasıl olacak diye çünkü ben o konuda hassasım vajinal ultrason sırasında bile çok tuhaf olmuştum canım yanmıştı kendimi kasmaktan. Hayatımda bir kere ameliyat bile olmadım maksimum kan verdim🤣 nasıl rahatlıcam ya sanki hiç olabilecek bir şey gibi gelmiyo ordan bebeğin çıkması falan olanaksız geliyo insana 😂😂
Canım normal doğurmadığım için kesi kısmını falan bilemiyorum ama çatı muayenesi o can acısıyla pek koymuyor insana. Bende normalde vajinal muayeneden nefret ederim kabus gibi gelir ama sancılarım olduğunda çatı muayenesi falan koymadı. O anda Hastanenin ortasına pislesem ve herkes bana baksa yine umrumda olmazdı doğurmanın derdine düşmüştüm cünkü😁

Canım normal doğurmadığım için kesi kısmını falan bilemiyorum ama çatı muayenesi o can acısıyla pek koymuyor insana. Bende normalde vajinal muayeneden nefret ederim kabus gibi gelir ama sancılarım olduğunda çatı muayenesi falan koymadı. O anda Hastanenin ortasına pislesem ve herkes bana baksa yine umrumda olmazdı doğurmanın derdine düşmüştüm cünkü😁
Evet ya herkes öyle diyor ama bilmiyorum valla bir an önce olsun çıksın istiyorum 😂😂 düşünmek daha zor

Kasılma yaşayıp doğum yapan annelere bir sorum var. Bilen birileri görüp yazarsa çok sevinirim 🙏🏻🙏🏻

Karnımda değişik hareketler oluyor. Dün tüm gece sertti. Şimdi bir sert oluyor uzun süre sonra hafif yumuşuyor, bir daha sertleşiyor. Ama ağrım yok. Bu gerçek kasılma değildir dimi?
Kasılmalar kesin ağrılı mı oluyor ?

Son düzenleme:
kızlar tansiyonum 13/9 olmuş durup dururken limonlu su dışında ne yapabilirim evde hızlı düşürmek için

Kasılma yaşayıp doğum yapan annelere bir sorum var. Bilen birileri görüp yazarsa çok sevinirim 🙏🏻🙏🏻

Karnımda değişik hareketler oluyor. Dün tüm gece sertti. Şimdi bir sert oluyor uzun süre sonra hafif yumuşuyor, bir daha sertleşiyor. Ama ağrım yok. Bu gerçek kasılma değildir dimi?
Kasılmalar kesin ağrılı mı oluyor ?
Düzenli ve zamanla şiddetlenmesi gerekiyor doğum sancısının, bi duş sizi rahatlatacaktır son haftalar da böyle sertleşmeler normal

• Beğen
Reactions: Uva
Ben doğurdum valla kızlar suyum gelmisti bugün yatisim yapıldı 23.27de doğumum oldu Allah hepinize nasip etsin inşallah 🥹
Ayyy ne kadar güzel bir haberrr🥺🥺🫠 Hayırlı olsun. Umarım sağlıkla, huzurla büyütürsünüz yavrunuzu 🩷 Nasıl geçti doğumunuz, umarım sizin için kolay olmuştur. Tebrik ederim

Selam kızlar bende dogurdum 29 ekimde. suyumda restoranda geldi 39+3 de. Normal dogum yapacaktim 10 cm acilmam da oldu 15 saat sonunda ama ne yazikki Bebek kalp atislari duzensizlesip strese girince sezeryana aldilar. Kendimi buna hazirlamadigim için çok uzuldum. 2 gun hastanede kaldik sonra eve geldik. Simdi kizim 1 haftalik ama gece uykulari yok. Napicaz bilmiyorum. Surekli huzursuz. Sutum de gelmiyor yani motivasyonum cok dusuk. Sutunuzle ilgili bisey yaptiysaniz yazarsaniz cok sevinirim. Bir de gece uyuma isini nasil cozdunuz.

Bebeğin haftası gayet iyi canım endişe etme sağsalim kucağına alırsın inşallah. 🙏
Geçmiş olsun canım kaçıncı haftadasın
bugüne kadar tansiyonum yükselmemişti bu sebeple doğurcağımı hiç düşünmüyordum ya hiç hazır değildim daha sancım olmadığı için daha dün kontrolüm vardı her şey iyidi😔😔😔 38+2 bugün 18/10 oldu tansiyonum birden

bugüne kadar tansiyonum yükselmemişti bu sebeple doğurcağımı hiç düşünmüyordum ya hiç hazır değildim daha sancım olmadığı için daha dün kontrolüm vardı her şey iyidi😔😔😔 38+2 bugün 18/10 oldu tansiyonum birden
Haftan çok iyi, bebeğin gelişimi tamamlanmıştır. Gönlün rahat olsun. İnşallah çok kolay ve güzel geçer doğumun. Sağ salim bebeğini kucağına alırsın ve sen de buraya diğer anneler gibi güzel hislerini paylaşmaya gelirsin yarın. Allah kolaylık versin 🩷🩷

Eşim biraz fazla kalınca bile sorun oldu canım. O olsa eminim bu kadar zorlanmazdım. Ama dediğin gibi zamanla her şey düzelecek, biliyorum. Allah razı olsun 🤲🏻❤️

Bugün akşama doğru kıyafetleriyle tartılınca 2160 gram geldi. Emmeyi tamamen öğrenince çıkaracağız diyorlar. Hastanede olmak bir yandan güvende hissettiriyor bir yandan da yalnız hissettiriyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Annelik içinde binlerce duyguyu barındıran bir şeymiş 🥹❤️

İnşallah canım 🤲🏻 Bez bağlamayı bile bilmiyordum. ChatGPT’ye sorup yaptım olabildiğince. Çocuk diyecek ki nereden düştüm ben bu kadının eline 😅
Nerden nerelere geldi senin küçük adamın canım ikiniz de çok güçlüsünüz 🩷

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah, niye böyle oldu ki birden doktor bir şey dedi mi

Back
X