• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Hayır canım ama ben gebe oldugumdab beri sürekli et yiyorum ona bağlıyorum. Genetik faktörlerde.var tabi bütün yegenlerim o civar doğdu ama yanılma da oluyor arkadasa 3800 dediler 3300 doğurmuş mesela sağlıklı olsunda önemli değil kilosu.iyi bişey değil kilolu olması normal gelme ihtimalleri düşük oluyor
Canm genelde 300 aşşa yukarı oluyor ya bende ondan korkuyorum benm 2800 kilosu vee artışı çok yavaşladıı doktorum normal son haftalarda diyor ama beslenmemde güzel dikkat ediyorum ama niye kilo az alıyor anlamadım geriden geliyor gibi 2500 üzeri olunca sıkıntı etmiyoruz dedi doktor ama ya daha zayıf doğarsa diye korkmuyor değilimm

Hello kızlar, dün kontrolüm vardı. 36+4 olarak sancım çıkmadı, suyu kilosu iyi dedi henüz kanala girmemiş bizimki. Ama hastaneden çıktıktan sonra gece yatana kadar resmen regl ağrısı çektim bacaklarıms kadar yayıldı. İşte son 2 günüm bu hafta sonu raporum başlıyor. Çantam hazır değil evde yapacak çok iş var. Bazen keşke 32 de ayrılsaydım da prensesler gibi yatıp dinlenseydim demiyor değilim. Bu gidişle grupta en son ben doğurucam gibi
Ben de izne ayrıldıktan sonra hazırlamıştım çantamı. Daha çok vaktin var bir sıkıntın yok gibi görünüyor işlerini de halledersin. Zaten son günler geçmek bilmiyor😂 30 Kasım tarihli gebe olarak bir zahmet en son doğur daha geçi yok senden☺️😂

Kızlar colostre diye bir krem varmış. Ameliyat izlerini geçirmekte çok başarılıymış. Ben sezaryen sonrası dikiş izini gidermek için alacağım. Size de söyleyim dedim🤗

Ben de izne ayrıldıktan sonra hazırlamıştım çantamı. Daha çok vaktin var bir sıkıntın yok gibi görünüyor işlerini de halledersin. Zaten son günler geçmek bilmiyor😂 30 Kasım tarihli gebe olarak bir zahmet en son doğur daha geçi yok senden☺️😂
Kız ben de varım bugün 36+4 olarak ama hiç çok var gibi gelmiyor 😅Hazırladım çantamı ama kapamadım eksiklerim var gelsin kapatacağım😅

GUnaydin kizlar, hamisler olarak baya az kaldik ☺️ bende dun dogum oncesi doktorum istedigi tahlilleri verdim, 37,3 de 3150gr gorunuyordu, hamilelkten yoruldum valla, bi gelsede dogursam artik 😅 ellerim ayaklarimda cok odem var, toplam 7 kilo almisim, ama neden bukadar sistim anlamadim 🙈

Kizlar gezmenin hayalini kurduğum icin neyle gezeriz nasilgezeriz onlara bakıyorum. Kanguru ve ev icin ana kucagi alan olmus muydu? Tavsiyeleriniz bekliyorum.

Hangi damla canım işe yaradı mı?
Sab simplex diye bi damla verdi tadını sevdi sonrasinda da rahatlıyor gibi 5 6 damla verebilirsin demisti dr. Öyle kullaniyorum. Mama takviyesi veriyor muydun? Ben takviye veriyorum acaba mama mi yaptı dedim yeni mama aldım bakalım artik yenisine baslamadim

Kızlar colostre diye bir krem varmış. Ameliyat izlerini geçirmekte çok başarılıymış. Ben sezaryen sonrası dikiş izini gidermek için alacağım. Size de söyleyim dedim🤗

Bana da yazdı doktorum.2 günde bir sürülecekmiş bakalım inş iyi gelir ben başladım

Günaydın kızlar 38+2 den selamlar. 🖖 hamileliğimin başından beri Türk kahvesinden tiksinen ben şimdi telvesini bile yemeye başladım 🤭 bu hormonlar ne kadar acayip bişey ya parmakla telve atıyorum ağzıma 😆
Vajinaya müthiş bir baskı var yatsam da yürüsem de hep morarmış gibi bi ağrım oluyor artık.
Kızımada söyledik doğum zamanını o da başladı gün saymaya artık çok heyecanlı bi görseniz.
Yalnız geçen gece öyle bir şey söyledi ki ne diyeceğimi 2 dk falan düşündüm.
Anne hani senin karnını kesicekler kardeşim ordan doğacak ya, işte ben o yüzden evlenmek istemiyorum ben de böyle şeyler yaşamak istemiyorum dedi bana 🫣
Şoka girdim sen bunları düşünmek için çok küçüksün daha kızım hem istemiyorsan zaten evlenmezsin böyle şeylere kafanı yorma dedim kapattım konuyu 🫠🥹

Doktoruna sordun mu canım? Ben benim doktoru sevmediğim için bir şey soramıyorum gjfhfh

Kız ben de varım bugün 36+4 olarak ama hiç çok var gibi gelmiyor 😅Hazırladım çantamı ama kapamadım eksiklerim var gelsin kapatacağım😅
Ah ne günlerdi her şeyim hazır ama çantaya koymuyordum bebiş acele etmesin diye🤣 Sonra doktor suyun azalmış yatış veririz deyince gece gece pompa falan kaynatmıştım. Yavrum annen hazır artık gelebilirsin

Selam kızlar 38+0 im bugün bebek asagi baya inmiş dedi. Açıklık baktı ilk defa öyle bariz bir açıklık yok dedi. Bebiş 3700 görünüyor iki üç gündür ağrılarım şiddetli nst 40-58 aralığında olmasına rağmen sancı yok dedi. Suyun falan gelirse gel onun dışında haftaya çağırdı 🫠 geçen haftadan bu yana çokta irilesmemis hala sansimiz var normal doğum için dedi. Bide ev işi yapiyordm hareket olsun diye ara ara da Spor devam et faydası olmuş dedi. Suyuda yeterliymis başka da bişey demedi. Yine Kara kara beklemek düştü payımıza

Hayirlı dogumlar arkadâsim bende oyle gittim su gelisli
HAber bekliyorum
Hanımlar sizler naptiniz
Size de hayırlı doğumlar kaçıncı haftadaydınız inşallah kolaylıkla kucağınıza alırsınız 🩷
Ben hala bekliyorum hiç bi hareket yok😂

Back
X