- 25 Aralık 2024
- 1.498
- 967
- 38
- 29
Evet üç gün.Şiddetli sırt ve bel ağrınız var mıydı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet üç gün.Şiddetli sırt ve bel ağrınız var mıydı?
Canım yeni mi doğdu? O süreyi biraz arttırmaya çalış eğer yeni doğduysa. Ben çok üstüne gitmedim sarılık geçirdi hafifkızlar bebişler kaç dk emiyo bi memeyi, benimki çok uzun emmiyo en fazla 5 dk, 30 dk emmesi mi gerekiyor
Tam ben de bunu soracaktım sanırım nişan geldi benim ama bilmiyorum sarımsı jel gibi asla akıntı değil panik oldum bir an bilgilendirir misiniz bizi kızlarKızlar nişan geldikten sonra ne zaman doğum başlıyor? Bi de hemen sancı mı geliyor yoksa dümdüz devam mı?internette nişan gelse bile bi hafta sonra olabilir diyorlar. Gece gece kafama takıldı. Günüm az kaldı ama belirti yok sıfır sancı. Gelen giden yoklayan hiç bi şey yok. Benim gibi olan var mı ya. Doğum başlaması için Nişan mı gelir yoksa sancı mı. Ya da direk pat diye hepsi mi geliyor. Acaba ben mi anlamadım ilk doğum diye.
O şiddetli ağrı dikiş yerinde mi oldu belinizde falan miBenim üç gün şiddetli ağrım vardı. Yürüyemedim. Sonra yavaş yavaş azaldı. İlk on gün hareketlerimi kısıtladı birazcık kalkarken yürürken falan. Şu an 27. gündeyim. Hiç Ağrım kalmadı çok şükür
Canım herkesinkii başkaa ya kiminde önce nişan geliyor kiminde önce ağrı kiminde su geliyor kiminin hepsi doğumda oluyorr yanii bünye ile alakalı sanırımmm bendede bi geşişme yokKızlar nişan geldikten sonra ne zaman doğum başlıyor? Bi de hemen sancı mı geliyor yoksa dümdüz devam mı?internette nişan gelse bile bi hafta sonra olabilir diyorlar. Gece gece kafama takıldı. Günüm az kaldı ama belirti yok sıfır sancı. Gelen giden yoklayan hiç bi şey yok. Benim gibi olan var mı ya. Doğum başlaması için Nişan mı gelir yoksa sancı mı. Ya da direk pat diye hepsi mi geliyor. Acaba ben mi anlamadım ilk doğum diye.
Canım stres altındaysan ondan olabilir bebebkler çok hissedermişş stres negatif enerjiyi ondan aplıyor olabilir ten teması yapp bnceKizlar benim bebeğim benimle durmuyor ağlıyor hep emmek istiyor huzursuz ama başkalarında duruyor ya neden böyle ben iyi bir anne değil miyim ya
Nişan gelsede doğum hemn başlamıyorum canm bazen o gün bazen bi hafta sınra başlıyorTam ben de bunu soracaktım sanırım nişan geldi benim ama bilmiyorum sarımsı jel gibi asla akıntı değil panik oldum bir an bilgilendirir misiniz bizi kızlar
Kızlar nişan geldikten sonra ne zaman doğum başlıyor? Bi de hemen sancı mı geliyor yoksa dümdüz devam mı?internette nişan gelse bile bi hafta sonra olabilir diyorlar. Gece gece kafama takıldı. Günüm az kaldı ama belirti yok sıfır sancı. Gelen giden yoklayan hiç bi şey yok. Benim gibi olan var mı ya. Doğum başlaması için Nişan mı gelir yoksa sancı mı. Ya da direk pat diye hepsi mi geliyor. Acaba ben mi anlamadım ilk doğum diye.
Kızlar Beniö sabah on civarı nişanım geldi akşam on civarı hastanede suyum patladı. Sudan sonra sancılar başladı. Bende de sıfır belirti vardı neredeyseTam ben de bunu soracaktım sanırım nişan geldi benim ama bilmiyorum sarımsı jel gibi asla akıntı değil panik oldum bir an bilgilendirir misiniz bizi kızlar
Gözün aydın canımm sağlıklı bir ömür diliyorumm nasılsınn şimdi bebişimiz nasılkızlar, ben de doğurdum, detaylı yazacağım, sıkıntılı bir süreç sonrası sezaryene döndük. şimdi evdeyiz, size hangi ağri kesiciler reçete edildi acaba? lütfen paylaşır mısınız? Neyi kullandınız ve günde kaç kez kullandınız?
Bendede yok yaa aynı sen gibiKızlar Beniö sabah on civarı nişanım geldi akşam on civarı hastanede suyum patladı. Sudan sonra sancılar başladı. Bende de sıfır belirti vardı neredeyse
Ben gibi ilerlemesin kuzum daha kolay olsun inşallahBendede yok yaa aynı sen gibi
İlerliyor sürecim sankiii çok merak ediyorum hikayeni yarını bekliyorum![]()
Hayırlı olsun canımmkızlar, ben de doğurdum, detaylı yazacağım, sıkıntılı bir süreç sonrası sezaryene döndük. şimdi evdeyiz, size hangi ağri kesiciler reçete edildi acaba? lütfen paylaşır mısınız? Neyi kullandınız ve günde kaç kez kullandınız?
evet 8 günlükCanım yeni mi doğdu? O süreyi biraz arttırmaya çalış eğer yeni doğduysa. Ben çok üstüne gitmedim sarılık geçirdi hafif
Dikiş yeri zaten agrıyor, bel ve rahimdede agri oldu bendeO şiddetli ağrı dikiş yerinde mi oldu belinizde falan mi
Canım doktora sordun mu bu kanamanın kontrolden sonra olduğunu?Benim nişan geldi apar topar hastaneye gittim. Doktor açıklık var dedi alalım dedi. Gittiğime pişman oldum çünkü muayeneden sonra kanama başladı. Şu anki aklım olsa hemen gitmezdim.
Canım kanama herhangi gibi bi bebek hareketinde azalma yoksa korkma, doktorunla iletişime geç muhakkak. Son haftalardayız artık muayeneye gerek duyar belki.Tam ben de bunu soracaktım sanırım nişan geldi benim ama bilmiyorum sarımsı jel gibi asla akıntı değil panik oldum bir an bilgilendirir misiniz bizi kızlar
Sat ne zaman senin canım? Bende aynıyım ya hurma ve ananasa başladım.Canım herkesinkii başkaa ya kiminde önce nişan geliyor kiminde önce ağrı kiminde su geliyor kiminin hepsi doğumda oluyorr yanii bünye ile alakalı sanırımmm bendede bi geşişme yok
Aslında bi yandan güzel en azından haftalar önce sancı çekmiyorsun ama bu şekilde de sanki günler x2 yavaş gibi. Benim tansiyonum yüksek çıkıyor arada kendi kendine. Acaba makinemi bozuk diye eşimde kendiniölçüyor çünkü durduk yere oturduğum yerde çıkıyor. Yeni makine aldık belki bunda hata vardır diye. Geçen hafta hastanede kaldım ilk girişte 15lere çıkmıştı. Evde daha düşük çıkmıştı ama terslik olduğunu hissedip ilk defa eşimi aradım ve hastaneye gitmemiz lazım iyi değil dedim. Onun da korkusu düştü içime,o yüzden artık doğurmak istiyorum hemen, sağlıkla kucağıma alayım bebeğimi.Kızlar Beniö sabah on civarı nişanım geldi akşam on civarı hastanede suyum patladı. Sudan sonra sancılar başladı. Bende de sıfır belirti vardı neredeyse