• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    231
kızlar bebişler kaç dk emiyo bi memeyi, benimki çok uzun emmiyo en fazla 5 dk, 30 dk emmesi mi gerekiyor
Canım yeni mi doğdu? O süreyi biraz arttırmaya çalış eğer yeni doğduysa. Ben çok üstüne gitmedim sarılık geçirdi hafif

Kizlar benim bebeğim benimle durmuyor ağlıyor hep emmek istiyor huzursuz ama başkalarında duruyor ya neden böyle ben iyi bir anne değil miyim ya

Kızlar nişan geldikten sonra ne zaman doğum başlıyor? Bi de hemen sancı mı geliyor yoksa dümdüz devam mı?internette nişan gelse bile bi hafta sonra olabilir diyorlar. Gece gece kafama takıldı. Günüm az kaldı ama belirti yok sıfır sancı. Gelen giden yoklayan hiç bi şey yok. Benim gibi olan var mı ya. Doğum başlaması için Nişan mı gelir yoksa sancı mı. Ya da direk pat diye hepsi mi geliyor. Acaba ben mi anlamadım ilk doğum diye.
Tam ben de bunu soracaktım sanırım nişan geldi benim ama bilmiyorum sarımsı jel gibi asla akıntı değil panik oldum bir an bilgilendirir misiniz bizi kızlar

Benim üç gün şiddetli ağrım vardı. Yürüyemedim. Sonra yavaş yavaş azaldı. İlk on gün hareketlerimi kısıtladı birazcık kalkarken yürürken falan. Şu an 27. gündeyim. Hiç Ağrım kalmadı çok şükür
O şiddetli ağrı dikiş yerinde mi oldu belinizde falan mi

Kızlar nişan geldikten sonra ne zaman doğum başlıyor? Bi de hemen sancı mı geliyor yoksa dümdüz devam mı?internette nişan gelse bile bi hafta sonra olabilir diyorlar. Gece gece kafama takıldı. Günüm az kaldı ama belirti yok sıfır sancı. Gelen giden yoklayan hiç bi şey yok. Benim gibi olan var mı ya. Doğum başlaması için Nişan mı gelir yoksa sancı mı. Ya da direk pat diye hepsi mi geliyor. Acaba ben mi anlamadım ilk doğum diye.
Canım herkesinkii başkaa ya kiminde önce nişan geliyor kiminde önce ağrı kiminde su geliyor kiminin hepsi doğumda oluyorr yanii bünye ile alakalı sanırımmm bendede bi geşişme yok

kızlar, ben de doğurdum, detaylı yazacağım, sıkıntılı bir süreç sonrası sezaryene döndük. şimdi evdeyiz, size hangi ağri kesiciler reçete edildi acaba? lütfen paylaşır mısınız? Neyi kullandınız ve günde kaç kez kullandınız?

Tam ben de bunu soracaktım sanırım nişan geldi benim ama bilmiyorum sarımsı jel gibi asla akıntı değil panik oldum bir an bilgilendirir misiniz bizi kızlar
Kızlar Beniö sabah on civarı nişanım geldi akşam on civarı hastanede suyum patladı. Sudan sonra sancılar başladı. Bende de sıfır belirti vardı neredeyse

kızlar, ben de doğurdum, detaylı yazacağım, sıkıntılı bir süreç sonrası sezaryene döndük. şimdi evdeyiz, size hangi ağri kesiciler reçete edildi acaba? lütfen paylaşır mısınız? Neyi kullandınız ve günde kaç kez kullandınız?
Gözün aydın canımm sağlıklı bir ömür diliyorumm nasılsınn şimdi bebişimiz nasıl

Hayırlı olsun canımm🙏🏻 bana sadece günde 2 kez arveles hap reçete edildi size ne reçete edildi?

Back
X