• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    233
Kızlar bebekleriniz kusuyor mu ya? Benimki genelde her beslenmeden sonra bir miktar kusuyor. Nerdeyse yarım saat belki daha fazla yatırmıyorum beslenmeden sonra. Gazını falan çıkartıyorum ama yinede kusuyor. Gündüz neysede gece korkuyorum. Ya kusarda tıkanırsa diye. Hepten kaçtı uykularım. ?
Canım benim bebiş de kusuyor. Midesine fazla gelen kısmı çıkarıyor sanırım. Kafasını sağa veya sola döndürerek yatırıyorum. Tabii kendisi kafasını çevirdiği için ben de tedirgin oluyorum ama genelde ses çıkarıyor o esnada. Hemen bakıyorum. Uykumuz kuş uykusuna döndü zaten.

Kızlar ben de emzirme sürecini çok kolay sanmışım,çok zormuş.Bazen çuçuğum çok güzel emiyor bazen de ağzında bekleme yapar oldu.Krizlere giriyoruz ana oğul.Memeyi tutması dert,doydu mu düşüncesi dert oldu🥲
Benim oğlan mütemadiyen emiyor bunaldım doymuyor mu bağımlılık mı süt de boşken damlayacak kadar iyi geliyor daha ben ne yapayım

Ya ben alyayı kontrole götürdüm yüzü hala sarıydı. Anne sütü sarılığı bu 3 ay sürer dedi
Ya hiç kilo almamış gözüküyor sarılık yüzünden mi her öğün sulu kaka yapıyor ishal mi oldu anlamadık doktor çıkmıştı gittiğimizde yarın yine gideceğiz sarılık değerü de yüksek çıktı

Bez sayısı fena değil. Hem kakası hem çişini yapıyor.

Mama vermiyorum çünkü sütüm geliyor. 1 ayı dolunca sağlık ocağına gideceğiz kilosuna bakılacak. Bende hep acaba doydumu derdi var. Büyüyüp buyumedigini de anlamıyorum
Ben de vermiyordum ama bugün başladım kilo alımı ya yok ya da yavaş olmuş hiç gibi bir şey ya

Benim bebe tüm gün çığlık atarak ağlıyor. Hayır anlamıyorum da kakasını yapıyor, gazını da çıkarıyor. Neyin sancısı bu? Bağırsakları sindirime alışırken ağrımı yapıyor acaba.

Onu bilmiyorum yavrum crp ne baktılar mı senin ,kendini nasıl hissediyorsun
Crp yok bakılmadı pazartesi kontrole gittiğimde gördü doktor kan tahlili istemedi yarın için bir daha çağırdı bakalım ne diyecek ağrı yapıyor biraz doğum yapalı 8 gün bitti normal mi bilmiyorum rahatsız ediyor o şişlik

Kızlar benim bebeğim prematüre. Bu yüzden her hafta kontrole gidiyoruz. Diyetisyen bebeğin doyduğunu çiş yapma sayısından anlarsın dedi. Günde 6-7 kere çiş yapıyorsa doyuyordur dedi. Günde 1-2 kere kaka yapması da yeterliymiş. Tabii her doktorun görüşü farklı oluyor ama benim aldığım bilgiyi paylaşmak istedim.

Kızlar ben de emzirme sürecini çok kolay sanmışım,çok zormuş.Bazen çuçuğum çok güzel emiyor bazen de ağzında bekleme yapar oldu.Krizlere giriyoruz ana oğul.Memeyi tutması dert,doydu mu düşüncesi dert oldu🥲
Aynısı ya 😭 doyuyor mu doymuyor mu anlamıyorum bide

Mememi tam kavrayamadı için ucunda su toplamış gibi kabarcık oldu. Bunu yaşayan var mı

Vajinal doğum bekleyen bi ben mi kaldım a dostlarım kimse yok mu başka
ben de doğurmak istiyorum artık😍

Kızlar sezaryenin 23.gününde hala ağrılarım oluyor, benim gibi olan var mı doktoruma söylemeli miyim ya. Kanama da bitecek gibi gelmişti ama tekrar başlamış. Çok yoruldum gerçekten

Vajinal doğum bekleyen bi ben mi kaldım a dostlarım kimse yok mu başka
ben de doğurmak istiyorum artık😍
Bende bekliyorum 😅 sağlıkla kucağımıza alalım canım bi an önce. Kendimi ikiye katlayıp elbise gibi bi dolaba koymak istiyorum, o derece saçma hisler içimdeyim. 🙈 şükür, isyanda değilim sadece ağırlaştığım için çok yorgunum.☺️ Sende doğuma dair belirti bir işaret var mı nişan sancı falan.

Crp yok bakılmadı pazartesi kontrole gittiğimde gördü doktor kan tahlili istemedi yarın için bir daha çağırdı bakalım ne diyecek ağrı yapıyor biraz doğum yapalı 8 gün bitti normal mi bilmiyorum rahatsız ediyor o şişlik
Canım senin halsizliğin böyle vücudunun dökülmesi halden hale girme durumun var mı varsa hiç beklemeden kan ver sağlık ocağında crp bakılsın bence enfeksiyon kapmış olabilirsin eğer bunlar varsa

Bende bekliyorum 😅 sağlıkla kucağımıza alalım canım bi an önce. Kendimi ikiye katlayıp elbise gibi bi dolaba koymak istiyorum, o derece saçma hisler içimdeyim. 🙈 şükür, isyanda değilim sadece ağırlaştığım için çok yorgunum.☺️ Sende doğuma dair belirti bir işaret var mı nişan sancı falan.
Nişan dedikleri cumartesi gecesi geldi bebeğim kanaldaymış yerleşmiş doğmasını bekliyorum artık baya ağırlaştım sıkıldım doğsun sağlıkla istiyorum senin durumlar nasıl 😍

Benim oğlan mütemadiyen emiyor bunaldım doymuyor mu bağımlılık mı süt de boşken damlayacak kadar iyi geliyor daha ben ne yapayım
Benim de damlar oldu,ben 40 dk ya da 30 dk emziriyorum artık sonra çekiyorum.Bence memede güvende hissediyorlar ondan sürekli emmek istiyor .Doktor bana ne kadar isterse vereceksin demişti

Back
X