• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    235
Emziren annelere bi sorum var. Memeleriniz hep şiş ve sert mi? Benim gece ve sabah öyle oluyor ama gün içinde iniyor sanki sık emzirdiğim için. Ama süt sanki yokmuş az geliyormuş gibi hissediyorum. Gerçi emerken yutkunuyor süt geliyor ama yeterli geliyor mu ya da normali bu mu sizin de öyle mi merak ediyorum
Benim de aynı, ama yeterince süt geldiğine inanıyorum. Silikon uç kullanıyorum, onda süt birikiyor emzirdiğimde, rahatlıyorum :))

Bende sanıyorum ki hep şiş ve gergin olacak. 🫠 normali bu sanırım 🫣
Yok canım, inan sütümüz yetiyor. Hatta benim bir göğüs pek büyümüyor ve sertleşmiyor, diğerine göre daha az süt geliyor ama yinede geliyor. Silikon uçtan anlıyorum :)

Kızlar dünden beri bebişe tek bakıyorum. Her yanım ağrıyor. Karnı tok, altı temiz. Uyumuyor. Gaz sancısı çekiyor. Yay gibi geriyor vücudunu. Damla verince 10 dakika duruyor sonra tekrar başlıyor. Hiç sabah olmayacakmış gibi geliyor..

Kızlar dünden beri bebişe tek bakıyorum. Her yanım ağrıyor. Karnı tok, altı temiz. Uyumuyor. Gaz sancısı çekiyor. Yay gibi geriyor vücudunu. Damla verince 10 dakika duruyor sonra tekrar başlıyor. Hiç sabah olmayacakmış gibi geliyor..
Canım al bendende okadarr masaj yapıpı sırt pışpışlamaktan helak oldumm

Yok canım, inan sütümüz yetiyor. Hatta benim bir göğüs pek büyümüyor ve sertleşmiyor, diğerine göre daha az süt geliyor ama yinede geliyor. Silikon uçtan anlıyorum :)
Anladım canım benimki de içerken yutkunuyor ses geliyor ama acaba az mı geliyor diye endişe ediyordum az önce yapay zekaya da sordum bu çok normalmiş.ekliyorum yazdığını;

• Gece boyunca uzun süre emzirme arası olduğu için memelerde biriken süt memeyi daha dolu, şiş ve gergin gösterir.
  • Gün içinde sık emzirdikçe memeler boşalır ve daha yumuşak, sönük görünür. Bu, sütün azaldığı anlamına gelmez.
  • Olgunlaşmış süt üretiminde meme artık fabrikaya döner: dolu olmasına gerek kalmadan sürekli üretir.

Kızlar kaka sayısı azalan var mı? Bizim kız şu saate kadar bütün gün kaka yapmamıştı az önce yaptı şükür ama ben o yapana kadar çatladım resmen ağlaması hiç durmadı.

Kızlar kaka sayısı azalan var mı? Bizim kız şu saate kadar bütün gün kaka yapmamıştı az önce yaptı şükür ama ben o yapana kadar çatladım resmen ağlaması hiç durmadı.
Canım eğer beslenmesi iyiyse azalmamıştır. Gaz sancısı ve kaka yapmada zorlanma durumu vardır bence. Şu sıralar benimki de gaz sancısı çekip kakasını zor yapıyor. Yaptı mı da dolduruyor

Canım eğer beslenmesi iyiyse azalmamıştır. Gaz sancısı ve kaka yapmada zorlanma durumu vardır bence. Şu sıralar benimki de gaz sancısı çekip kakasını zor yapıyor. Yaptı mı da dolduruyor
Beslenmesi de iyi aslında canım. 2 saatte bir bile değil daha sık emdi. Çişli bez sayısı da iyi. Ama aşırı huzursuzdu kakayı yapana kadar çocuk bütün gün ıkındı gaz damlasını verdik en son Allah bulandan razı olsun rahatlattı😂

Gece gaz sancısından uyumadı hiç benimki. Bu soruna çözüm bulabilen var mı ya

Back
X