• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    235
15 gün oldu. Şimdi yazdım geç kalmadınız bu zamanlarda başlıyoruz zaten dediler. İnternetten de baktım 15 günden sonra başlayanlar da varmış ama burda görmesem hiç haberim olmayacak ya. Bugün eşime aldırıp başlayayım dedim.
Başla canım biz 6 günlüğüz hemen başladık çok önemli dvit

Bugün iki saat yalnız dışarı çıktım. Dönünce annem de eşim de (ki çok şaşırtıcı hiç beklemezdim eşimden) pişman etti. Lohusalıkta aşırı yalnız hissetmeye başladım.

Ne kullanıyorsun ocean mı
Şu an sağlık ocağının verdiğini kullanıyorum monovit d3
Kaynım bi tane sipariş vermiş henüz gelmedi onu kullan dedi hangi marka bilmiyorum gelince paylaşırım o gelene kadar sağlık ocağından verileni kullanıyorum

Canım bi fotosunu atar mısın memnunsan bide günde kaç damla
Ocean D3 400IU canm, damla olarak kullanacaksan 3 damla sprey olarak 1 fis, sprey ucunu taktim ben o daha kolay geldi bana.

Eklentiler

• 1000028345.webp
    1000028345.webp
    43 KB · Görüntüleme: 8
Kızlar oturup bir orman dolusu ağlayasım var,hem yorgun hem depresif hissediyorum.Nasıl düzen oturacak ne zaman rahatlayacağımı düşünüyorum devamlı,aynadaki kendimi tanıyamıyorum.Bazen tuvalete gitmeyi unutuyorum,bazen yüz yıkamayı.Bunaldım çok.Eşim ve annem çok destek ama gene de sürekli hep böyle olacakmış ve ben devamlı kadın değil de “süt veren kadın” gibi gezecekmişim gibi hissediyorum.Gerçekten bebek bakmak ne kadar zor ne kadar zahmetli ki boşuna denmemiş cennet annelerin ayakları altında diye,erkeklerin bir şey yaptığı yok

Kızlar oturup bir orman dolusu ağlayasım var,hem yorgun hem depresif hissediyorum.Nasıl düzen oturacak ne zaman rahatlayacağımı düşünüyorum devamlı,aynadaki kendimi tanıyamıyorum.Bazen tuvalete gitmeyi unutuyorum,bazen yüz yıkamayı.Bunaldım çok.Eşim ve annem çok destek ama gene de sürekli hep böyle olacakmış ve ben devamlı kadın değil de “süt veren kadın” gibi gezecekmişim gibi hissediyorum.Gerçekten bebek bakmak ne kadar zor ne kadar zahmetli ki boşuna denmemiş cennet annelerin ayakları altında diye,erkeklerin bir şey yaptığı yok
Canım valla ben de aynı durumdayım. Bebek uyumuyor. Sürekli ağlıyor. Çaresizlikten beynim yandı artık.

Kızlar geceleri bebeğinizi beslemek için uyanmak size de zor gelmeye başladı mı?. Böyle hissettiğim için vicdan azabı çekiyorum. 1 saat 45 dkya alarm kuruyorum genelde şu sıralar alarmı ertelemeye başladığımı farkettim. Nasıl yaparım bunu diye vicdan azabına düştüm sonra

Kızlar geceleri bebeğinizi beslemek için uyanmak size de zor gelmeye başladı mı?. Böyle hissettiğim için vicdan azabı çekiyorum. 1 saat 45 dkya alarm kuruyorum genelde şu sıralar alarmı ertelemeye başladığımı farkettim. Nasıl yaparım bunu diye vicdan azabına düştüm sonra

Canım neden 1 saat 45 dk?bu çok az bir saat doktor bana 3 saat gece demişti ki hatta bir süre sonra bebek ne zaman isterse o zaman kalkacak

Doktorum bana bile 3 saatte bir kalk dedi siz neden 2 saatte bir uyanıyorsunuz sarılık da yoksa

Back
X