- 25 Şubat 2025
- 1.291
- 1.000
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İçinde gelenler standart 24 mm oluyor sanırım. Kataloğunda yazıyor canım mochi 24 diye biliyorumİçinde gelenin ölçüsü kaç nası bilicem ccanımm hiç bilmiyordum böle bişey çok sağol ua
Ne yazsam bulurum canm yaa ben bulamıyorum internetteİçinde gelenler standart 24 mm oluyor sanırım. Kataloğunda yazıyor canım mochi 24 diye biliyorum
MOCHi - Giyilebilir ve MOMentum Göğüs Pompası Flanj Ölçü Ayarı Aparatı ben bu kendi sitesinden aldımNe yazsam bulurum canm yaa ben bulamıyorum internette
İdrar yolu enfeksiyonu ilerlemiş olabilir bir tahlil ver canım. Bebeğe sütün antikor üretiyor zaten bir şey bulacağını sanmıyorumKızlar bu gece çok fena ateşlendim. Tüm vücudum ağrıyordu çok üşüyordum. Bebeği de emzirdim ama maske falan da yoktu. Ateşim de resmen benim hararetim ona geçiyordu dokunduğu için. Çok zordu ya. Sonra tuvalete gittim idrarımda koku var gibiydi. Sanırım idrar yolu enfeksiyonu oldum ama daha önce ateşli geçirmemiştim hiç. Böyle bir şey yaşayan oldu mu
Bizde de kan uyuşmazlığı var sarılık geçiriyoruz değeriniz kaç şuan? Kilo artışı oldu mu bebeğinizde? Memeyi emme olarak benim kızım da bir memeyi 7 8 dk anca emiyor sonra bırakıyor çoğu zaman diğer memeyi veremiyorum da ama kilo artışı oluyor o nedenle emdiğinin yettiğini düşünüyorumKızlar merhaba aralık grubundayım ama kasımda doğum yaptım bebeğim 10 günlük kan grubundan dolayı uyuşmazlığımız olduğu için sarılıktı ve küçük doğdu 2500 doktorumuz mama kullanın dedi sezeryandım ilk 2 gün sütüm yoktu mama kullandık tabi sonrasında sütüm geldi ilk sütü hep vermeye çalıştım ama bebeğimi emzirme de problem yaşıyorum anlamıyorum memeye her geldiğinde sabırsızlıkla iki yudum alıp kafasını itiyor ger şekilde denedim ayakta hoplatarak şu ana kadar belki toplamda 10 dalkika emmiştir sütümü sağıyorum sürekli ama vermeden önce her seferinde göğsümü veriyorum ne yapmam gerekiyor bunu yaşayanlar var mı aramızda artık çok zorlanıyorum sağ mama artı tutmaması
Merhaba bende uyanıkken çok olmuyor ama uyurken 46ya bile düşmüş oluyor bazen akıllı saat uyarı veriyor doğumdan beriMerhaba kizlar dogumdan sonra nabiz dusuklugu yasayan varmi aranizda? Nabzim 50-55 lere dusuyor gun icinde sizde oldumu? Olduysa nasil cozum buldunuz yardimci olabilirseniz sevinirim psikolojik olarak berbat hissediyorum..
Benimki de öyle ilk 3 dakika o kadar hızlı emiyor ki bazen nefes alsın diye memeyi çekiyorumKızlar benim bebiş memeyi emerken ilk 2-3 dkda sütün yoğunluğundsn dolayı nefes almayı unutuyor resmen. Sonra nefes nefese kalıyor. Benimkinin nefes almasında sorun mu var acaba
Bende öyle yapıyordum yalnız en son mastit olduktan sonra sağ göğsümde süt azaldı doymuyor onunla şimdiKızlar ben tek göğüsümü emzirdikten sonra bebeğim uyuyor diğer göğüse emzirmiyorum böyle olunca tekrar uyanınca da emmeyen tarafı veriyorum. Sizler nasıl yapıyorsunuz her iki göğüsü de aynı anda mı emziriyosunuz?
Bizimki çıkarıyor :)bebeğiniz uyurken kendi kendine gaz çıkarıyo mu?
Merhaba akilli saatte gun icindeki en dusuk en yuksek nabiz gosteriliyor ordan hic gun icinde 50 ye dusmusmu baktinizmi. Uyurken benimde 43 lere kadar iniyor ya asiri takiyorumBizde de kan uyuşmazlığı var sarılık geçiriyoruz değeriniz kaç şuan? Kilo artışı oldu mu bebeğinizde? Memeyi emme olarak benim kızım da bir memeyi 7 8 dk anca emiyor sonra bırakıyor çoğu zaman diğer memeyi veremiyorum da ama kilo artışı oluyor o nedenle emdiğinin yettiğini düşünüyorum
Merhaba bende uyanıkken çok olmuyor ama uyurken 46ya bile düşmüş oluyor bazen akıllı saat uyarı veriyor doğumdan beri
Benimki de öyle ilk 3 dakika o kadar hızlı emiyor ki bazen nefes alsın diye memeyi çekiyorum
Tıkanıyor benimki kaç defa ilk korkuyordum. Şimdi aliştimKızlar benim bebiş memeyi emerken ilk 2-3 dkda sütün yoğunluğundsn dolayı nefes almayı unutuyor resmen. Sonra nefes nefese kalıyor. Benimkinin nefes almasında sorun mu var acaba
Aynen benimki de tıkanıyor yaTıkanıyor benimki kaç defa ilk korkuyordum. Şimdi aliştim
Kızlar bu gece çok fena ateşlendim. Tüm vücudum ağrıyordu çok üşüyordum. Bebeği de emzirdim ama maske falan da yoktu. Ateşim de resmen benim hararetim ona geçiyordu dokunduğu için. Çok zordu ya. Sonra tuvalete gittim idrarımda koku var gibiydi. Sanırım idrar yolu enfeksiyonu oldum ama daha önce ateşli geçirmemiştim hiç. Böyle bir şey yaşayan oldu mu
Kızlar benim oğlana elektrikli ana kucağı aldık. İçine çökmesin diye battaniye ile yükselttim. Bugün içinde uyudu sallanırken. Kaldırmadım uyanır diye. Hep gözümün önünde zaten. Acaba bir zararı olur mu?
Nasıl birşey aldın canım bi foto atabilirmisin bende alacağım ama karar veremedimKızlar benim oğlana elektrikli ana kucağı aldık. İçine çökmesin diye battaniye ile yükselttim. Bugün içinde uyudu sallanırken. Kaldırmadım uyanır diye. Hep gözümün önünde zaten. Acaba bir zararı olur mu?
Emziriken diğer memeden akan süt delirtti beni üstüm asla kuru durmuyor sizdede böyle miKızlar kimimizin 1 hafta kimimiz2 ay oldu doğum yapalı. Genel olarak hepimiz benzer şeyleri yaşıyoruz ama sormak istiyorum.
Doğumdan sonra lohusalık sürecinde en çok zorlandığınız konu ne oldu.
Benim birçok şey ama ama ilki , emzirirken yada mama verirken bebeğimin tıkanması oldu. Çok korktum.
Şu an 11 günlük kilo kaybetti ilk hafta 15 günlük doktora götüreceğiz öğreneceğizBizde de kan uyuşmazlığı var sarılık geçiriyoruz değeriniz kaç şuan? Kilo artışı oldu mu bebeğinizde? Memeyi emme olarak benim kızım da bir memeyi 7 8 dk anca emiyor sonra bırakıyor çoğu zaman diğer memeyi veremiyorum da ama kilo artışı oluyor o nedenle emdiğinin yettiğini düşünüyorum
Merhaba bende uyanıkken çok olmuyor ama uyurken 46ya bile düşmüş oluyor bazen akıllı saat uyarı veriyor doğumdan beri
Benimki de öyle ilk 3 dakika o kadar hızlı emiyor ki bazen nefes alsın diye memeyi çekiyorum
Biz doktorumla seneye görüşürüz diye ayrıldıkKızlar 2. Yada 3. Çocuğu olanlar nasıl karar verdiniz bir kez daha hamile kalmaya. Bakıyorum hepimiz benzer süreçlerden geçiyoruz . Hal böyleyken 2. Ye nasıl karar verilir ki? Unutacak mıyız bu günleri??