Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşim söyler benden habersiz uyarır eminim ama söylenenler söylendi bile ağlatmasınlar anneleri hele ki annelikleriyleBelki ustu kapali esinizle konusabilirsiniz bu durumun siz üzdüğünden bahsedebilirsiniz. Bizde de bir kucaga alistirmayin, sonra kucaktan inmez lafi vardi. Ilk bebegim oldugu icin hep kucagimda olsun kokusunu duyayim istiyordum. Sonra birgun esimle konusurken, kiminle konussam bir kucaga alistirmayin uyarisi yapiyorlar, icim sisti herkesten fikir duymaktan diye soylendim. O da bunu soyleyenlerden birinin kendi annesi oldugunu da bildigi icin rahatsizligimi anlamis oldu, sonra da bu konu kapandi. Bu tip konular ozellikle lohusalik doneminde beni aglatiyordu, defalarca tuvalete gidip aglayip odaya dondugumu hatirliyorum maalesef.
Canım benim bebiş küvözdeyken hemşireler sürekli çok ağlayan, gazlı bir bebek diyorlardı. Orada da özellikle geceleri ağlıyormuş. Tabii biz yarım saat görüp eve geldiğimiz için bunları sadece duyuyorduk, umursamıyorduk. Şimdi hemşireleri çok iyi anlıyorumBunu duymak çok iyi geldi gerçekten.
Canım üstte mesajını gördüm de aklıma takıldı senin bebiş erken doğdu ya şimdi gününü yakalıyor da kolik başladı![]()
Ben de telefonda anneme patlıyorum maalesef. Bebek durmuyorsa şunu yaptın mı, bunu yaptın mı diyor. Oysa ben söylediği şeyleri bin kere denemiş oluyorum. İlacını aldınız mı, doğalgazı açtınız mı gibi gibi sorular bitiriyor beni özellikle. Yani bunları yapmamış olma ihtimalim var mı sankiBenim o patlamalar anneme denk geliyor kendisi mayın tarlası gibi olduğu için
Canım akşamları keşke benimki de uyusa da saat başı kalksa. İnan ki 3-4 saat uyumadığı oluyor. Tam daldı diyoruz. 5 dakika sonra ağlamaya başlıyor. Zamanla geçecek ama o zamana kadar bizi biraz yoracak maalesef. Gece 1’de uyumaya gittim. Eşim saat 4’e kadar salonda baktı. Sonra yatak odasına geldiler. Beşiğe koydu ve bebiş o an huysuzlanmaya başladı. Ben de bir ara dalmışım. Uyandığımda hâlâ beşik sallıyordumKızlar bebekleriniz geceleri kaç saat uyuyor uyanıyor benim bebek saat başı kalkıyor sanki ya bu düzene hiç girmeyecek mi korkuyorum![]()
Zararı olacağını sanmıyorum benim oğlum da gece bile onda uyudu başka yerde uyutamazdim.Kızlar benim oğlana elektrikli ana kucağı aldık. İçine çökmesin diye battaniye ile yükselttim. Bugün içinde uyudu sallanırken. Kaldırmadım uyanır diye. Hep gözümün önünde zaten. Acaba bir zararı olur mu?
Yaşlıların sözünü kafan takma bence hele de o yaşlı kaynananaya hiç takmaKaynanam aradı normal değil doktora götürün niye böyle sütün mü yetmiyor problem mi var vay efendim mama verilmezmiş insanı depresyona sokar(girdi bile)
İlk hafta kaybettiği kilo değil ödem benim oğlum da 2650 doğdu 2500 e düştü sonrasında toparlıyorlarŞu an 11 günlük kilo kaybetti ilk hafta 15 günlük doktora götüreceğiz öğreneceğiz
İlk hafta kaybettiği kilo değil ödem benim oğlum da 2650 doğdu 2500 e düştü sonrasında toparlıyorŞu an 11 günlük kilo kaybetti ilk hafta 15 günlük doktora götüreceğiz öğreneceğiz
Bebeğim 2650 doğdu ödemden sonra ilk hafta 2500 e düştü ilk ayında 3kg 100g a çıktıBebeği 2500-3000 gram arası doğanlar, 1. Ayınızda bebişiniz kaç kiloydu acaba. Bizim 3 gün sonra 1. Ay kontrolü var kilo alımı iyi mi değil mi gerildim biraz
Emzik tutmuyorEvet haklisiniz. Uykusu bolunmesin diye kemerlerini baglayamiyordum. En dusuk seviyede 1er saat araliklarla sallaniyordu. Anakucaginin 1 saat sonra ninnisi bitince uyanip hem yeniden baslatiyordum hem de kontrol ediyordum kaymis mi vs diye. Uyku duzeni ilk 40 gunden sonra biraz duzeldi - atak haftalari haric. Bu arada sadece uyurken emzik de vermeye baslamistik simdi aklima geldi. Uyuyasiya kadar emiyor, sonra agzindan kendi kendine cikariyordu. Insallah sizinkinin de bir an önce düzelir uykusu.
Haklisiniz.Eşim söyler benden habersiz uyarır eminim ama söylenenler söylendi bile ağlatmasınlar anneleri hele ki annelikleriyle
Dünden beri toplasam 3 saat uyumamıştır. Bir tek memede ve kucakta duruyorKızlar bu kucakta uyumak isteme,uykuya geç dalma,yatağa konulunca uyanma olayı geçici demi.Canımıza okuyor gece gündüz yani.Gece uykumuz ne zaman 3 saat olacak.Gece de azaldı gündüz de çok azaldı.Önceden gündüz uyumayı çok severdi.
Naptın canım? Gittin mi doktoraEvet ya yarın ki kontrolü sabırsızlıkla bekliyorum. Tuvalete bile koşarak gidiyorum![]()
3 gündür aynı bizde de, sizin kaç günlük bebişKızlar bu kucakta uyumak isteme,uykuya geç dalma,yatağa konulunca uyanma olayı geçici demi.Canımıza okuyor gece gündüz yani.Gece uykumuz ne zaman 3 saat olacak.Gece de azaldı gündüz de çok azaldı.Önceden gündüz uyumayı çok severdi.
3 gündür aynı bizde de, sizin kaç günlük bebiş
Hüzünlendim bak şimdi1 ayı geçtik biz ,sizin baya erken olmuş![]()
Merhaba, bizim de 40 gunluk-2 aylik olasiya kadar durum boyleydi. Farkli yerlerde uyutmayi denedik. Salondaki koltuk minderimizi yatagina tasidik, sallanan ana kucaginda gece dahil biraktik vs. Farkli donemlerde az da olsa ise yaradi. Son 2-3 haftadir da bizim yatagimizda benim yanimda yatiyor. Biliyorum cok riskli ve tehlikeli ama kendi yataginda uyumadigi icin en azindan bizim sicakligimizla uyusun diye dusunduk. Bebek anlamasa da bir rutin olusturmaya calistik, genelde 8:30 gibi aglamaya basliyordu aksamlari 9:30a kadar boyle devam ediyordu. 8:30tan once bezini degistir, besle, tulum giydir, uyutmaya başla gibi bir donguyu denedik. 40indan sonra gece uykusu uzamaya basladi, hem benim yanimda yattigi icin gece aniden uyansa kucuk pispislarla uyanmadan geri uyuyabilmeye basladi vs. tabii her gun boyle olmuyorKızlar bu kucakta uyumak isteme,uykuya geç dalma,yatağa konulunca uyanma olayı geçici demi.Canımıza okuyor gece gündüz yani.Gece uykumuz ne zaman 3 saat olacak.Gece de azaldı gündüz de çok azaldı.Önceden gündüz uyumayı çok severdi.