Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar tuketiyorsun gunluk? Bir kase kadar mi?İncir uyutması diye bir tatlı tarifi var benim sütün akışını bayağı hızlandırdı çoğalttı kızlar fikir olsun tadına da bayıldım
AKZER anne çayı eşim almış çok faydasını gordumhangi çay
Tarifi nasıl acabaKızlar dut kürü de çok artırıyor.
Canım senin kullandığın çay hangisi? Kaçırmış olabilirim mesajları. Humana sipariş ettim dün.Kuzum benim kullandığım çayı bir kullan Allah aşkına sütün kesilmeden dene zarar çıkmaz bir de incir hurma kayısı Allah ne verdiyse hoşaf yap o da iyi geliyor
Bugün hastaneye giderken birkaç yere sorayım. Yoksa da sipariş edeyim hemen. Mecbur her yolu deneyeceğiz.AKZER anne çayı eşim almış çok faydasını gordum
Canım Humana da çok iyi geliyor ama bana asıl iyi gelen ebebekteki malt içeceği oldu. Mutlaka bi şans ver derim. Yeşil olanını içiyorum benKızlar benim sütüm giderek azalmaya başladı. Sağım yaptıkça süt artar deniyor ama bende hiç öyle olmuyor. Günde 5 kere de sağsam 1 kere de sağsam toplamda aynı ml süt çıkıyor. Önceden tek göğsümden en az 50 ml süt çıkardı. Şimdi iki göğsümün toplamında 50 ml’i zor görüyorum. Humana emziren anne çayı sipariş ettim ama umudum kırık. Önceden süt inince göğüslerim sızlardı, taş gibi olurdu, süt akardı. Şimdi bunların hiçbiri olmuyor![]()
Maşallah canımKızlar günaydınnnnnayyy benim bebiş bu gece babasıyla takılmış, aşırı yorgundum doğumdan beri maksimum günlük 2-3 saat uyku ile bebeğimleyim. Chatgbt dün kocama eşin uyumazsa şöyle olur diye felaket senaryoları söyleyince (Allah razı olsun
) eşim bütün gece çabalamış ve beni hiç uyandırmamış
5saat deliksiz uyumuşum ya darısı sizlere olsun
![]()
Oyyyy nasıl iyi gelmiştir o uyku sana. 12 saat uyumuş gibi dinç kalkmışsındırKızlar günaydınnnnnayyy benim bebiş bu gece babasıyla takılmış, aşırı yorgundum doğumdan beri maksimum günlük 2-3 saat uyku ile bebeğimleyim. Chatgbt dün kocama eşin uyumazsa şöyle olur diye felaket senaryoları söyleyince (Allah razı olsun
) eşim bütün gece çabalamış ve beni hiç uyandırmamış
5saat deliksiz uyumuşum ya darısı sizlere olsun
![]()
Ah canım benimm linçlenecek ne var ya insanız biz canımız istiyor içiyoruz işte. Bende gebelikte tansiyondan dolayı çay kahve içemiyordum doğumdan sonra içmeye başladım valla bu kadar da olsun lüksümüz. Ama evet etkiliyor maalesef gaz geçiyor bebeğe. Asitli şeyler hele aman aman gaz bombasına çeviriyor bebeleriGünaydın herkesezor bir gece geçirdik bebeğimin çok gazı vardı kıvrandı sürekli emerken bile acı çekti. Ayağımda salladım ve göğsüme yatırdm ancak o şekilde uyuyabildi. Bu haftaya kadar arada ağlasada altını açtığımda gazını çıkarıp rahatlıyordu . 18 aralıkta bir aylık olacağız bu zamana kadar olmayan gaz birden başlamaz dimi
birde linçlemeyin beni ama dün bir bardak kola içtim nedense yediklerim bebeğe etki etmez gibi geliyordu bana ondan olmuş olabilir mi
![]()
Valla canım 2-3 kere ben de kola içtim ve dikkat etsem de etmesem de bebeğim hep gazlı onu farkettim. Doktorlar da bu konuda 2 Ye ayrılıyor. Yedikleriniz etkilemez süt kandan yapılıyot diyen var, yedikleriniz etkiler diyen var. Ama bende farketmedi yani hep gazlıGünaydın herkesezor bir gece geçirdik bebeğimin çok gazı vardı kıvrandı sürekli emerken bile acı çekti. Ayağımda salladım ve göğsüme yatırdm ancak o şekilde uyuyabildi. Bu haftaya kadar arada ağlasada altını açtığımda gazını çıkarıp rahatlıyordu . 18 aralıkta bir aylık olacağız bu zamana kadar olmayan gaz birden başlamaz dimi
birde linçlemeyin beni ama dün bir bardak kola içtim nedense yediklerim bebeğe etki etmez gibi geliyordu bana ondan olmuş olabilir mi
![]()
Dün benim dra çocuğun kakası koyu kıvamlı kabızlık var dedim mamayı değiştirelim Aptamil prosyneo ya geçelim dedi daha önce de denemiştim çocuk premature doğdu diye belki ondan sancı yaptı dedi dün 1 defa verdim aman Allahım sabah 7 de uyudu çıldırdı kivranmaktan pazartesi gününe çocuk endokrinolojiye randevu aldım en iyi onlar bilirler artık çocuk drlari deneme tahtasına çeviriyor artık kolik mi laktoz teloransi mi var kabız mi gaz mi ne bokumsa çıldırdım ben deYa arkadaşlar bebeği çok ağlayan var mı? Gerçekten çıldırmak üzereyim artık kendimi parçalıcam 7/24 ağlayabilir mi bi bebek ? Yalnız uyurken sesi kesiliyor cok yoruldum cok bunaldım artık bu nedir ya
Yaa teşekkür ederim içim rahatladı. Geçmiiiş olsunnn sizedee çok . İnşallah koladan dolayı olmuştur geçer 3 aya kadar tövbe bida içmem.Ah canım benimm linçlenecek ne var ya insanız biz canımız istiyor içiyoruz işte. Bende gebelikte tansiyondan dolayı çay kahve içemiyordum doğumdan sonra içmeye başladım valla bu kadar da olsun lüksümüz. Ama evet etkiliyor maalesef gaz geçiyor bebeğe. Asitli şeyler hele aman aman gaz bombasına çeviriyor bebeleri
Bizim gaz 15. Gün başladı halâ da devam ediyor. 3 aylık olsun geçecek inşallah bağırsaklar gelişince
Hayırlısıyla bir 3 aylık olsalarr ayy fenalık geliyor bazen ne kadar zor bişey annelik ya. Kızım çok gazlıydı 2 aydan sonra rahatlamıştık. Aslında bebek ne kadar çabuk hareketlenirse o kadar hızlı geçiyor bu gaz. Allah hepimizin yardımcısı olsunValla canım 2-3 kere ben de kola içtim ve dikkat etsem de etmesem de bebeğim hep gazlı onu farkettim. Doktorlar da bu konuda 2 Ye ayrılıyor. Yedikleriniz etkilemez süt kandan yapılıyot diyen var, yedikleriniz etkiler diyen var. Ama bende farketmedi yani hep gazlı
Kızlar spinal anestezi ile doğum yapanlara bi sorum var. Benim iğne yapılan yerde belimin tam ortasında ağrı ve sızlama var. Biraz eğileyim ya da emzirirken falan sonrasında sızlama yanma gibi birşey oluyor. Sanki orası morarmış gibi bi acı. Sizde de var mı hala
Anladığım kadarıyla hala dikkatli hareket etmem gerekiyor ilk kızımda hiç böyle bişey yaşamadım her doğum süreci de farklıymış demek ki. Sağol canım dikkat edicem Voltaren de var evde kullanayım bari. Yastık koyuyorum hep kalktığımda ağrı saplanıyor resmen saniyelik. 1 aya toparlarım inşallah bende.Epidural spinal combo yapıldı bana tam olarak 10 gün önce gibi hissedilmeyecek derecede geçti ağrım yere oturup duvara dayayıp sırtımı ağlıyordum altını değiştirirken eğilmeden bebek koltuktaysa yere oturup öyle değiştir üstten egildikce ağrı saplanıyor bir de voltaren krem sürdüm emzirirken kullanılabilir dedi Dr emzirirken de sırtına yastık koy devamli ben öyle öyle atlattım çok geçmiş olsun![]()