2025 LGS Anneleri

Şok oldum gerçekten

Çikileta sen anlarsın. Aylar sonra oransal bir halka arz gelmiş borsaya. Ne dersin alsak mı? Batar mıyız?
Takip ettigim kimse beğenmiyor. Bilen birisi al sat yaparak karlı cikabilir ama sadece biriktirirsen karlı değilsin diyorlar. Ben halka ağzına bile girmeyi dusunmuyorum
Aa bilmem mi ben de var. 150 liradan sanırım 900 e gitti. Bir kisim kar alsamda , satmadım hala cok iyi hisse olunca bağımı koparamadim. Zaten hala ogrenmeye çalışıyorum. Hızlı yükselişler elinde kalıyor.
Ben olsam soyle yaparım. Eyup te mobilyacılar çarşısı var. Orada gezip , kaliteli yapan bir yerden fiyat alırım. Aynı tasarımı bile yaptırabilirsin.
Pazarlık yapabiliyorsun. Kaliteyi ucuza aliyorsun
Tüm eşyalarımı oradan aldim . Kendim çizerek yaptirdim

9.sınıf,yks, tyt, ayt, ne zaman açıyoruz
Kitaplar denemeler bissürü öneriler istiyorum

Stresler bitti çok şükür
Ne güzel annelersiniz, çocuklarınız ne şanslı
Ahh bide etrafımdakiler anlasalar beni çok abarttığımı düşünüyor yakınlarım sadece bu grup anlıyor beni
Benim için de aynı şekilde düşünenler var, umursamıyorum

Aha G 5 boş kontenjan açıkladı. Şimdi nakil istesek geliyor. Noldu paşinyannnnnnn ? Hani boşa gelmiştik bakmaya okula? Ama yok seni sevmedim hoca. Sosyetik lise de kalacağız biz

Bir çocuğun gönlünü kıran , asla giremezsin diyen hocanın olduğu yerde işimiz olmaz. Burayı da okusun isterse, valla uyduruk bir okul mezunu değilse ben de ceycey değilim . O gün o çocuğun gözlerinden yaş aktı. Aynını yaşasın

Daha bekliyorum ya kontenjanı çok bizimkinin. Birde orayı kazanipta özel okul on kayıt yaptıran var cevremde. Daha boşalır bizimki. Bunlar şimdilik özel okula kaydını geçirenler değil mi?
Sizin okula maşallah sürekli yükselme eğiliminde olacak. Bu sene tercih etmeyen uzulebilir seneye

Gamlı baykuşlardan gına geldi ha. Okulun balosuna ne gerek var diyen mi olmadı? Kendi okullarında yok diye, kolejde 2 ay okutacak parası yok ama kolej de neymiş hıhhhhh okuyan heryer de okur para tuzağı diyen mi olmadı. Dershaneye sakın gönderme pişman olursun diyen mi olmadı. Boyuna kadar laf eden oldu ayol. Yetooooo. Bunların ortak özelliği şuydu . Varoş bir geçmişleri var ya da hala öyleler. Köy insanlarına kurban olurum. Bu varoşlardan 1 km yaklaşsalar kaçacağım ama. Kırşehir tıp da yazacağım gerekirse . Çatlayın patlayınnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…