2025 LGS Anneleri

Dolap ve çalışma masası mi 150 bin tl? Dolap giysi dolabı mi yoksa masa ve ünitesi mi 150 bin

Giysi dolabi 4 kapılı duvar boyunda yani eninde .
Masa da uzeri kitap için dolaplı falan ,karşılıklı duvara gelecekler anlatabildim mi bilmiyorum ama

Herşeyin en iyisi verilen çocukların doyumsuzluğunu, ülkeden bihaber olmasını, herkes marka şeyler alıyor sanmasını vs doğru bulmuyorum. Bir ara ben de yaptım çocuğa.Devam ettirenler ise anne babalarına bile acımasız oldular yetişkinliklerinde. Aşırı bencil olduklarını görünce vazgeçtim korktum. Artık orta karar şeyler alıyorum indirim bekliyorum vs.

Hic oyle değil benim oğlum ,marka diye tutturmaz, illa şu olacak demez ,ailem lgs icin %1 in altına girerse telefon sözü vermişti, son model .Ona bile değmez deyip bi altını beğendi.
Abur cubur sever onu bile market market bakar ucuzu nerde diye Yine aynı parayı harcar ama bi kac tane seçer.
Yani henüz giyime ayakkabıya markaya takılacak yasa mı gelmedi bilemem belki değişir ama beni hoc zorlamadi küçüklüğünden beri özel okulda okumasına rağmen

Masa da uzeri kitap için dolaplı falan ,karşılıklı duvara gelecekler anlatabildim mi bilmiyorum ama
Şimdi fiyatı olabilir geldi ben sadece çalışma masası gibi düşündüm beğendiyseniz yaptırın özel yapımlar da fiyat normal olabilir gibi duvar boy dolap gerçekten herşeyi saklıyor sevmiyorsanız hele ortalıkta bişi

Di mi koca elbise dolabi ,alir herseyi
Masa da kitabi defteri rahat toplar .
Ama o ortada bi şey bırakmayı cok sever illaki ,boş şişesi, çorabı, atleti bırakır bi yerlere
Beni da annem her şeyi atıyor diye şikayet ediyor .
Attığımda boş kutular ,şu şişeleri, önceden bi de dal parçası falan getirir koyardı sakın atma ben bunla bi şey yaparım diye
Bir kargo gelsin kutusunu alir hemen oğlum at napacaksin ,dursun ben bundan bisey yaparim ama hiç de yaptığını görmem desem ona meraklı o da değil

Simdi kendi aldığım yerle fiyat karşılaştırdim. Bilinen bir marka. Bizimde sürgülü 4 kapak boyutunda giysi dolabımiz var ve ünitesi olan çalışma masasından fiyat 55 bin civarı. Yani geniş yatağını kitapliğını da eklesem 150 bin etmiyor 150 binse çok kaliteli güzel bir mobilya sanırım. Başka seceneklere de bakabilirsiniz belki bir tık daha uyguna daha güzel bir mobilya bulabilirsiniz

Marka ismi alsam keşke oraya da bir bakarım çok fark var çünkü.
Evet kaliteli güzel de görünüyor bi eklemeleri nidaları falan var ama çok fark var arada değer mi bilmem ,değmez sanki

Bu tarz birşeyse pahalıdır ama çok güzel bence.bende bunu tercih ederdim
bizimki klasik cilek.iki çocuğunda öyle.ikisine de ilkokula başlarken aldım.

Eklentiler

• Screenshot_20250806_001948_Instagram.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 8
  • Screenshot_20250806_001933_Instagram.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 8
Evet bu tarz ,ilkine benziyor biraz ama açık alanı daha az ,kapaklı yeri de daha çok sanki ,bi gece yatayım bakalim sabah ne düşüneceğim

Siz bilinçli ailesiniz ama. Çocuk da başarılı. Bizim kolejde cebinde 40 bin nakit taşıyanı bile vardı. Öğretmenlere hakaret edenler, paranı ben veriyorum diyenler, herkesi 8 binlik parfüm kullanıyor sananlar . Dersleri kaynatırlar , bencillerdir. Anca marka konuşurlar. Dediklerim bunlardı. Yoksa herkes sever kaliteli belli markaları , iyi şeyleri vs.

Ben özel üniversiteyi burssuz çift dikiş okuyanların mağduruyum . Bu tür çocuklara önyargım var o yüzden. Kazandığı okulu bu yüzden de beğendim. Hem çoğu kolej çıkışlı hem de başarılılar. İyi yaşamla başarı aynı anda olabiliyorun örnekleri. Bu tür çocukları çok severim. Vizyonludurlar aynı zamanda.

Evet bu tarz ,ilkine benziyor biraz ama açık alanı daha az ,kapaklı yeri de daha çok sanki ,bi gece yatayım bakalim sabah ne düşüneceğim
Ya şöyle yapabilirsin modeli çek bir ustdan fiyat al biz iki sene önce tamam çalıştığımız atölye idi ama bir yatak odası dolabı full duvar içine yatak sürgülü iki çocuk dolabı yarım duvar iki çalışma masası üstler kapaklı bir de banyo için alt üst makinelere dolabı 185 bine yaptırmıştık tabiki fiyatlar arttı ha şu oluyor tam istediğini de versen kafalarının dikine ufak dokunuş yapıyorlar böyle atölyeden fiyat alsana belki pc için de bütçe kalır kenarda bana abla komşuların eşyasını da koyarsın demişerdi ama bu çocuklar olduğu sürece yine döküntü heryer bir gerçekte var ki dolap hayat kurtarıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…