- 10 Nisan 2014
- 43.979
- 116.738
- 798
- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #3.901
Servis daha iyi olur sanki ilk yılSimdi ben benim oğlumun okulunun yoluna bakıyorum, yuzdelik açıklandığınin ertesi günü gidip bakmistik .
Biz evden sabah metroya bırakacağız, ordan binip ,okula 2 duraklik bir aktarma yapacak ,hemen okulun önüne çıkacak.
Metro süresi internette 32 dk diyor ama hiç de öyle değildi, hadi in bin arada bekle falan desek 1 saati ancak bulur belki bulmaz bile .
Ama bana o gün çok uzun gelmisti intemette mi bi yanlışlık var acaba ,yoksa biz tam bilmeden oyalandık mi 1 saati geçirdik diye hatırlıyorum ben .Yine kafam karıştı.
Yol o kadar kafamı meşgul ediyor ki hic kıyamıyorum hiç
Yok sakin degistirme. Arada fark yok zaten puan olarak.Konumu, binası seneye diğerlerini geçecek gönül rahatlığıyla söylüyorum.4 Anadolu lisesi var en iyi. Birini içimizden birisi aldı, diğer 3 ünü biz. E birini de seçtik. Hala hata yaptığımıza inandırmaya çalışıyorlar. Puanları aynı aynı üçünün de4. sü elli nakil istesek zaten gelmez. Çok yüksek puanlı. E kavga çoktannnnn bitti. Sırada artık okul başarısı var çocuklarımızın.
Servis yorucu olmaz daha iyi olur sanki ama ikisi de denenebilirGünaydın hanımlar, metroda ilk duraktan binecek otururur zaten diye düşünmüştüm de yine deneyeceğiz bakalim ,cocuk da hevesli metroya ama yine de Servis seçeneğine de bakacağız.
Kronometere açarak yeniden bir keşif yapmam gerekecek .Ona göre bir yol bulacağız
Cok saçma gercektenbirde özellere nakil için süreyi bu ikinci tercihlerden sonra demişler çok saçma değil mi
Valla dirim sanki biz 430 puanlı okul seçmişiz gibi davrananlar var. Tmm Yks başarısı daha yüksekti gazinin ama öğrenci sayısı da 2 katıydı yahu.Yok sakin degistirme. Arada fark yok zaten puan olarak.Konumu, binası seneye diğerlerini geçecek gönül rahatlığıyla söylüyorum.
Ne güzel yazmışsın. Puan farkı da yok haMis gibi okul çıkmış ceycey ,binası, fiziksel olanakları çok iyi diyorsun. Hic kimseyi takma açıklama bile yapma .Kızım burayı beğendi sevdi o yüzden istemedik nakil de geç .
Alınan puanla en yüksek yere gitmek hedef olmamalı, çocuğum nerde yapabilir diye de düşünmek lazım 4 sene geçirecek sonuçta.
Biz çok dua ettik sevecekleri parlayacaklari yer olsun diye ,oyle oldu bence
Bazen birilerine he deyip geçmek lazım
Cocuk etkilendikce açsın resimlerine baksin ,mis gibi yepyeni binasına, müdürü iyi diyordunuz müdürü düşünsün, mudur gerçekten ılımlı iyiyse ,öğretmenler de severek çalışıyordur onu düşünsün. Okulun iklimi ,uyumu ,puanlardan çok çok daha önemliÇocuğu etkiliyorlar , kara kara düşünüyor , içi rahat olmuyor . Rahatlasın ki artık bi tatil yapsın bu çocuklar. Hepsi çok çok yoruldular.
Gittiniz mi okulaCocuk etkilendikce açsın resimlerine baksin ,mis gibi yepyeni binasına, müdürü iyi diyordunuz müdürü düşünsün, mudur gerçekten ılımlı iyiyse ,öğretmenler de severek çalışıyordur onu düşünsün. Okulun iklimi ,uyumu ,puanlardan çok çok daha önemli
Açıklandıktan sonra gitmedik ,okul 25 inden sonra takip edin o zaman bekliyoruz yazmis sosyal medyasında onu bekleyelim dedik .Gittiniz mi okula
Nasıl kaç dakika sürdü
Okul açılınca biraz farklı oluyor saatler
Biz yapmayacağız. Arada 6 puan var. 1 soru. Yapılabilir ama ben uğraşmak istemiyorum. gelmesi imkansız. Siz o 3 okuldan birinde karar Kıldıniz mi? Yoksa uzaktakini mi istiyor g ile başlayanıYarın nakil isteyecek misiniz ? Bize hala baskı var. G uzaksa o zaman niye daha iyisi a ya nakil istemiyor muşuz?Bu 3 okuldan da bir halt olmayıp paralı üniversite yazanlar var ayol. Çocuk boşsa okul napsın? Sonradan da başarıları düşebiliyor ya da yükselebiliyor. Taşra ve küçük il liselerinden ODTÜ boğaziçi Hacettepe kazananlar yok sanki.1 soru fazla çözünce lgs den Harvard alırız sanıyor millet
Ben de dert ediyordum hoş hala ediyorum ama yapacak bir şey yokAçıklandıktan sonra gitmedik ,okul 25 inden sonra takip edin o zaman bekliyoruz yazmis sosyal medyasında onu bekleyelim dedik .
İlk gittiğimiz günün öğleden sonrası da Kadıköy e gitmiştik
Saatler çok karıştı o yüzden. Sizin okula da ertesi gün gitmiştik 45 dk sürmüştü sizinki bu hepsinden kolay demiştim o gün içim rahatlamışti ama hangisi ne kqdar sürdü simdi netleyemedim .Eşim bir saati aşmadı ama yaklaştı diyor ama bana göre aşmıştı
25 inden sonra göreceğiz artık yolu seni yorar diğerini öne yazalım dedim dinlemedi .
Evde benden başka yolu dert eden de yok .
Gelen giden de çok varmış buralardan diye onlar rahat .Ben de kendime yeni dert edecek şeyler arıyorum. Bunu buldum
Biz ilk kazandığımızda kalacağız millet bi karışmazsa. Daha yüksek puanlısına niye geçmiyoruz baskısı devam ediyor. Daha yüksek puanlısı sadece sizin okul ama farkında değillerBiz yapmayacağız. Arada 6 puan var. 1 soru. Yapılabilir ama ben uğraşmak istemiyorum. gelmesi imkansız. Siz o 3 okuldan birinde karar Kıldıniz mi? Yoksa uzaktakini mi istiyor g ile başlayanı
Bizimde aynen 6 puan ve 1 net var hem de Türkçe neti ,imkansız ilkinde denedik öylesine ama daha fazla uzatmaya gerek yok ,kapattık biz Lgs defteriniBiz yapmayacağız. Arada 6 puan var. 1 soru. Yapılabilir ama ben uğraşmak istemiyorum. gelmesi imkansız. Siz o 3 okuldan birinde karar Kıldıniz mi? Yoksa uzaktakini mi istiyor g ile başlayanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?