- 12 Nisan 2012
- 5.643
- 8.583
- 398
- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #4.241
Tabikii onlarda hazirlik. Bizim genlerden kaşlar düzgün. Ben hiç almadım meselaKaşları çok dağınık . Okul açılmadan hafif bi toplatsam mı kaşları diye bile düşünüyorumsiyah nokta temizliği de lazım. Bunlar da okul hazırlığına giriyor sanırım
Arma çok iyi ya hayırlı olsun kayıtBugun kayida gittim. Evet 20 top A4 kagit istediler veya ucretini muhasebeye yaptırabilirsiniz dediler.
Kıyafet full siyah serbest.arma vereceklermiş.
Hazirlik kitapari da 10 dan az olur dediler. Cocuklara bigi verilecek.
İyi yine ücretini talep etmeleri de güzel. Taşıma derdi yok.Bugun kayida gittim. Evet 20 top A4 kagit istediler veya ucretini muhasebeye yaptırabilirsiniz dediler.
Ya kızın derdi bitmiyor. Benim kızda gümbür gümbür geliyorTabikii onlarda hazirlik. Bizim genlerden kaşlar düzgün. Ben hiç almadım mesela
Kizim kaşları için şeffaf rimel kullanıyor.
Ben 4 tane okul tişörtü aldım. Lacivert ve siyah renge bir şey demediklerini duydum. Deneyip göreceğiz. ilk zamanlar sıkı olur sonra gevşer bence.Ben daha bişi alamadım ayakkabıları görerek alayım diyorım denesinler çanta istemişti büyük ama kıyafette renk tuttursak yeter dimi
Ay 40 da olabilir kafam karisti1Arma çok iyi ya hayırlı olsun kayıt
Ben de var iki kız. Küçüğü 9 yasinda , ablası gibi davraniyorİyi yine ücretini talep etmeleri de güzel. Taşıma derdi yok.
Ya kızın derdi bitmiyor. Benim kızda gümbür gümbür geliyor
Ben 4 tane okul tişörtü aldım. Lacivert ve siyah renge bir şey demediklerini duydum. Deneyip göreceğiz. ilk zamanlar sıkı olur sonra gevşer bence.
Dişe bugün gittik . 2 kanal tedavisi başladı. Haftaya bitecek. Bir dişe de dolgu yapılacak. Gözlüğü hallettik allahtan . Numarası büyümüş. Okul açılmadan sıkışıklığa gelmeden bu işleri çöz derim. 0.7 kalem bile aldım ucuz bulunca. Yarım atletler aldım Penti outletten. Al al bitmiyor işler. Çokkkk yoruldum. Dişçi öyle uzun sürüyor ki işlemi. 4 tane çay içmişim beklerkenDiş ve gözlük değişimi fırsat bulursam bende okul hazırlığı bunlar cilt bakımına gitmez de
Cidden 20 top a4 istediler yani pesssBugun kayida gittim. Evet 20 top A4 kagit istediler veya ucretini muhasebeye yaptırabilirsiniz dediler.
Benim de düzgündür sene de bir aldırırım . Kızın öyle değil ama. Biz de kozmetikçi dükkanı var. Geceleri evde bile deniyor nasıl olmuş diye de soruyor. Vs almaya çalıştı da bugün engel oldum. Basit bir mist 1350 tl yuhhh dedim. Hep kolejde gördü bunlarıTabikii onlarda hazirlik. Bizim genlerden kaşlar düzgün. Ben hiç almadım mesela
Kizim kaşları için şeffaf rimel kullanıyor.
Ay 20 mi 40 mi karistirdim ahshsj yaCidden 20 top a4 istediler yani pesss
Ay biz de de oyle . Ben hiç makyaj yapmam . Bir güneş kremi ,kalem veya rimel ,ruj. Yapmamış halimBenim de düzgündür sene de bir aldırırım . Kızın öyle değil ama. Biz de kozmetikçi dükkanı var. Geceleri evde bile deniyor nasıl olmuş diye de soruyor. Vs almaya çalıştı da bugün engel oldum. Basit bir mist 1350 tl yuhhh dedim. Hep kolejde gördü bunlarıvs aldırdı onlardan duyup. Libre parfümü bile duymuş onu da istedi de püskürttüm
Haftaya tanışmaya çağırdılar bizi. Orada isterlerse isteyecekler. Siz de yok mu tanışma veliler ve okul yönetimi arasında?Merhabalar ay bizim okul hiç bişey istemedi her yer isteyince bi tuhaflık var gibi oldu
Sanırım yok, hiç bahsetmedi okulu ve pansiyonu gezdirdi müdür yardımcısı kurallardan bahsetti okadarHaftaya tanışmaya çağırdılar bizi. Orada isterlerse isteyecekler. Siz de yok mu tanışma veliler ve okul yönetimi arasında?
Bizde de yok tanışma. Ay ne güzelHaftaya tanışmaya çağırdılar bizi. Orada isterlerse isteyecekler. Siz de yok mu tanışma veliler ve okul yönetimi arasında?
Yeni veliler ve yönetim arasında, bi de okul aile birliği var bizim ,çarşamba cocuklar sinav olurken biz de tanışma kahvaltısı yapacakmisiz .Haftaya tanışmaya çağırdılar bizi. Orada isterlerse isteyecekler. Siz de yok mu tanışma veliler ve okul yönetimi arasında?
Süper fiyatmış. Birbirimize bu şekilde de yardım ediyoruz harika. Hem marka giyerler moral olur okul da çocuklara, hem de ucuza alırız ihtiyaçlarımızı.Kizlar okul renklerini tutması şartıyla düz, tshirt v.s giyilebilir ben yedekleri ondan aldım. Hatta trandyolda kiğılı da düz %100 coton tişörtler var düz renk ,siyah laci ,beyaz v.s ondan almıştım geldi çok güzel.
Eşlere ,oğlanlara almalık, fiyat değişti mi bilmiyorum ama 300 TL idi .
Hergun değişmesi gerek benimkinin ordan tamamladım. 2 günde geldi .Okulun siparisinden ses yok daha .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?