2025 LGS Anneleri

Kaşları çok dağınık . Okul açılmadan hafif bi toplatsam mı kaşları diye bile düşünüyorumsiyah nokta temizliği de lazım. Bunlar da okul hazırlığına giriyor sanırım
Tabikii onlarda hazirlik. Bizim genlerden kaşlar düzgün. Ben hiç almadım mesela
Kizim kaşları için şeffaf rimel kullanıyor.

Bugun kayida gittim. Evet 20 top A4 kagit istediler veya ucretini muhasebeye yaptırabilirsiniz dediler.
Kıyafet full siyah serbest.arma vereceklermiş.
Hazirlik kitapari da 10 dan az olur dediler. Cocuklara bigi verilecek.
İyi yine ücretini talep etmeleri de güzel. Taşıma derdi yok.
Ya kızın derdi bitmiyor. Benim kızda gümbür gümbür geliyor
Ben daha bişi alamadım ayakkabıları görerek alayım diyorım denesinler çanta istemişti büyük ama kıyafette renk tuttursak yeter dimi
Ben 4 tane okul tişörtü aldım. Lacivert ve siyah renge bir şey demediklerini duydum. Deneyip göreceğiz. ilk zamanlar sıkı olur sonra gevşer bence.

Ben de var iki kız. Küçüğü 9 yasinda , ablası gibi davraniyor sac bas susluluk
Makyaj taki yasak dediler
Insallah uyuyorlardir.

Diş ve gözlük değişimi fırsat bulursam bende okul hazırlığı bunlar cilt bakımına gitmez de
Dişe bugün gittik . 2 kanal tedavisi başladı. Haftaya bitecek. Bir dişe de dolgu yapılacak. Gözlüğü hallettik allahtan . Numarası büyümüş. Okul açılmadan sıkışıklığa gelmeden bu işleri çöz derim. 0.7 kalem bile aldım ucuz bulunca. Yarım atletler aldım Penti outletten. Al al bitmiyor işler. Çokkkk yoruldum. Dişçi öyle uzun sürüyor ki işlemi. 4 tane çay içmişim beklerken

Benim de düzgündür sene de bir aldırırım . Kızın öyle değil ama. Biz de kozmetikçi dükkanı var. Geceleri evde bile deniyor nasıl olmuş diye de soruyor. Vs almaya çalıştı da bugün engel oldum. Basit bir mist 1350 tl yuhhh dedim. Hep kolejde gördü bunlarıvs aldırdı onlardan duyup. Libre parfümü bile duymuş onu da istedi de püskürttüm

Cidden 20 top a4 istediler yani pesss
Ay 20 mi 40 mi karistirdim ahshsj ya 1 kere 5 yılda istemeleri normal geldi
Bir daha istemezler eğer dhdhdhjd
Ay biz de de oyle . Ben hiç makyaj yapmam . Bir güneş kremi ,kalem veya rimel ,ruj. Yapmamış halim
Kizimda neler var , ondan bir suru şey öğrendim.
Kizim diyorum ben bu yaşta yapmiyorum, sen de yapıyorsun. Benim yaşıma gelince ne olacak çok merak ediyorum

Polo yaka tek renkler karaborsa olmuş uspa da hele. Mağazalarında beden bulamadım ve pahalıydı. Tren…. L dan tanesi 385 e gri siyah ve beyaz lacoste aldım uspa . Okul zamanı hiç bulunmaz bunlar. Ne bulursanız uyguna toplayın.

Haftaya tanışmaya çağırdılar bizi. Orada isterlerse isteyecekler. Siz de yok mu tanışma veliler ve okul yönetimi arasında?
Bizde de yok tanışma. Ay ne güzel bir umutta bir siz de duydum suan tanisma

Okul öncesi tanıtım, okul sonrasi tanıtım şeklinde oldu. Okul öncesi tanışma güzel olurdu.
Büyük ihtimal toplantı şeklinde okul açılınca bir tanışma olacak. Normalde de oyle oluyor cunku

Kizlar okul renklerini tutması şartıyla düz, tshirt v.s giyilebilir ben yedekleri ondan aldım. Hatta trandyolda kiğılı da düz %100 coton tişörtler var düz renk ,siyah laci ,beyaz v.s ondan almıştım geldi çok güzel.
Eşlere ,oğlanlara almalık, fiyat değişti mi bilmiyorum ama 300 TL idi .
Hergun değişmesi gerek benimkinin ordan tamamladım. 2 günde geldi .Okulun siparisinden ses yok daha .

Haftaya tanışmaya çağırdılar bizi. Orada isterlerse isteyecekler. Siz de yok mu tanışma veliler ve okul yönetimi arasında?
Yeni veliler ve yönetim arasında, bi de okul aile birliği var bizim ,çarşamba cocuklar sinav olurken biz de tanışma kahvaltısı yapacakmisiz .
Gelince anlatirim detayları.
Pazartesi başlıyor benim okul ,ilk hafta da öyle yoğun ki ,her güne bir seminer ,eğitim bisey koymuşlar, nasil izin ayarlayacagim bilemedim .
Tanışma kahvaltısına da 8.30 dediler bari 11 falan olsaydı dedim .
Koşturmaca başlıyor pazartesi ve ben hala dinlenememis bir haldeyim .Rutine dönünce dinleniriz artık

Süper fiyatmış. Birbirimize bu şekilde de yardım ediyoruz harika. Hem marka giyerler moral olur okul da çocuklara, hem de ucuza alırız ihtiyaçlarımızı.

Böyle ucuza satılan markalardan bahsedince eski yıllarda hava atmakla bile suçlanmıştım kk daulan kadın lcw fiyatına Kığılı tişört var aldım diyor mesela. Siz de faydalanın diyor . Bunun neresi hava atmak?Eşim gelince Avm ye gideceğim . Suwen de yüzde 70 indirim var 3 ürün ve üstüne de extra yüzde 20 var. Seneye giymeye pijama takımı alacağım 3 tane . Bu da hava atmak oluyor mu?seneye tanesini 1500 2000 den satarlar ayol. Kışlık bereyi bile maviden yaz başı almıştım 155 tl ye. Devir hesap devri. Kaliteyi ucuza alma devri.

Yüzde 75 indirim olunca da koşarım gra…. E toplarım kore cilt bakım ve makyaj ürünlerini,maybelline i , saç boyamı , şampuanlarımı, elektrikli fırça yedeklerini vs. Böylece hep kaliteli ürünler kullanabiliyorum. İndirimleri de anında paylaşalım bence birbirimizle .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…