2025 LGS Anneleri

Kalıpları nasıl peki? dar kalıp mı? u.s. polo dan aldıklarım hep small. Baktım şimdi çok güzel tişörtler var.Fiyatlarda iyi.
Süper fiyatmış. Birbirimize bu şekilde de yardım ediyoruz harika. Hem marka giyerler moral olur okul da çocuklara, hem de ucuza alırız ihtiyaçlarımızı.
aynen ya. ben oğluma hep u.s. polo alıyordum tişörtlerini internetten tabi. mağazası çok pahalı :)
kiğılı da da güzel şeyler varmış yeni farkediyorum Umutyeniden sağ olsun bizi aydınlattı :)

Benimki erkek çocuk olsa Kığılı alırdım. 3 lü 900 tl imiş ayrıca kuponu da var indirim. Eşim büyük beden giydiğinden Kığılı’dan alırız hep. Kaliteli çok iyi. Valla ucuz markalar da bu fiyatta satıyorlar. Niye onları giydirelim ki? Occasion da ayakkabılarda bazen iyi indirim yapar. Yazın GAP okul çantası 600 tl idi. Niye alalım ucuz markalardan aynı fiyata? İnternette gördükçe alıyorum ben. Ucuzu herkes alır. Asıl maharet pahalı ürünü ucuza alabilmekte.

Dar kalıp değil tam kalıp bence ,biz her zamanki bedenini aldık, sanki bi tık bol kaldı, bi küçüğü de olurmuş, ama böyle iyi değiştirme dedi ,kurutma da falan bi tık çeker diye düşündüm. Genelde atmamaya çalışıyorum pamukları ama kışın bazen mecbur kalıyorum.oversize gibi değil ama bı tık geniş tam rahat eder .

Ceycey bonus kartım var. Usta da falan iyi bonus veriyor.
Ben de her şeyde sezon sonu bakarım. Gercekten bu kaliteyi ucuza almak.

Battık resmen Allah yardımcımız olsun ya ayakkabı çantaları hallettim ben ikili olan termosu aldım decatlondan burada paylaşmıştık zaten kocaman çanta aldı taşıyacak sensin dedim artık tşört aldım alt eşofmanlar kaldı onları nete bakayım beden belli kıza zaten sinir oldum ya bu çocuklara kısacık giydirmek zorunda mıyız yaşlarına göre yok be hiç bir yerde düzgün spor giyecek bişi kendime de bir tayt zor aldım ödüllendireyim diye

Kızlar evdeki tartım da aynıyım ama diyetisyen de bu hafta 2.5 kilo vermişim toplam 4 oldu bakalım yol uzun gençlik var evdeki mi doğru diyetisyen mi anlamadım evdeki hafızaya almıştır sürekli tartıldığınız için bir hafta sonra bana gelecekken tartılın dedi

Okul alisverislerine bayiliyorum. Ben de kucuk kizimin kiyafeti hariç her seyi aldim

Sen diyetisyendekine inan aynı tartı önemli olan.
Servisle gidecek zaten değil mi ,taşır cantayi da

Okul alisverislerine bayiliyorum. Ben de kucuk kizimin kiyafeti hariç her seyi aldim

Sen diyetisyendekine inan aynı tartı önemli olan.
Servisle gidecek zaten değil mi ,taşır cantayi da
Evet canım servis ile burada beğenmiştik ya ikilisini aldım tekli çok küçük gözüktü ergen erkek çocuk tek çeşitte diğerini götürmez tek parça koyarım kızlarla çok zevkli alışveriş ama modellere takıldım küçük kadın reyonu gibi koton hm falan Boyner’de bir içdışlı mont gibi bişi bulduk sadece onu aldım onun da Hopi uygulamasına epey iniyor rakamlar aklınızda
olsun 12 çift de çorap verdi uygulama hediye puan birikmiş

Diyetisyene inanacağım yalan söylenmesi için sebep yoktur sanırım zaten ikinci hafta hatta almıştım kilo hemen değiştirmişti liste çevremde diyor sen bir incelmişsin diye umarım öyledir evde tartılmayın strese giriyorsunuz dedi

Doğru demiş, gittikçe orda tartil

Bana da teklifi kucuk gelmisti.
Ama ikilisi de büyük gelmisti

Sen bilirsin en güzelini, çocuğun icin

şu

Teklide yolun düşerse 0.8 li var oda yeter aslında bizimkiler inat koç burcu o en küçüğe göre daha iyiydi
Biz de öğlen yemeği var .Onu deneyeceğim begenirse devam eder. Beğenmezse 0.45 lik termos var. Kiz cocugu benim idare eder .yanına normal saklama kabina kek turu atıştırmalık koyarim
Ay benim kız da koc

Dershanelerde gerek her ders olsun gerek odev kontrolleri olsun kesinlikle ozel derse kiyasla daha iyi.Bende zamaninda boyle fen lisesini kazanmistim.Onemli olan kaliteli kaynaklarla guzel denemeler geri kalan hersey hallolur ,

On line eğitim zamanından travma olmuş eba bana
Girdim sınıfı e devlette görünen sinif çıkıyor 10 kisi görünüyor sınıfta eksik .
Zaten sınıflar çarşamba günkü sinavdan sonra belli olacak sadece numarası belli .Onu da kayda gidince kendine seçtirdiler.
Daha güncellenmemiş yani Eba

Teşekkür ederim bir arkadaşının belli olmuş kız erkek sayısına kadar anne baksana diye merak etmişti ben bulamadım sandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…