- 19 Şubat 2021
- 7.096
- 21.207
- 298
- 39
- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #4.281
Bize 25 dediler tek tek kitaplara bakacağımKızlar hazırlık kitapları için ne kadar istediler
Benim oğlum 9. Sınıf biliyorsunuz İngilizce kitapları 12 bin tl tutuyor
Gunaydin sarah 6000 civarı tutar ama belli değil dediler. Bu sene bir de igcse programı var, ona katılanlardan farklı ek ücret talep edecekler sanırım.Kızlar hazırlık kitapları için ne kadar istediler
Benim oğlum 9. Sınıf biliyorsunuz İngilizce kitapları 12 bin tl tutuyor
Kac kilometre 15 bin ,ozel de arkadaşıma 28 bim demişler.Okul acilinca link vereceğiz dediler henüz bir şey demediler,kayıt için gittiğimizde 25 30 olur gibi demişlerdi, ben bi tik gecer diye düşündüm.
Yarin dil.sinavi ve tanışma kahvaltısı için gideceğiz belki belli olmuştur, öğrenirim o zaman .Servis pahali 15 bin kadarAma ilk yıl gidecek mecbur ,sonra yine değerlendiririz.
Bana özel okuldan pahalıya geliyor bu sene
Alya servis ücreti ne kadar? Sizin de uzaktıBize 25 dediler tek tek kitaplara bakacağımkitap listesi vardı yatırdık zaten de içinde forma tutsa tutsa 2.3 bindi çok adi üretim
bizimde 4 bin civarı ama 1 yıl boyunca ücret değişmeyecekmiş. yaklaşık 8 kilometre felanKac kilometre 15 bin ,ozel de arkadaşıma 28 bim demişler.
Biz geçen sene en kısa mesafe 3 veriyorduk.
15 bin çokmuş yaOkul acilinca link vereceğiz dediler henüz bir şey demediler,kayıt için gittiğimizde 25 30 olur gibi demişlerdi, ben bi tik gecer diye düşündüm.
Yarin dil.sinavi ve tanışma kahvaltısı için gideceğiz belki belli olmuştur, öğrenirim o zaman .Servis pahali 15 bin kadarAma ilk yıl gidecek mecbur ,sonra yine değerlendiririz.
Bana özel okuldan pahalıya geliyor bu sene
Cok iyi normali o zaten .bizimde 4 bin civarı ama 1 yıl boyunca ücret değişmeyecekmiş. yaklaşık 8 kilometre felan
Umutların okul yarı ozel hizmeti veriyor bence15 bin çokmuş ya
Bizimde özel okuldan sadece bir tık uygun. İnşallah değer
Ay cokmus km , fiyat iyi sayılır o zaman.30 35 km arasi sanırım bizim .metroyla 1 saat sürdü bugun ama önce bi servisle gitsin de sonrasına bakacağız
aynen ama uzaklık fazla. Uzak olunca sabah çok erken de alıyor maalesef. İnşallah okulları erken başlamıyordur diyecektim ama her hâlükârda İstanbul trafiğine girmemek için erken alırUmutların okul yarı ozel hizmeti veriyor benceanlattigi kadarıyla ozel gibi zaten
Bence de 15 çok fazla.
Canım 15 km okul ama ücreti söylemediler aramadılar bile bugün aradım bak kesin dimi pazartesi bırakacağız akşam ortada kalmasın dedim kayıt alındı dedi kapattılar devlette böyle mi oluyor sözleşme falan yok mu anlamadım ki benAlya servis ücreti ne kadar? Sizin de uzaktı
Özelde geçen sene 3 km benim okula 45+45 istemişlerdi şaka gibi ben götürdüm iki sene çocukları o parayı vereceğimize araba alırım dedim bu sene toplam kaç olacak hala bilgim yok ukomeye göre 4.5 5 olmalıKac kilometre 15 bin ,ozel de arkadaşıma 28 bim demişler.
Biz geçen sene en kısa mesafe 3 veriyorduk.
Bir sene servis daha iyi olur gibi sonra kendisi isterse toplu taşıma kolaylıklar dilerim30 35 km arasi sanırım bizim .metroyla 1 saat sürdü bugun ama önce bi servisle gitsin de sonrasına bakacağız
7 civari demişlerdi sanırım bir mesajda. Servisle gitmesede benzer saatte çıkacaktır.aynen ama uzaklık fazla. Uzak olunca sabah çok erken de alıyor maalesef. İnşallah okulları erken başlamıyordur diyecektim ama her hâlükârda İstanbul trafiğine girmemek için erken alır
Evet canim sadece isim yazdiriyorsun. Ama pazartesi bıraktığınızda yine servis sorumlusuyla gorusun. Ortalama bir fiyat vermesi de gerekiyordu.Canım 15 km okul ama ücreti söylemediler aramadılar bile bugün aradım bak kesin dimi pazartesi bırakacağız akşam ortada kalmasın dedim kayıt alındı dedi kapattılar devlette böyle mi oluyor sözleşme falan yok mu anlamadım ki ben
Evet ozel de cok yuksek fiyat istiyorlar, cevremde kimse vermiyor. Herkes kendi bırakıp alıyor.Özelde geçen sene 3 km benim okula 45+45 istemişlerdi şaka gibi ben götürdüm iki sene çocukları o parayı vereceğimize araba alırım dedim bu sene toplam kaç olacak hala bilgim yok ukomeye göre 4.5 5 olmalı
Bize de öyle dediler ,pazartesi siz götürün okul çıkışı bizde diye .Ben yine cuma günü bi arayacagımCanım 15 km okul ama ücreti söylemediler aramadılar bile bugün aradım bak kesin dimi pazartesi bırakacağız akşam ortada kalmasın dedim kayıt alındı dedi kapattılar devlette böyle mi oluyor sözleşme falan yok mu anlamadım ki ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?