2025 LGS Anneleri

7 civari demişlerdi sanırım bir mesajda. Servisle gitmesede benzer saatte çıkacaktır.
Ders 8.15 te başlıyormuş. Servisle gitse 6.30 gibi binecek ,metroyla gitse de 6.50 gibi cikacak .
20 dk var arada. Servis ağır bastı ama gitmek istemiyorum der zorlanirsa metroya da döneriz bi denesin dedik .Cocuk bizimle bile ilk defa bu yıl bindi toplu taşımaya, ama tahminim kendi de bir süre sonra metro der .Simdi bile giderim boşuna para vermeyelim diyor ama ben rahat etmek istiyorum .Aradığımda ulaşalım, surdayim anne desin diye .

Ya oturarak gitme şansı var mı metro da ayakta çocuklar yorulur bizim 8:40 7.30 da alacağız dediler sondan ikinciymişiz alınacak öyle bir şans oldu bizde ama iki yol var sabah orman yolu akşam köprü bence sarkacak saatler erken alınır diye düşünüyorum bende 7 ye de okeyim artık

Metro da binecegi yer ilk durak ,ineceği yer son durak sonra bir duraklik aktarma var yine oturur .çıkışta da öyle. Ama şöyle bi şey var sabah metroya bırakmam 7 8 dk sürer, okul.cikisi ordan almam 20 dk yi bulabilir trafik olur gibi .Aklım kalacağına param kalmasın dedik
Annemde metro da takip eden olur, sıkıştıran olur diyor
Hep üniversite öğrencileri kullanıyor genelde Yıldız teknik, Bahcesehir üni.bu okul hep karşılıklı.

Dolanmayacak o mahalleden olanları alacağız sadece ,bi iki okul olacak dediler .Aynı serviste kabatas a gidenler de olacakmış.
Bakalim dedikleri gibi olursa iyi ,olmazsa o zaman çıkar servisten .Bugun çok kişiyle tanıştım genelde metroyla gideceklermis ,kendi bölgemizde serviste vardi ama bulup tanısamadim.
Öğretmenlerle tanıştık, anlattılar soyle olacak v.s mudur konuştu anca cocuklar cikti zaten

Bende senin yerinde olsam servis derdim bence en iyisi gözün arkada kalmaz servis yok deseler ben mahalle de obpliye bile alırdım yada servisli başka okul ama üç senedir sizin bölgeye kesin var dediler umarım bir sıkıntı çıkmaz da iç rahatlığı önemli daha küçükler kim ne derse desin İstanbul için

Aynen deneye yanıla bakar. 20 dk bir sey değil, servis daha mantikli

bize 1 yıllık sözleşme imzalattılar. Fiyat belli. Vazgeçsek bile ödemeye devam edecekmişiz. Eylülü peşin alıyorlar en son mayısta ödeyeceğiz.

Yani bizde sabah bırakıp akşam servis götürsün demiştik. Çünkü sadece çıkışta sıkıntımız vardı ama arada o kadar komik bir rakam var ki. Sabah akşam kullansın dedik en sonunda.
Bizimde tek vasıtayla eve gelebilir aslında ama daha tek başına dolmuş metro hiç kullanmadı. Markete gitmedi. Haliyle endişe fazla oluyor. Çevremde gördüğüm ilk sene servise giden çok oluyor ama sonra yavaş yavaş azalıyor.
Bu arada yavaş yavaş ebadan sınıf arkadaşları eklenmeye başladı

Kendisi gidebilirse metro tabi ki olur. Bizim okulun yakınında metro var yürüme mesafesinde ama evin yakınında yok. Servise yazdırdık o yüzden. Koleje göre çok çok düşük bir fiyata. Hayırlı olsun haklarında.

7.5 8 km bizim. 6750 verdik aylık dirim. Uygun bence. Sabah akşam gitsin bence de. Babası da sabah ben bırakırım diyordu . Baktı ki gene benzer fiyat vazgeçti.

Sizin okul saati geçmiş. Bu iyi. Biz de 7.45 de herkes okulda olacak dendi. Kıyafet kontrolü olacakmış hergüniyi ki g yi seçmedik dedik dün iki katı uzaklıkta şimdiki okulundan. A yı seçseydik onun da servis hizmeti yoktu . Doğru tercih yapmışız.

Nitelikli okul burası diye aynı mesafeye bizden 6.750 aldılar bizimki nitelikli ise sizin ki ne oluyor?
niye öyle olmuş hakikaten. Standartı yok mu bunu ya bende ödediğim paraya çok diyordum. yıllık 40bin tl. Sözleşmeyi imzaladık. Sadece akşam binerse 500 tl oynuyordu arada. Tam yazdırdık.
Okul kayıtla ilgili para da istemedi. Bakalım ne olacak.

Yok galiba. Pazarlık yok dediler. Daha uzak mesafede aynı fiyattıtuhaf ama kabul ettik

okul para isteyecek ama eylülde . Mecbur istenecek. Yoksa temizlik vs aksar. Veririz bütçemize göre.

Bizim 8.30 da ders , erken diyorum. Yani tam günleri en erken 9 yapmalılar bence.
Bit de het gün kontrol ne , tamam düzen olsun, ayrımı giyinen uyar ama abartmasinlar ya.
Lise de travmam
Nitelikli okul burası diye aynı mesafeye bizden 6.750 aldılar bizimki nitelikli ise sizin ki ne oluyor?
Ya bunda bir şikayet oluyor sanırım ama emin değilim, bir bakmak lazim
Bence de standart olmalı ya, devlette en azindan.
Aynen yarım güne degmiyor

Şikayet vs olamıyor. Servise almaz sonunda zararlı çocuk çıkar. Gerek yok. Bizim kolej 3katını alırdı devletin belirlediği en az. Şikayet edilse de hiçbirşey olmuyordu. Etüt parası yasal değil , zorunlu yemek yasal değil. E kayıt yapmıyor vermeyince. Zıtlaşmayıp isteneni veriyoruz artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…